yiannis_1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Ε AMD δεν μου θελε.:p:p Τουλάχιστον θα έπρεπε τώρα η AMD να δινε φτηνά τους AM2+ 80-100 ευρό για να ευχαριστήσει όσους την τίμησαν και αγόρασαν το am2+ socket και ας ηταν πίσω η amd με το barcelona core απο τους core duo αλλά... Κατά τα άλλα η intel φταίει πάντα και αυτή μόνο κοιτάει να μας πάρει τον παρά... Πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει αφού και με άριστες συνθήκες και με oc στο τέρμα περίπου @3700 ο PII X4 940 ισα που πέρναγε τον q9550 μαμά.
nikos21aek Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Σιγά μην έβγαζε η ASUS bios update για τις παλιές ή φθηνές μητρικές για τέτοια δουλειά...Εδώ κάνει 2 χρόνια να βγάλει update για να δέχεται η μητρική 8gb ram που στα χαρτιά τους γράφουν μέχρι 16..Για να δέχεται ΑΜ3 επεξεργαστές θα βγάλει... Το μόνο τίμιο και καλό σε αυτήν την εταιρία είναι το τμήμα που έχει αναλάβει την Asrock..Εκεί είναι συνεπείς τουλάχιστον. Ε AMD δεν μου θελε.:p:p Τουλάχιστον θα έπρεπε τώρα η AMD να δινε φτηνά τους AM2+ 80-100 ευρό για να ευχαριστήσει όσους την τίμησαν και αγόρασαν το am2+ socket και ας ηταν πίσω η amd με το barcelona core απο τους core duo αλλά... Κατά τα άλλα η intel φταίει πάντα και αυτή μόνο κοιτάει να μας πάρει τον παρά... Πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει αφού και με άριστες συνθήκες και με oc στο τέρμα περίπου @3700 ο PII X4 940 ισα που πέρναγε τον q9550 μαμά. Τι λες πάλι;Η amd φταίει ή η ASUS πρώτον;..έχεις ιδέα σε πόσες m/b της ξεφτίλας παλιές κούμπωσαν am3 επεξεργαστές με ένα bios update ή έτσι τα λες;Μακάρι να γινόνταν το ίδιο και με s1156..Και δεύτερον πόσο τους δίνει τους ΑΜ2+;
yiannis_1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 130 και 160 αντίστοιχα τους δίνει τους phenom 2 920-940 χ4. Η τιμή του pc1 με εντυπωσίασε να πω την αλήθεια αν και πρόκειται για κομμάτι tray. Για να πεις ότι συμφέρει θα πρέπει να τους κατεβάσει κάτω απο 100 ευρό αφού σε am2+ λόγο μειωμένης HT speed οι Phen 2 είναι άλλες cpu απο τις AM3 version του ίδιου chip. Να σου πω την αλήθεια θα θελα να φτιάξω κάτι τέτοιο και να βάλω στην άκρη κάποιο lga 775 αλλά θα προχωρούσα αν έβρισκα τον 940 Black σε καλά λ7. 90-110 ακόμα και μετάχειρο λίγο πιο κάτω. Στο newegg 110 E τον εχουν οπότε παίζει και λίγο πιασιμο ....απο τα καλά μας pc shop. Σκέψου τώρα rig με Asrok Alive 22 Ευρό απο στοκ - Ph2 X4 940 Black 80 Ευρό Pin Volt - Modded στα 1,55 με τον AM2 οδηγό http://www.ocinside.de/index_e.html και όσο πάει. Και μετά να πετάξω πάνω ότι εχω στο intel. Τον ssd την 260, τις geil την V8. Εχω απο εποχής Athlon XP mobile να πειράξω οπως μου αρέσει κάποιον αξιόλογο AMD και να τον χρησιμοποιήσω για main παιχνιδόπισο...
alakhai Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Γεια. εγω εχω την Μ3Α32 και ψαχνοντας πριν λιγο καιρο ανακαλυψα πως μπορω να κουμπωσω ακομη και τους νεους phenom 955 και 965 με c3 steping. Δυστυχως ομως για σενα εριξα λιγο ψαξιμο (ξανα) και πραγματι ειδα, οπως ενημερωσαν και οι παραπανω, πως οι επιλογες σου ειναι πολυ λιγες και... αδικες. Κριμα.
kostas_22 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=92080 Tωρα αν ισχυει βουρ για pc1!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.