Προς το περιεχόμενο

Codecs pack

andros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην ουσία, και τα Windows7Codecs βασίζονται στα ffdshow-tryouts & Haali Media Splitter, απλά σου δίνουν και ένα μαζεμένο τρόπο να τα ρυθμίζεις, αν "χάνεσαι" μέσα στο ffdshow.

Προσωπικά πάντως, το συνδυασμό mpc hc-ffdshow-haali δεν τον αλλάζω.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω Windows 7 (64bit) με 4GB RAM και τον Intel i5 αλλά όποιο pack και αν βάλω δεν γίνεται να μου παίξει τα .mkv (h264) αρχέια...

Τα ανοίγει όλα κανονικά αλλά κλείνει μετά από 2-6 δευτερόλεπτα ενώ τα παίζει και κολλάει όλο το σύστημα...

Το παραπάνω γίνεται με όλες τις HD 1080p, 720p ταινίες που είναι σε .mkv αλλά τα samples τους τα παίζει κανονικά....Οπότε είναι κάτι μάλλον με το μέγεθος του αρχείου που θέλω να κάνω αναπαραγωγή...

Τί να πω.....δεν ξέρω...

Επειδή είναι καινούριο το μηχάνημα λοιπόν θα ήθελα μια βοήθεια για να δω τις ταινίες μου γιατι δεν μπορώ να< βρώ κανένα τρόπο....Δοκίμασα τους windows 7 codecs, cccp, kaoi coreavc μα τίποτα...

Τώρα έχω εγκατεστημένους τους CCCP...

Και άλλαξα drivers στην κάρτα γραφικών (Sapphire HD 5850 1GB PCI-E). Δύο εκδόσεις έχει στο site και δοκίμασα και τις δύο.... Πάλι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.... Τί να κάνω?>

Ευχαριστώ!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:10 ----------

σε safe mode η αναπαραγωγή των αρχείων γίνεται κανονικότατα... (με κακή ποιότητα βέβαια) αλλά η δουλειά γίνεται....οπότε πρέπει να είναι πρόβλημα με τον decoder και τις ρυθμίσεις του....Please help!

Δημοσ.

Ξύλωσε το cccp. Βάλε τα ffdshow-tryouts & Haali Media Splitter και δοκίμασε ξανά. Μπορείς να προσπαθήσεις και με Media Player Classic Homecinema, απλά ακολούθα τις οδηγίες για gpu accelerated HD.

Δημοσ.

Τί εννοείς να ακολουθήσω τις οπδηγίες για gpu accelerated HD?

Δεν είδα κάτι στα link που μου έστειλες...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:49 ----------

Please ας απαντήσει όποιος ξέρει..... Πήρα καινούριο εργαλείο και όλο το 4ήμερο προσπαθώ να βρω τρόπο να παίξω τα χ.264 και δεν μπορώ....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:50 ----------

Ξύλωσε το cccp. Βάλε τα ffdshow-tryouts & Haali Media Splitter και δοκίμασε ξανά. Μπορείς να προσπαθήσεις και με Media Player Classic Homecinema

Τα έκανα όλα...μόνο αυτό με τις οδηγίες περί gpu accelerated HD δεν έκανα γιατί δεν βρήκα τίποτα ούτε με το google....

Δημοσ.

Ο Media Player Classic - HomeCinema έχει δικά του internal filters με τα οποία μπορείς να παρακολουθήσεις x264 videos, ακόμη κι αν δεν έχεις εγκατεστημένους extra codecs, και το καλύτερο: στέλνοντας το video stream στην κάρτα γραφικών (μέσω DXVA) για να γίνει εκεί η αποκωδικοποίηση. Επειδή όμως έχεις τελευταίας εσοδείας hardware, φρόντισε να κατεβάσεις και να χρησιμοποιήσεις κάποια πιο πρόσφατη έκδοση από την τελευταία stable που βγήκε. Εγώ χρησιμοποιώ τα SVN builds που ανεβαίνουν στο site xvidvideo.ru, χωρίς πρόβλημα. Επίσης, φρόντισε από το View > Options menu να έχεις ενεργοποιημένα όλα τα Internal Filters και στο External Filters να μην υπάρχουν καθόλου καταχωρήσεις.

Δημοσ.
Τί εννοείς να ακολουθήσω τις οπδηγίες για gpu accelerated HD?

Δεν είδα κάτι στα link που μου έστειλες...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:49 ----------

Please ας απαντήσει όποιος ξέρει..... Πήρα καινούριο εργαλείο και όλο το 4ήμερο προσπαθώ να βρω τρόπο να παίξω τα χ.264 και δεν μπορώ....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:50 ----------

Τα έκανα όλα...μόνο αυτό με τις οδηγίες περί gpu accelerated HD δεν έκανα γιατί δεν βρήκα τίποτα ούτε με το google....

Εννοώ αυτό εδώ που βασικά σου λέει τι επιλογές να κάνεις στο Output option του MPC.

Δημοσ.

Όλα κομπλέ!!!

Το μόνο που χρειαζόταν τελικά ήταν να ενεργοποιήσω το "Matroska" και το "H.264/AVC (DVXA)" από το View-Options -> Internal Filters και να μην τρέχει μέσω του CCCP...

Οπότε άφησα το CCCP εγκατεστημένο και να ελέχγει όλα τα codecs πέρα από το Matroska.

Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας γιατί είχα κολλήσει 3 μέρες με το θέμα...

You Rock!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:57 ----------

Ερώτηση: με την επιλογή που έκανα μέσω του Media player classic θα ισχύουν οι ρυθμίσεις των codecs και στο Windows Media Player?

Δημοσ.

Τα internal filters του MPC-HC είναι προς χρήση του MPC-HC μόνο, γι' αυτό λέγονται και internal (duuuhhh :P)! Σε άλλους players, θα χρησιμοποιείται ο Haali Splitter και ο ffdshow-tryouts codec. Εκτός...αν εγκαταστήσεις τη standalone έκδοση των MPC-HC filters που διανέμεται από το ίδιο project.

Δημοσ.

Τώρα δε μου παίζει τους υπότιτλους......Μόνο στα αρχεία .mkv ενώ στα υπόλοιπα τους παίζει το media player classic κανονικά...Πώς τους κάνω να παίζουν?

Παρατήρησα λίγο χειρότερη εικόνα στο decoding του media player classic σε σχέση με αυτόν που δίνει το CCCP...

Υπάρχει περίπτωση να την φτιάξουμε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...