Προς το περιεχόμενο

module cart (virtuemart)

barca10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω πάρει ένα θέμα από τη Rocket theme (το MYNXX). Αυτό που χρησιμοποιείtαι και στο phone24.gr.

Αν παρατηρήσετε στο phone24.gr όταν πατάς το Σύνδεση κατεβάζει αυτό το αναδυόμενο (τέλως πάντων δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω) για να κάνεις σύνδεση.

phone24.th.jpg

Αυτό πώς μπορώ να το βάλω και εγώ? Έβαλα το module virtuemart cart στη θέση login (ετσι ονομάζεται αυτή η θέση σε αυτό το template στα άλλα δεν ξέρω) αλλά εμφανίζει μόνο τη λέξη σύνδεση και όταν πατάς πάνω του δεν κάνει απωλύτως τίποτα.

Δημοσ.

Μιας και αναφερθηκες στην ιστοσελιδα μου , εχω την εντυπωση οτι γενικοτερα κατι δε παει καλα με την σελιδα σου , διοτι εχω ξανασυναντησει αντιστοιχο προβλημα , να πατας συνδεση δηλαδη και να μην κανει τιποτα.Θελω να σου πω δηλαδη οτι το template δεν εχει καποια επιλογη για την θέση αυτή (Login) που ισως εχει απενεργοποιησεί το scroll down. Αν βρω κάτι θα σου πώ παντως...

Δημοσ.

Βρήκα τι φταίει !Έφταιγε οτι είχα ορίσει το Virtuemart ως αρχική. Τώρα που το έβγαλα απο την αρχική μια χαρα δουλεύει. Εσυ antonisd απο ότι κατάλαβα έφτιαξες ένα άρθρο με καποια προιόντα και το δημοσίευσες στην αρχική?

Δημοσ.

Οχι καμμια σχεση..απο κει και περα ακολουθεις τον τροπος λειτουργιας του virtuemart.Για να εμφανιζονται στην αρχικη σελιδα βαζεις σε καθε προιόν που καταχωρεις την επιλογη "on special".

Βεβαια εχω βαλει να ναι το virtuemart αρχικη σελίδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...