altea6 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Αν είχατε ασχοληθεί με την περσινή γιορτομάνια ή την πασχαμάνια θα ξέρετε πώς λειτουργεί. Με κάθε 5 € απο προϊόν γιορτομάνια , παίρνετε έναν άϊ βασίλη και τους κάνετε επιταγή που την εξαργυρώνετε πάλι στην Carrefour. Δηλαδή αν πάρετε κάτι με 500€ θα πάρετε και 100€ επιστροφή και 24 άτοκες δόσεις. Δείτε εδώ http://www.carrefour.gr/showfiladia.aspx?a_id=185
insi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 KAI 5% EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ SIMPLY VISA.ΣΥΝΟΛΙΚΑ -25% ΚΑΙ 24 ΑΤΟΚΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ 500€=375€:cool:
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Αν είχατε ασχοληθεί με την περσινή γιορτομάνια ή την πασχαμάνια θα ξέρετε πώς λειτουργεί. Με κάθε 5 € απο προϊόν γιορτομάνια , παίρνετε έναν άϊ βασίλη και τους κάνετε επιταγή που την εξαργυρώνετε πάλι στην Carrefour. Δηλαδή αν πάρετε κάτι με 500€ θα πάρετε και 100€ επιστροφή και 24 άτοκες δόσεις. Δείτε εδώ http://www.carrefour.gr/showfiladia.aspx?a_id=185 Μεχρι προπερσυ ηταν μια "πασχαλιτσα/Αι Βασιλης" ανα 3 ευρω και τοτε ηταν πραγματικα καλο! Ειχα παρει 22'' philips monitor 199=140 ευρω οταν δεν εβρισκες μαλιστα κατω απο 220 πουθενα καμια 22αρα, ουτε της "πλακας"(Πασχα του 2007)! Αν εβρισκες δηλαδη κατι σε ήδη καλη τιμη ηταν πραγματικο κελεπουρι! Ηταν στην ουσια 33% εκπτωση (στα 300ευρω επαιρνες πισω 100), ενω τωρα ειναι 20% και μαλιστα στα 500ευρω. Στην ουσια δλδ η προσφορα επεσε στο μισο απο ο,τι ηταν παλιοτερα!
katcos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μεχρι προπερσυ ηταν μια "πασχαλιτσα/Αι Βασιλης" ανα 3 ευρω και τοτε ηταν πραγματικα καλο! Ειχα παρει 22'' philips monitor 199=140 ευρω οταν δεν εβρισκες μαλιστα κατω απο 220 πουθενα καμια 22αρα, ουτε της "πλακας"(Πασχα του 2007)! Αν εβρισκες δηλαδη κατι σε ήδη καλη τιμη ηταν πραγματικο κελεπουρι! Ηταν στην ουσια 33% εκπτωση (στα 300ευρω επαιρνες πισω 100), ενω τωρα ειναι 20% και μαλιστα στα 500ευρω. Στην ουσια δλδ η προσφορα επεσε στο μισο απο ο,τι ηταν παλιοτερα! Η κρίση χτύπησε και τον Αη -Βασίλη
sigamhsoupw Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Άρα ο σκληρός δίσκος στη σελίδα 38 του φυλλαδίου WD ELEMENTS PORTABLE 320 GB USB 2.0 2,5'' δίνει επιστροφή χοντρά-χοντρά 10 ευρώ γεγονός που όντως το καθιστά μία καλή προσφορά, με πολύ χαμηλότερη τιμή από το skroutz...
Pantelwolf Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Εχει το 1005ha-m που βγαινει στα 250, 30€ λιγοτερα απο το ελαχιστο του σκρουτζ. Αλλα έλα που εγώ θέλω το ha-h Παίζουν και άλλα προιόντα με αγιοβασίληδες ή μόνο αυτά ?
kamui Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 βέβαια να φανταστώ πως οι δωροεπιταγές δεν μπορούν να εξαργυρωθούν από το προιόν που μόλις αγόρασες. δήλαδη το λαπτοπ που πέρνεις 500 δεν θα στο δώσουν 400 αλλά 500 + 100 που πρέπει να τα ξοδέψεις πάλι στα carrefour.
