Alexisssss Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δεν νομιζω να εχεις κανενα προβλημα....Συνηθως το προβλημα εμφανιζεται στα κουτια....Αλλα προς θεου με το HAF θα χωρεσει ανετα το σφυρι.... Διαβασε αυτο εδω για αρχη για να δεις τα βασικα περι overclocking. http://blogs.amd.com/play/2009/04/22/overclocking-101-with-the-amd-phenom-ii-x4-955-black-edition-processor/
le_bron Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον αν θες ΣΟΒΑΡΗ υδροψυξη θα σκασεις υπολογισε ενα 250αρι τουλαχιστον. Αν και θα σου προτεινα να ψυξεις και την καρτα γραφικων οποτε υπολογισε στρογγυλα ενα 300αρι. Τωρα απο θερμοκρασιες οσο ρευμα και να του δωσεις δε θα νιωθει καθολου. Θα καταφερεις να τον φτασεις στα ορια του αυτο ειναι σιγουρο. ΑΛΛΑ: Το χειμωνα αυτο ειναι ΣΧΕΔΟΝ εφικτο και με μια καλη αεροψυκτρα. Αντε να κερδισεις 200MHZ παραπανω απο την υδροψυξη. Μετα το πασχα ομως οτι αεροψυκτρα και να εχεις θα αρχιζεις να κατεβαζεις και να κατεβαζεις και θα δεις τον επεξεργαστη σου να ζοριζεται και τις θερμοκρασιες να ανεβαινουν. Για το καλοκαιρι δεν το συζητω. Τωρα απο θεμα θορυβου εγω πιο πολυ ακουω τωρα το βουητο της αντλιας (συντονιζει για καποιο λογο δε μπορω να βρω τι) παρα τοτε που ειχα αεροψυξη και ακουγονταν μονο οι δισκοι (οταν απλα κατεβαζα ταινιες το βραδυ και ειχα ολα τα ανεμιστηρακια στις 700 στροφες). Αλλα με την υδροψυξη θα γινει πολυ πιο ομορφο το pc σου σε συνδιασμο με ενα ωραιο κουτακι πραγματικα θα το χαζευεις με τις ωρες. Αν και εχω υδροψυξη δε μπορω να πω με σιγουρια αν αξιζει αυτο το 300αρι. Το καλο ειναι οτι σου μενει για παντα ομως και για ολες τις υπολοιπες αναβαθμισεις. Τωρα διαλεγεις και παιρνεις. Φτηνες λυσεις υδροψυξης απλα ΜΑΚΡΥΑ.
eftimis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 εχεισ δικιο το καλο ειναι και ακριβο.ετσι αποφασισα να βολευτω με μια ψυκτρα για χειμωνα και τελη του χρονου σκαω το πολι το χρημα για μια καλη υδροψυξουλα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:37 ---------- καμια αλλη ιδεα για ψυκτρα κανεισ;;;;;;;;;;
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Όσες αναφέρθηκαν θα σε καλύψουν με το παραπάνω. Οι διαφορές τους είναι (πολύ) μικρές.
