Προς το περιεχόμενο

Full Led η Μια αξιοπρεπεστατη LCD?

PaokToTheBone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

400€ δεν είναι μεγάλη διαφορά; Και τι να τα κάνει τα 200Hz; Ούτως ή άλλως μόνο σε SD σήμα βοηθάνε και αυτό όταν πρόκειται για ποδοσφαιρικούς αγώνες, ή ταινίες με πολύ γρήγορες σκηνές. Άσε που αν ενεργοποιήσει τα 200Hz και πάει να παίξει παιχνίδι θα έχει Input Lag τουλάχιστον της τάξης των 100ms.

Κάνετε προτάσεις οι οποίες βάζουν τον άλλον να πληρώνει πόσα λεφτά παραπάνω για να έχει την ίδια ακριβώς απόδοση. Ακόμα και τα 900€ πολλά είναι για αυτές τις ίντσες και την χρήση που θέλει να κάνει.

Για να το θέσω πιο απλά... Αν αγοράσεις την Philips 9704(1700€) -που είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη Overall τηλεόραση- και θελήσεις να παίξεις παιχνίδι, πρέπει να την βάλεις στο GameMode. Μόλις την βάλεις στο GameMode, απενεργοποιούνται όλα τα φίλτρα τύπου Perfect Pixel Plus, Perfect Natural Motion, 200Hz και είναι σαν να δουλεύεις σε μια τηλεόραση των 800€ με λίγο καλύτερο Panel. Σχεδόν 1000€ διαφορά δηλαδή, για να έχεις λίγο καλύτερο αποτέλεσμα.

Δημοσ.
400€ δεν είναι μεγάλη διαφορά; Και τι να τα κάνει τα 200Hz; Ούτως ή άλλως μόνο σε SD σήμα βοηθάνε και αυτό όταν πρόκειται για ποδοσφαιρικούς αγώνες, ή ταινίες με πολύ γρήγορες σκηνές. Άσε που αν ενεργοποιήσει τα 200Hz και πάει να παίξει παιχνίδι θα έχει Input Lag τουλάχιστον της τάξης των 100ms.

Κάνετε προτάσεις οι οποίες βάζουν τον άλλον να πληρώνει πόσα λεφτά παραπάνω για να έχει την ίδια ακριβώς απόδοση. Ακόμα και τα 900€ πολλά είναι για αυτές τις ίντσες και την χρήση που θέλει να κάνει.

Για να το θέσω πιο απλά... Αν αγοράσεις την Philips 9704(1700€) -που είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη Overall τηλεόραση- και θελήσεις να παίξεις παιχνίδι, πρέπει να την βάλεις στο GameMode. Μόλις την βάλεις στο GameMode, απενεργοποιούνται όλα τα φίλτρα τύπου Perfect Pixel Plus, Perfect Natural Motion, 200Hz και είναι σαν να δουλεύεις σε μια τηλεόραση των 800€ με λίγο καλύτερο Panel. Σχεδόν 1000€ διαφορά δηλαδή, για να έχεις λίγο καλύτερο αποτέλεσμα.

Tηλεοραση φιλε μου Τigran οταν αγοραζεις το βασικο κριτηριο δεν ειναι τα παιχνιδια που θα παιζεις και ποσα φιλτρα απενεργοποιουνται στο Game mode,που σωστα απενεργοποιουνται για τους λογους που αναφερθηκαν .Φυσικα και θα σε ενδιαφερει η αποδοση σε μια ταινια με γρηγορες σκηνες κτλ εκει που τα 200hz δινουν αλλο αερα ,οχι βεβαια τοσο πολυ σε σχεση με τα 100hz αλλα την διαφορα την νιωθεις .Θα μου πεις αξιζουν τα 400 ευρω διαφορα? Για καποιους οχι για καποιους ναι .Για μενα αξιζουν προσωπικα .Η καλυτερη ομως συνταγη ειναι να παει το παιδι να την δει απο κοντα την τηλεοραση και να του ζητησει να του βαλουν να δει ενα dvd ή ενα br οπως εχω κανει εγω .Νομιζω καλυτερος κριτης απο τα ιδια σου τα ματια δεν υπαρχει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...