diamond_gr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποια συσκευή με τις ακόλουθες δυνατότητες: 1. GPS με ελληνικούς χάρτες. 2. Πιθανό να έχει και WiFi. Μου αρέσει η ιδέα του iPhone αλλά δεν γνωρίζω αν έχει ελληνικούς χάρτες. Είναι κλειδωμένο για την ελληνική αγορά; Μπορούν να μπούν διάφοροι άλλοι χάρτες; Η ιδέα αυτή μου αρέσει λόγω του "άνετου" WiFi (για έλεγχο των mail όπου έχει ασύρματο βέβαια). Επίσης και η αναπαραγωγή βίντεο (ειδικά όταν είμαι εφημερία και είναι ώρα που δεν κάνω τίποτα, να έχω την δυνατότητα να βλέπω κάποιες σειρές). Υπάρχουν κάποιες άλλες συσκευές που να έχουν την ίδια δυνατότητα; Έχω δει κάτι σε ΝΟΚΙΑ αλλά δεν είμαι σίγουρος. Είναι symbian που σημαίνει ότι μπορώ να βάλω και άλλα προγράμματα; Γνωρίζει κανείς από άλλες συσκευές;
djngal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Εγω παντως πηρα αυτο το μωρο: http://www.htc.com/europe/product/hd2/overview.html και για τα επομενα 3 χρονια ξεμπερδεψα απο κινητο... κανει τα παντα, κατα πολυ ανωτερο απο το τελευταιο iphone 3Gs και ειναι και Windows mobile που σημαινει ουτε jailbreak ουτε hacks που θελουν τα αλλα κινητα για να στισεις προγραμματα κλπ κλπ....
margaritagr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Διαβαζω γνωμες ατομων που πηραν το hd2 και δεν εισπραττω την εικονα του τελοιου τηλεφωνου που περιμεναμε. Βασικα οπως καθε συσκευη εχει και αυτη τα αρνητικα της. Απο ενα σημειο και μετα, ειναι φυσικα θεμα γουστου Φιλε μου το iphone ειναι παρα πολυ απλο στη χρηση του. Την αποκριση αφης που εχει η οθονη του & την περιηγηση στο ιντερνετ, δε θα τη βρεις αλλου. Γι αυτη τη δουλεια ειναι το καλυτερο Για το gps που ρωτας, εχω διαβασει οτι υπαρχουν ελληνικοι χαρτες αλλα λεπτομερειες δε ξερω Το hd2 απο την αλλη, εχει πολυ καλο gps, μαλλον καλυτερο του μηλου. Αν προτιμας καλυτερη αποκριση στην αφη(με ανετη χρηση του δαχτυλου) και ευκολια στο internet παιρνεις iphone Αν για σενα μετραει πιο πολυ το gps πας σε hd2
tempo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 το iphone πάντως έχει αρκετά και αξιόλογα προγράμματα gps
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Το iphone εχει αυτα που ζητας. Εχε υποψη σου ομως πως για να βλεπεις σειρες κλπ θα πρεπει να μετατραπεις τα βιντεο σε mp4 format πραγμα που προσωπικα δεν το θεωρω ευχρηστο καμια περιπτωση. Οσο για τα συμπιαν με βαση τα δεδομενα που εδωσες μαλλον δεν σου χρειαζονται, ιδιαιτερα αν δεν βαριεσαι να μετατρεπεις τα βιντεο οπως σου ειπα. Δες ομως κ το ομνια hd (συμπιαν πρεπειωνα ειναι)γιατι εχει και καλη οθονη και gps και παιζει τα παντα.