katcos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Εχει το 1005ha-m που βγαινει στα 250, 30€ λιγοτερα απο το ελαχιστο του σκρουτζ. Αλλα έλα που εγώ θέλω το ha-h Παίζουν και άλλα προιόντα με αγιοβασίληδες ή μόνο αυτά ? Αν είναι όπως παλιότερα (πασχαμάνια -γιορτομάνια) θα υπάρχουν και άλλα πολλά προϊόντα που δεν είναι στον κατάλογο. βέβαια να φανταστώ πως οι δωροεπιταγές δεν μπορούν να εξαργυρωθούν από το προιόν που μόλις αγόρασες. δήλαδη το λαπτοπ που πέρνεις 500 δεν θα στο δώσουν 400 αλλά 500 + 100 που πρέπει να τα ξοδέψεις πάλι στα carrefour. Σωστή η παρατήρηση - διευκρίνηση
kamui Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Ως διευκρίνιση και σε καμιά περίπτωση ως κακή παρατήρηση. Έτσι και αλλιώς μια τέτοια δωροεπιταγή θα γίνει σκόνη για τις αγορές σε δώρα και τρόφιμα για τα γιορτινά τραπέζια.
Pantelwolf Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Ναι εμένα θα με βολέψει γιατι ετσι κι αλλιως απο κει ψωνιζω τα σουπερμαρκετιανα μου.
nkour Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Αν είναι όπως παλιότερα (πασχαμάνια -γιορτομάνια) θα υπάρχουν και άλλα πολλά προϊόντα που δεν είναι στον κατάλογο. εγώ αυτό πως δεν το θυμάμαι τουλάχιστον πέρσι το πάσχα βγάλανε ένα λάπτοπ 14'' και μετά από 2 βδομάδες( βγάλανε έναν ακόμα καλύτερο 15''. Λέτε να επαναληφθεί; Πάντως από /3 πήγαμε /5 κ αυτό είναι μεγάλη χασούρα για μας Η οθόνη τι λέει του 2005 είναι;
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Αν είναι όπως παλιότερα (πασχαμάνια -γιορτομάνια) θα υπάρχουν και άλλα πολλά προϊόντα που δεν είναι στον κατάλογο. Παλια που ηταν ενας ποντος ανα 3 ευρω ηταν και πολλα προιοντα που δεν ηταν στον καταλογο. Απο τοτε που εγινε 1 ποντος ανα 5 ευρω περιοριστηκαν παρα πολυ και τα προιοντα που ειναι "γιορτομανια". Μαλιστα στην "παλια φαση" στην σελιδα του φυλλαδιου πχ που ηταν 2-3 τηλεορασεις γιορτομανια ελεγε κατω κατω με μικρα γραμματα "προιοντα γιορτομανια/πασχαμανια ειναι ΟΛΕΣ οι τηλεορασεις μαρκας ΚΑΜΕΞ" που τωρα δεν υπαρχει γιατι ειναι μονο οι εικονιζομενες. To ειχε σε πολλες ομαδες προιοντων, αλλα τωρα δεν. Γιανα καταλαβετε την αναλογια τοτε αν ηταν πχ 1000 προιοντα γιορτομανια τωρα ειναι 100. Το καλυτερο που βρηκα στο φυλλαδιο φετος ειναι αυτο το 20αρι μονιτορ που το eshop το εχει 125 ευρω, και στο carrefour παει στα 84 "τελικη"!
nkour Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 παιδιά το πήρα το μόνιτορ. για τα λεφτά του καλό είναι (λίγο πιο άσπρο πιο κάτω λόγω χάλια απόδοσης σε γωνίες θέασης). εννοείται μόνο vga οπότε για 20'' στα 84€ καλά είναι
eliasbbl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Η καλυτερη ever προσφορα ηταν ενα φουτζιτζου λαπτοπ με μπλου ρει περσι τα χριστουγεννα που εβγαινε γυρω στα 400 και κατι!!!
mctheos7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Η καλυτερη ever προσφορα ηταν ενα φουτζιτζου λαπτοπ με μπλου ρει περσι τα χριστουγεννα που εβγαινε γυρω στα 400 και κατι!!! Ποπο τι μ θυμισες τωρα...Αυτο με το blue-ray το ασπρο...Εγω την ειχα ποσταρει τη προσφορα αλλα δν ειχα γκαφρα να την εκμεταλλευτω...χαχα...Νομιζω πασχα ηταν παντως...Τεσπα στο θεμα μας τωρα, απο το παρον φυλλαδιο πιστευω οτι αξιζει το asus netbook...Ξερεις τι παιρνεισ σαν προιον κ με τη γιορτομανια η τιμη γινεται απαιχτη...Γενικα παντως δν νομιζω να μας εκπληξουν...Για ηρεμα χριστουγεννα το βλεπω το καρφουρ...Παντως θα ριξω μια ματια αυριο μηπως εχουν στο καταστημα τπτ αξιολογο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.