g_oiko Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Kαλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα.Συνδεσα το PC μου με καλωδιο HDMI με μια LCD Sony που εχω.Ολα καλα αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ηχο απο την TV,αλλα μονο απο τα ηχεία του PC.Ξερει κανεις πως να κανω να βγαινει ο ηχος απο τα ηχεια της ΤV
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Κάπου θα υπάρχει επιλογή για μεταφορά του ήχου μέσω του HDMI. Ψάξ' το λίγο.
eliasbbl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Αφου συνδεσεις το καλωδιο,πας πινακα ελεγχου,εικονιδιο ηχος και ρυθμιζεις την τηλεοραση σαν προεπιλογη για την αναπαραγωγη ηχου.
simosgr11 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Να κάνω κι εγώ την ίδια ερώτηση για την diamond radeon 4650 ? Την αγόρασα χτες την εγκατέστησα στο pc μου σύνδεσα την tv με hdmi και δεν έχω ήχο από την tv , έχω μπερδευτεί με τα forum που έχω διαβάσει και που αναφέρουν για αντάπτορες με υποστήριξη ήχου και το αντίθετο ( η κάρτα γραφικών έχει έξοδο dvi και με αντάπτορα το μετατρέπει σε hdmi ) στο κουτί της πάντως γραφει πως ο αντάπτορας που περιέχεται στην συσκευασία υποστηρίζει ήχο . Και για να προλάβω κάποιες απαντήσεις .. να σας πω οτι στο control panel στις ιδιότητες ήχου η μόνη συσκευή για αναπαραγωγή ηχου ειναι η c-media το chip της μητρικης μου , μήπως να το έκανα disable απο το bios ?? Οποιος μπορει ας βοηθησει ΑΑ και κάτι ακόμα, με το πλαίσιο που επικοινώνησα πέρα από τις διάφορες βλακίες που μου είπαν μου ανάφεραν και το γεγονός ότι η κάρτα ήχου που έχει ενσωματωμένη η κάρτα γραφικών , θέλει να εγκατασταθεί χωριστά και πως δεν γίνετε αυτόματα αυτό με τους drivers που εγκαθίσταντε όταν τρέχουμε το cd.. παίζει κάτι τέτοιο ? Πάντως εγώ στο device manager συσκευή που δεν έχει εγκατασταθεί δεν έχω όποτε λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα με τους drivers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.