tempo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 πάντως το iphone διαθέτει και ελληνικούς χάρτες και υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσεις τα gps προγράμματα κανονικά ή να στα φέρει ο "θείος"
akpe Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Βασικά το hd2 έχει capacitive οθόνη, οπότε ξεχνάμε το πενάκι. Από όσα έχω διαβάσει η απόκριση του είναι παραπλήσια, αν όχι ίδια του μήλου. Τα wm παραμένουν βέβαια (μοναδικό plus το multitasking) αν και λόγω επεξεργαστή είναι αρκετά πιο γρήγορο από τα υπόλοιπα htc. Μεγάλο ατού του hd2 είναι και η οθόνη. Με την καμία δεν συγκρίνεται σε μέγεθος και ανάλυση με του iphone. Βασικό από τη στιγμή που θέλεις video. Αν και για εμένα είναι κακάσχημο (το design του το θεωρώ fail) πήγαινε σε κάποιο κατάστημα που το έχει για demo (λογικά θα το έχουν τα public) ώστε να το δείς από κοντά. το iphone πάντως έχει αρκετά και αξιόλογα προγράμματα gps Εκτός από navigon και κουτσουρεμένο igo ποιά ακόμα έχουν βγεί μέχρι τώρα;
djngal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Αν προτιμας καλυτερη αποκριση στην αφη(με ανετη χρηση του δαχτυλου) και ευκολια στο internet παιρνεις iphone Αν και ειναι γεγονος οτι το μηλο ειναι πολυ καλο στο θεμα του ιντερνετ το hd2 ειναι το ιδιο καλο και ευχρηστο αν οχι καλυτερο. υπαρχουν αρκετα βιντεακια εκει εξω που τα εχουν διπλα διπλα σε τεστακια για το ιντερνετ τους. και το hd2 υποστηριζει multitouch και pinch n zoom οπως κ το μηλο και στα φορτωματα σελιδων τα πανε εξισου καλα και τα δυο φορτωνοντας τις σελιδες το ιδιο γρηγορα. Η μεγαλη διαφορα ομως και σε αυτο ειναι οτι η τεραστια οθονη του hd2 με την αναλυση που εχει, κανει τη περιηγηση στο νετ σουπερ.. και μην ξεχναμε οτι το hd2 εχει τον καταπληκτικο opera browser...
margaritagr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Σε τηλεφωνο-φορουμ διαβαζω οτι σε καποια σημεια η "προσβαση" με το δαχτυλο δεν ειναι ευκολη."στοχευεις" αλλα σε ορισμενα σημεια δε τα καταφερνεις. Κακα τα ψεματα, τα wm μαλλον δεν ειναι ετοιμα να στηριξουν τετοια οθονη. Επισης διαβαζω για προχειροτητες απο πλευρας htc στο θεμα της rom. Δεν εχει net framework 3.5 κι ετσι απο τη στιγμη που το βαζεις(το χρειαζονται καποιες εφαρμογες)στερείσαι το finger friendly menu του file explorer της συσκευης Σε συγκριση με το iphone(απο αυτα που διαβαζω παντα-και ευτυχως υπαρχουν καποιοι που εχουν και τα 2) το hd2 εχει οθονη μεγαλυτερη και σε αναλυση και σε μεγεθος. Πιστευω ομως οτι ενας μεσος χρησης θα βρει την οθονη του μηλου μια χαρα(σε αναλυση), και ναι το μηλο ακομα κραταει τα πρωτεια στην αποκριση της αφης. Η καμερα του leo προφανως ειναι καλυτερη. 5mp & led Το gps του μηλου ειναι ικανοποιητικο, του leo ο,τι καλυτερο υπαρχει Οποτε ειναι θεμα του τι προτεραιότητες θετει ο καθενας Αν προτιμας καλυτερη αποκριση στην αφη(με ανετη χρηση του δαχτυλου) και ευκολια στο internet παιρνεις iphoneΑν για σενα μετραει πιο πολυ το gps πας σε hd2
dhmak Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Πώ μπράβο φίλε tarantules, σήμερα πέρασα απ' τον Γερμανό και δοκίμασα το OMNIA IΙ. Τα λόγια περιττά, απίστευτη απόκριση απο την 3,7" οθόνη αφής, το surfάρισμα απόλαυση.. Η κάμερα φαντάζομαι θα τα σπάει (δέν την δοκίμασα) Έβγαλα την κάρτα του Γερμανού και θα το ξοφλίσω σε 12 δόσεις των 46€ Ευχαριστώ margaritagr
akpe Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δεν εχει net framework 3.5 κι ετσι απο τη στιγμη που το βαζεις(το χρειαζονται καποιες εφαρμογες)στερείσαι το finger friendly menu του file explorer της συσκευης Εδώ δεν σε καταλαβαίνω Καμία συσκευή δεν έχει προεγκατεστημένο το nf3.5 και αφού το βάλεις δεν χάνεις απολύτως τίποτε.
margaritagr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μπορει να προκυψει κατι τετοιο αλλα με hard reset ok, λυνεται σιγουρα.λαθος μου οπως το εγραψα @dhmak καλοριζικο, κι εμενα μου αρεσει πολυ
akpe Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Κοίτα, στα wm ένα είναι σίγουρο. Παρατάς τον built-in file explorer και χρησιμοποιείς resco explorer/total commander
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.