eftimis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον αν θες ΣΟΒΑΡΗ υδροψυξη θα σκασεις υπολογισε ενα 250αρι τουλαχιστον. Αν και θα σου προτεινα να ψυξεις και την καρτα γραφικων οποτε υπολογισε στρογγυλα ενα 300αρι. Τωρα απο θερμοκρασιες οσο ρευμα και να του δωσεις δε θα νιωθει καθολου. Θα καταφερεις να τον φτασεις στα ορια του αυτο ειναι σιγουρο. ΑΛΛΑ: Το χειμωνα αυτο ειναι ΣΧΕΔΟΝ εφικτο και με μια καλη αεροψυκτρα. Αντε να κερδισεις 200MHZ παραπανω απο την υδροψυξη. Μετα το πασχα ομως οτι αεροψυκτρα και να εχεις θα αρχιζεις να κατεβαζεις και να κατεβαζεις και θα δεις τον επεξεργαστη σου να ζοριζεται και τις θερμοκρασιες να ανεβαινουν. Για το καλοκαιρι δεν το συζητω. Τωρα απο θεμα θορυβου εγω πιο πολυ ακουω τωρα το βουητο της αντλιας (συντονιζει για καποιο λογο δε μπορω να βρω τι) παρα τοτε που ειχα αεροψυξη και ακουγονταν μονο οι δισκοι (οταν απλα κατεβαζα ταινιες το βραδυ και ειχα ολα τα ανεμιστηρακια στις 700 στροφες). Αλλα με την υδροψυξη θα γινει πολυ πιο ομορφο το pc σου σε συνδιασμο με ενα ωραιο κουτακι πραγματικα θα το χαζευεις με τις ωρες. Αν και εχω υδροψυξη δε μπορω να πω με σιγουρια αν αξιζει αυτο το 300αρι. Το καλο ειναι οτι σου μενει για παντα ομως και για ολες τις υπολοιπες αναβαθμισεις. Τωρα διαλεγεις και παιρνεις. Φτηνες λυσεις υδροψυξης απλα ΜΑΚΡΥΑ. που μπορω να βρω καλες..... υδροψηξεις;;;;;;
Alexisssss Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δεν αγοραζονται "πακετο" Τις αγοραζεις χωριστα καθε κομματι... Εδω μια αεροψυκτρα θες να παρεις και σου προτειναμε τις 2-3 πλεον καλυτερες λυσεις και το ψαχνεις ακομα... Φαντασου να επρεπε να παρεις block,αντλια,ψυγειο και ενα σωρο αλλα πραγματακια....
eftimis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 για το μελλον για να ξερο αφου για ψυκτρα αποφασισα .ποσ λεγονται τα κομματια της υδροψυξης και ποσα ειναι ;;;
le_bron Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Απο εξωτερικο θα βρεις και καλα και φτηνα κομματια. Οταν το αποφασισεις πες μου να σου προτεινω. Ελλαδα δυστυχως δεν εχει κατι καλο. Δεν ξερω βεβαια το multiextreeme τι λεει...
eftimis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Απο εξωτερικο θα βρεις και καλα και φτηνα κομματια. Οταν το αποφασισεις πες μου να σου προτεινω. Ελλαδα δυστυχως δεν εχει κατι καλο. Δεν ξερω βεβαια το multiextreeme τι λεει... ποια ειναι ομωσ αυτα τα κομματια ;;;;;ονομασιες για να το μελετησω λγο.
Alexisssss Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 @Block:Αυτο που ψυχει τον επεξεργαστη http://www.overclockers.co.uk/pimg/WC-019-ZA_400.jpg Mεσα σε αυτο κινηται το κρυο νερο και ψυχει τον επεξεργαστη... @Radiator aka Ψυγειο:Απο εκει περναει το νερο οταν πια εχει παρει την θερμοτητα του επεξργαστη και εκει ξαναψυχεται με τη χρηση ανεμιστηρων. http://www.addka.com/resourceFolder/uploadpic/2008591571276306.jpg @Αντλια:Χαρη σε αυτη κινηται το νερο μεσα στο κυκλωμα της υδροψυξης...Οσο πιο δυνατη τοσο το καλυτερο. @Ρεζερβουαρ:Δεν νομιζω να χρειαζεται εξηγηση.Ειναι ο χωρος αποθηκευσης του ψυκτικου υγρου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807642 @Σωληνωσεις:Ειναι οι σωληνες μεσα απο τους οποιους μεταφερεται το υγρο...Οσο μεγαλυτεροι τοσο το καλυτερο καθως υπαρχει μικροτερη πιεση στα ρακορ με αποτελεσμα μικροτερη πιθανοτητα να εχεις καποια διαρροη...Αυτο ομως καθιστα απαραιτητη τη χρηση μια πολυ αποδοτικης αντλιας... @Ψυκτικο υγρο: http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D5%C4%D1%CF%D8%D5%CE%C7&category2=%D5%C3%D1%CF+%D5%C4%D1%CF%D8%D5%CE%C7%D3
eftimis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 εισαι θεοσ φιλε μου αν εχεισ χρονο μπορισ να μου κανεις ενα πακετο γυρο στα 300 ευρο;;;;
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Ρε eftimis ψάξ' το λίγο, μην τα περιμένεις όλα έτοιμα. Πώς θα τα βάλεις χωρίς να ξέρεις τι είναι το καθένα; Ή μήπως θα στο setάρουν άλλοι; :Ρ
Alexisssss Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/archive/index.php/t-308842.html +1 at phanispal... Ψαξτο και λιγακι ρε man...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.