Προς το περιεχόμενο

εισαγωγη δεδομένων σε sql!!

chrislem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σας!

Γράφω σε Borland C++ builder και έχω το εξής πρόβλημα. Έχω σε μία φόρμα 6 Edit Boxes, 2 κουμπία, 1 ADO Query και 1 Data source. Θέλω κάθε φορά που πατάω το button το περιέχομενο των Edit boxes να αποθηκεύονται σε ένα πίνακα στην βάση δεδομένων που έχω δημιουργήσει με Microsoft SQL Server 2000 στις ανάλογες στήλες. Ας πούμε, για παράδειγμα, έχω ένα πίνακα με τις εξής στήλες : Κωδικός, περιγραφή,ποσότητα,τιμή και φπα. Να σημειώσω ότι τα περιέχομενα των Edit boxes αλλάζουν κάθε φορά με το πάτημα του άλλου κουμπιου. Ελπίζω να έγινα κατανοητός..

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας!

Δημοσ.

Θέλω κάθε φορά που πατάω το button το περιέχομενο των Edit boxes να αποθηκεύονται σε ένα πίνακα στην βάση δεδομένων που έχω δημιουργήσει με Microsoft SQL Server 2000 στις ανάλογες στήλες. Ας πούμε, για παράδειγμα, έχω ένα πίνακα με τις εξής στήλες : Κωδικός, περιγραφή,ποσότητα,τιμή και φπα.

Δημοσ.

Θα πρεπει να φτιαξεις insert statemets με προγραμματιστικο τροπο, με τα περιεχομενα των φορμων και να τα περασεις στον sql server

Εχεις συνδεσει την εφαρμογη σου με τον sql server? Δεν ξερω τι εργαλεια παρεχει η borland για κατι τετοιο (η αν εχει καν), και το να εγραφες δικο σου driver για κατι τετοιο θα ηταν ανουσιο και δυσκολο.

Ψαξε για ODBC driver για το συγκεκριμενο περιβαλλον. Με ενα τετοιο search στο google, το πρωτο λινκ ηταν αυτο

http://www.vclcomponents.com/catalog/Data_Access_Components

Θα χρειαστεις λιγο διαβασμα ομως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...