Προς το περιεχόμενο

Lenovo S10-2 student στα 222ε [MediaMarkt]

tolis_01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα πέτυχα στην MediaMarkt στο Ρέντη το εν λόγω netbook στα 222 ευρώ. Dual boot έλεγε, οπότε θα ήταν το μαθητικό (διαθέσιμο σε μαύρο και σε άσπρο χρώμα). Από κομμάτια δεν ξέρω πόσα είχε (καμια 15αρια τουλάχιστον σίγουρα).

Δημοσ.

Λογικα...

The S10-2 no longer has any RAM soldered to the mobo which was a plus

Οσο για τον κρητικο: Περιμενε μπας και κανας "εμπορος" αυριο το βαλει αγγελια στα 300+:mad: Η' βρες καποιον εδω μπας και κανει την αγγαρια ;)

Δημοσ.
Λογικα...

Οσο για τον κρητικο: Περιμενε μπας και κανας "εμπορος" αυριο το βαλει αγγελια στα 300+:mad: Η' βρες καποιον εδω μπας και κανει την αγγαρια ;)

τι επεξεργαστη φοραει? Ν280 στα 1.66 ή Ν270 στα 1.6?:rolleyes:

Δημοσ.
οχι ρε παιδια γμτ:mad:, εμεις απο Ηρακλειο Κρητης ξερει κανεις μηπως, πως μπορουμε να το αποκτησουμε?

Αν δεν κάνω λάθος το MediaMarkt στέλνει όπου θέλεις αν πληρώσεις τα μεταφορικά, απλά κάνεις την παραγγελία απ'το τηλέφωνο

Δημοσ.
Σήμερα πέτυχα στην MediaMarkt στο Ρέντη το εν λόγω netbook στα 222 ευρώ. Dual boot έλεγε, οπότε θα ήταν το μαθητικό.

ειναι αρα απο αυτα που εδιναν στα 450 ε; αυτα που οταν ελεγα οτι ειναι απατη κατα του δημοσιου αυτη η τιμη...δυσκολευονταν καποιοι να το πιστεψουν. και τωρα το βγαζουν στα 222 σε προσφορα, που οπως και να εχει εχουν ενα σεβαστο κερδος απο την τιμη αυτη....απο τα 450 τι κερδος ειχαν;!;!

PS. οχι μονο αυτοι....ολα τα μεγαλο-μικρο-καταστηματα που ειχαν ταριφα την τιμη αυτη!

Δημοσ.

εγω πηγα και το πηρα σημερα κ ειχα μεινει μονο 2 κομματια...:D

Μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να βγαλω τη μνημη που εχει και να βαλω μια 2gb?

Δημοσ.
ειναι αρα απο αυτα που εδιναν στα 450 ε; αυτα που οταν ελεγα οτι ειναι απατη κατα του δημοσιου αυτη η τιμη...δυσκολευονταν καποιοι να το πιστεψουν. και τωρα το βγαζουν στα 222 σε προσφορα, που οπως και να εχει εχουν ενα σεβαστο κερδος απο την τιμη αυτη....απο τα 450 τι κερδος ειχαν;!;!

PS. οχι μονο αυτοι....ολα τα μεγαλο-μικρο-καταστηματα που ειχαν ταριφα την τιμη αυτη!

Στα 222€ τα μαγαζιά μπαίνουν κατα πολύ μέσα... Αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι.

Δεν υπάρχει κανένα κέρδος στην παραπάνω τιμή. Το μόνο που κερδίζουν είναι να κάνουν stock rotation και να μπουν καινούργιοι κωδικοί (νέο εμπόρευμα).

Το χειρότερο πράγμα για ένα εμπορικό μαγαζί είναι το Bad stock, ειδικά στα προϊόντα πληροφορικής που απαξιώνονται γρήγορα πολλές φορές αρκετές προσφορές είναι μονόδρομος για τα μαγαζιά.

Δημοσ.
Στα 222€ τα μαγαζιά μπαίνουν κατα πολύ μέσα... Αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι.

Δεν υπάρχει κανένα κέρδος στην παραπάνω τιμή....

lol,θα κλάψουμε παρέα τώρα.

btw,μη νομίσεις ότι είναι προσωπική επίθεση τώρα,προς θεού δηλαδή.:-)

Δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να μπουν μέσα αυτοί.Έχουν υπολογίσει μέχρι €cent την απαξίωση βάσει χρόνου και να είσαι σίγουρος ότι θα βγουν με κέρδος.Μια τα περιθώρια επιταγών,άλλη το υπολογισμένο εκ των προτέρων πιστωτικό των προμηθευτών τους,πιό κάτω η βιτρίνα που κατα καιρούς νοικιάζουν,άλλο τα μαγειρέματα των λογιστών τους και πάει λέγοντας.

Σιγά μη τους λυπηθούμε κι όλας.:mrgreen:

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι προσωπική επίθεση. Αυτά που γράφεις όμως ισχύουν κατά πολύ λιγότερο.

Δεν ξέρω ποιο είναι το αντικείμενο εργασίας σου αλλά επειδή έχω δουλέψει χρόνια στο κομμάτι της πληροφορικής και ειδικά στο hardware( αν θέλεις συνεχίζουμε πμ) τα μαγαζιά πάρα πολλές φορές μπαίνουν μέσα. Τώρα για λύπηση δεν είπα ότι είναι, για αυτό όπως προλάβει...

Δημοσ.
...τα μαγαζιά πάρα πολλές φορές μπαίνουν μέσα....

Tα μικρά μαγαζιά αδερφέ μου,τα μικρά μαγαζιά...

btw,αν ποτε σε φέρει ο δρόμος στην τρυπούλα μου,θα μπορούσες να μου πεις ποιό είναι το αντικείμενο στο οποίο δραστηριοποιούμαι.lol

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...