stelios_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 μπορει να ειμαι τελειως off αλλα δεν ηξερα που να βαλω το posta .παιδια βοηθηστε με γιατι με πιανουν τα νευρα μου θελω να αναιβασω μια αγγελια και δεν μπορω εδω και 2 μηνες σχεδων. λοιπον οι κανονες λενε να εχω κλησει 6 μηνες εγραφης (τουσ οποιους πρεπει να εχω κλισει νομιζω.) πειτε μου τι γινεται γιατι θελω να πουλισω κατι και δεν με αφινει και στο τελος περνοντας ο καιρος η τιμη του πευτει με αποτελεσμα να μου μινει στο τελος.. ευχαριστω αρχικα
little loulou Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 plus οτι θα πρεπει να εχεις αριθμο μηνυματων απο 50 και πανω. τα μηνυματα στο μπλα μπλα δεν μετρανε. διαβασε τους κανονες.τα λεει αναλυτικα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Οι σχετικοί κανόνες, οι οποίοι εξηγούν πολύ αναλυτικά το πώς ακριβώς εφαρμόζεται το σύστημα των αγγελιών βρίσκονται εδώ. Εδώ και κάποιο διάστημα θέμα αριθμού μηνυμάτων δεν υπάρχει. Προφανώς είναι θέμα χρόνου εγγραφής.
little loulou Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 7. Αν έχετε συμπληρώσει το χρονικό διάστημα και τον αριθμό μηνυμάτων που απαιτούνται ώστε να δημοσιεύσετε αγγελία και εντούτοις δεν μπορείτε, αυτό συμβαίνει επειδή το σύστημα ενημερώνει τα δικαιώματα κάθε χρήστη ανά μία ώρα. Οπότε λίγη υπομονή μέχρι να σας δοθεί πρόσβαση στις Αγγελίες. αφδαφδαφδαφδ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Επαναλαμβάνω ότι όριο μηνυμάτων δεν υφίσταται εδώ και κάποιο διάστημα. Μόνος περιορισμός είναι ο χρόνος εγγραφής. Έξι μήνες δεν έχουν μεσολαβήσει, οπότε ο χρήστης δεν έχει πρόσβαση. Το σημείο 7 θέλει editing από την παλαιότερη κατάσταση.
parsifal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Ενημερώθηκε η σχετική παράγραφος. Και όντως, ο topic starter δεν έχει συμπληρώσει ακόμη 6 μήνες ως εγγεγραμμένο μέλος, όπως φαίνεται και από την ημερομηνία εγγραφής στη σελίδα του προφίλ του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.