Προς το περιεχόμενο

διορθωση ποιοτητας βιντεο

kotsaris03

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους.

θελω να μου πει καποιος ενα προγραμμα για να φτιαξω καλη ποιοτητα σε καποιο βιντεο που εχω απο το youtube στο λαπτοπ ας πουμε, γιατι δεν παλευετε η κατασταση με την εικονα και γενικα!

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
Αν η πηγη του βιντεο είναι κακής ποιότητας (πχ απο youtube) δεν υπάρχει τρόπος να καλυτερέυσει.

στο youtube πως γινετε π.χ με το H.D καλυτερη?

εχουν κατι σαν αυτοματο μετατροπεα αν γινετε online τοτε θα γινετε και κανονικα πυστευω φιλε μου:-)

Δημοσ.

Στο YouTube, όταν πατάς το κουμπί HD απλά φορτώνει μία άλλη εκδοχή του video που είναι μεγαλύτερης ανάλυσης και bitrate. Γι' αυτό και η καλύτερη ποιότητα. Δεν επεμβαίνει κάποιος μετατροπέας που φτιάχνει με κάποιο μαγικό τρόπο και on-the-fly (σε πραγματικό χρόνο) την ποιότητα του video.

Δημοσ.
Στο YouTube, όταν πατάς το κουμπί HD απλά φορτώνει μία άλλη εκδοχή του video που είναι μεγαλύτερης ανάλυσης και bitrate. Γι' αυτό και η καλύτερη ποιότητα. Δεν επεμβαίνει κάποιος μετατροπέας που φτιάχνει με κάποιο μαγικό τρόπο και on-the-fly (σε πραγματικό χρόνο) την ποιότητα του video.

Μαλιστα..

to sum up, τροπος δεν υπαρχει..?

και παλυ ευχαριστωB)

Δημοσ.

Εφόσον κατέβασες το video χαμηλής ανάλυσης από το youtube, ο μόνος τρόπος για να κάνεις αυτό που θες είναι να κατεβάσεις το αντίστοιχο HD video, αν αυτό είναι διαθέσιμο.

Δημοσ.

Μάλλον όχι. Εκτός αν τα video που έχεις κατεβάσει υπάρχουν στο YouTube και σε καλύτερη ποιότητα (HQ ή HD) και:

1. Είτε το πρόγραμμα ή η μέθοδος με την οποία τα κατέβασες δε σου κατέβασε την εκδοχή με τη βέλτιστη ποιότητα

2. Είτε έπρεπε να προσθέσεις στο τέλος του URL ρητά κώδικα που οδηγεί σε καλύτερης ποιότητας video. Αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά με διάφορα videos: ενώ στη μπάρα του Flash player δεν υπάρχει κουμπάκι HQ, αν βάλεις στο τέλος του URL &fmt=18, φορτώνει μία HQ εκδοχή

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ αλλα να μου εχει καρφωθει η ιδεα!

εχω ενα βιντεο στο pc ενα βιντεο απο καμερα ας πουμε και βλεπω πως δεν υπαρχει καπου σε καλη αναλυση και ξαφνικα αυτο το βιντεο το δηχνουν οι ειδησεις σε full screen ε το να δεις ενα βιντεο απο 2 αρα καμερα σε tv στο σπιτι ε ειναι λιγο καπως!

κατι θα γινετε..

Δημοσ.

Η ανάλυση του PAL σήματος είναι 768 x 576 (αν κατάλαβα καλά). Βάλε στην οθόνη σου ανάλυση 800x600 και full screen το βιντεάκι. Σίγουρα θα φαίνεται κάπως καλύτερα. Επίσης αν το συγκεκριμένο βίντεο δεν το τράβηξες εσύ, δε μπορείς να σαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν υπάρχει σε καλύτερη ποιότητα :)

Δημοσ.
Η ανάλυση του PAL σήματος είναι 768 x 576 (αν κατάλαβα καλά). Βάλε στην οθόνη σου ανάλυση 800x600 και full screen το βιντεάκι. Σίγουρα θα φαίνεται κάπως καλύτερα. Επίσης αν το συγκεκριμένο βίντεο δεν το τράβηξες εσύ, δε μπορείς να σαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν υπάρχει σε καλύτερη ποιότητα :)

320 x 240 ειναι η αναλυση του Pal(τωρα το ειδα) καμια αλη μαγικη λυση για να το εχω το αρχειο σε καλυτερη αναλυση

σαν ενα αρχειο ready for upload:-D?

Δημοσ.
320 x 240 ειναι η αναλυση του Pal(τωρα το ειδα) καμια αλη μαγικη λυση για να το εχω το αρχειο σε καλυτερη αναλυση

σαν ενα αρχειο ready for upload:-D?

απλα κατσε αρκετα μακρια απο την τηλεοραση. Στον υπολογιστη σου και μεγαλυτερη αναλυση εχεις και πιο κοντα καθεσαι. Αυτη ειναι η μαγικη λυση που βλεπεις το βιντεο καλυτερα στην τηλεοραση

Δημοσ.
απλα κατσε αρκετα μακρια απο την τηλεοραση. Στον υπολογιστη σου και μεγαλυτερη αναλυση εχεις και πιο κοντα καθεσαι. Αυτη ειναι η μαγικη λυση που βλεπεις το βιντεο καλυτερα στην τηλεοραση

αρα δυλαδη για να μην σας κουραζω αλλο..

αν η ΑΡΧΙΚΗ καμερα που τραβιξε το βιντεο ειναι κακης ποιοτητας τοτε δεν γινετε να φτιαξουμε με καποιο προγραμματακι το βιντεο ωστε να καλυψουμε τα τετραγωνακια στο επιπεδο που θελουμε ωστε να ειναι οκ για μια μικρο παρουσιαση

Δημοσ.

Τετραγωνάκια; Μιλάς για video με ορατά και έντονα blocks; Κάτι σαν τη μεσαία εικόνα από τις παρακάτω;

post-4351-129063036757_thumb.jpg

Υπάρχουν φίλτρα για deblocking που ίσως να εξομαλύνουν λίγο την κατάσταση, δίνοντας αποτέλεσμα κοντά σε αυτό της δεξιάς εικόνας. Όπως παρατηρείς όμως, το αποτέλεσμα είναι blurred (θολή) εικόνα, και το ίδιο ακριβώς effect μπορεί να το πετύχει και το ανθρώπινο μάτι όταν αυξάνεις την απόσταση από την οποία παρατηρείς τη μεσαία εικόνα ;). Σε καμμία περίπτωση πάντως δε μπορείς να επιτύχεις αποτέλεσμα ίδιο με το "original" (αριστερή εικόνα).

Δημοσ.

ναι οχι τοσο χαλια αλλα ναι!!

αν μπορεις να πρωτηνεις κατι θα μου φτιαξεις και το Σαββατοκυριακο:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...