Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με TP-Link 8840B

Anubis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μου εφεραν να δοκιμασω αυτο αλλα έχω πρόβλημα. με πεταει εξω απο το irc καθε τεταρτο εικοσαλεπτο whatever..Πάντως με πεταει..Το προηγουμενο ενα μοντεμι ηταν τετοια δεν έκανε παντως. Καμμιά ιδέα τι φταίει?

Δημοσ.

αν μπαινεις με ασυρματο τοτε δοκιμασε με καλωδιο.επισης νεους drivers για την καρτα δικτυου ειτε ασυρματη ειτε ενσυρματη.σε πεταει μονο απο το mirc η γενικα απο το ιντερνετ/σβηνει κανα λαμπακι κτλ?το λεω μηπως ειναι θεμα γραμμης αντι για θεμα με το mirc.οταν σε πεταει απο το mirc Πχ το msn η καποιο site Η καποιο download ειναι οκ η διακοπτετε?αν μετραει ποση ωρα εισαι online το ρουτερ θα δεις αν μηδενιζει αυτο η αν αλλαξε η ip.κακη επιλογη ρουτερ.και γραψε μας χαρακτηριστικα γραμμης.ποσο κλειδωνει margin attenuation>καπου μεσα στον ρουτερ θα τα γραφει.

Δημοσ.

Θα απαντησω σε μία προς μία τις ερωτησεις/υποθέσεις σου

1) Μπαίνω με καλώδιο Ethernet

2) Network drivers έχω τους τελευταίους

3) Όταν με πετάει απο το IRC βλέπω μήνυμα 10053 software caused connection abort

η host disconnected. Επίσης όταν με πετάει απο το ΙRC φαίνεται όλα τα υπόλοιπα να λειτουργουν κανονικά. Κάποιες φορές με πετάει παράλληλα και απο το ΜSN. Με download δεν το χω προσεξει..

Statistics -- ADSL

Mode: ADSL2+

Line Coding: Trellis On

Status: No Defect

Link Power State: L0

Downstream Upstream

SNR Margin (dB): 10.9 22.0

Attenuation (dB): 46.5 29.4

Output Power (dBm): 0.0 12.5

Attainable Rate (Kbps): 4052 288

Rate (Kbps): 2047 252

MSGc (number of bytes in overhead channel message): 60 75

B (number of bytes in Mux Data Frame): 63 7

M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 1

T (Mux Data Frames over sync bytes): 1 1

R (number of check bytes in FEC Data Frame): 0 0

S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 0.9846 0.8889

L (number of bits in PMD Data Frame): 520 72

D (interleaver depth): 1 1

Delay (msec): 0 0

Super Frames: 3287162 3287160

Super Frame Errors: 577 1

RS Words: 0 0

RS Correctable Errors: 0 0

RS Uncorrectable Errors: 0 N/A

HEC Errors: 210 0

OCD Errors: 0 0

LCD Errors: 0 0

Total Cells: 257888399 39351245

Data Cells: 54653114 11123999

Bit Errors: 0 0

Total ES: 550 1

Total SES: 1 0

Total UAS: 1874 62

4. Την ωρα δεν την εχω πετυχει πουθενά...

5. Απο μπρίκι σε μπρίκι πάω τι να κάνω όμως μου το φέρανε...Αλλιώς θα πήγαινα εδώ

http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=8294

Δημοσ.

Μήπως φταίει επειδή είναι ADSL2+ ή καμμία σχέση?

Εγώ έχω το TP-LINK TD-W8910G ADSL2+ αλλά η γραμμή μου είναι Forthnet ιδιόκτητο που είναι ADSL 2 + γραμμή, μπορεί και καμμία σχέση το πρόβλημα με τη γραμμή αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.

δοκιμη με αλλο ρουτερ να δουμε τι γινεται.ρουτερ ομως οχι modem.και ναι το thomson ειναι οτι πιο σταθερο σε γραμμη με 46 attenuation αλλα εσυ λες οτι δεν εχεις disconnects.δεν γραφουν ολα τα ρουτερ ποση ωρα ειναι Online.ελεγα μηπως το εγραφε αυτο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...