Προς το περιεχόμενο

Ταλαιπωρία hol double-play

alfred

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τηλεφωνία είναι PSTN. Σε κάποιους άτυχους στην αρχή που δεν ήξεραν τους έβαζαν με το ζόρι voip.

Νικόλα για να είσαι 1000% σίγουρος πάρτους τηλ. κ επέμεινε να σου βάλουν PSTN. Έχω ήδη δυο χρόνια PSTN.

Στο ρούτερ θα συνδέσεις κανονικό τηλέφωνο κ θα σετάρεις από το μενού του ρούτερ τον λογαριασμό σου στον πάροχο που έχεις voip. Στα πρώτα firmware στα πρώτα netfaster τα είχαν κλειδωμένα ακριβώς για να παίζουν μόνο τα πρώτα τηλ. που έδινε η hol σαν voip. Από ένα firmware κ μετά ξεκλειδώθηκαν τα ports αυτά κ παίζεις άνετα με απλή συσκευή.

Έλα από το γραφείο ή από το σπίτι να σου το δείξω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σκεφτομαι να ξεκινήσω καινούργια σύνδεση και φαίνεται δελεαστικό το πακέτο , αρκεί η τηλεφωνία να είναι pstn και να προσφερει τα ίδια όπως και του οτε .

Τους πήρα τηλ και μου είπαν οτι είναι pstn . Ομως δεν το γράφει κάπου ξεκάθαρα .

Λεω να κάνω την αίτηση μεσω internet που δίνει 3 μήνες δώρο .

Εχει κάποιος δοκιμάσει το πακέτο , να μου πει εντυπώσεις ?

Δημοσ.

http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=121

ενεργοποίηση σε λίγες μέρες και η υπηρεσίες ποιοτικές, 8mbps πραγματικά.

Max. DSLAM data rate kBit/s 8192 384

Min. DSLAM data rate kBit/s 2304 32

Attainable data rate kBit/s 16320 1075

Current data rate kBit/s 8187 383

Latency fast fast

Bit swap on on

Seamless Rate Adaption off off

Impulse Noise Protection 0.0 0.0

L2 Power mode enabled - -

Signal-to-noise ratio dB 19 23

Line attenuation dB 18 8

Power cutback dB 0

έφυγα από βονταφον και βρήκα την υγειά μου.

χαλάλι τα 44 ευρώ.

Δημοσ.
Σκεφτομαι να ξεκινήσω καινούργια σύνδεση και φαίνεται δελεαστικό το πακέτο , αρκεί η τηλεφωνία να είναι pstn και να προσφερει τα ίδια όπως και του οτε .

Τους πήρα τηλ και μου είπαν οτι είναι pstn . Ομως δεν το γράφει κάπου ξεκάθαρα .

Λεω να κάνω την αίτηση μεσω internet που δίνει 3 μήνες δώρο .

Εχει κάποιος δοκιμάσει το πακέτο , να μου πει εντυπώσεις ?

Λοιπον, το εχω εδς και 2 εβδομαδες.

Ετσι και ετσι οι εντυπωσεις... Σιγουρα το σερβις του οτε δεν το εχουν, εδς για καθε επισκεψη του τεχνικου σε χρεωνουν....

Δημοσ.

Βασικά θα σε χρεώσουν μόνο αν το πρόβλημα βρίσκεται στο σπίτι σου (πχ βραχυκυκλώνει κάποια πρίζα). Αν το πρόβλημα είναι στο δίκτυο τους δεν πρόκειται να σε χρεώσουν.

Δημοσ.
Βασικά θα σε χρεώσουν μόνο αν το πρόβλημα βρίσκεται στο σπίτι σου (πχ βραχυκυκλώνει κάποια πρίζα). Αν το πρόβλημα είναι στο δίκτυο τους δεν πρόκειται να σε χρεώσουν.

Το μονο που κανανε ειναι να συνδεσουν και αποσυνδεσουν τα καλωδια απο το κουτι του ΟΤΕ στην κολόνα. Μετα επαιζε κανονικα παλι. Αρα δεν εφταιγε τιποτα σε μενα!

Ηθελαν ομως να με χρεωσουν και επεσε τσακωμος με τον τεχνικο της ΗΟL. τελικα υποχωρησε και ειπε οτι δεν θα χρεωσει. Αλητεία...

Δημοσ.

Oτε και παλι Οτε ρε!!! know ντ@β@τζ1λ1κ1 αλλα εχεις και ταχυτητα και καλο support!Τωρα οι αλλες εταιριες την πλακα τους κανουν βρισκουν τρυπες απο νομοσχεδια,βαζουν ενα κεφαλαιο,ανοιγουν εταιριες,ριχνουν καμια διαφημιση,βαζουν ορισμενους μογγολους για γραμμη υποστηριξης,αμα φαληρισουν δηλώνουν πτωχευση και την κάνουν με ελαφρια βηματακια!!!

Αυτα ειναι τα καλα του Καπιταλιστικου συστήματος!!!

Δημοσ.

<<λόγω έλλειψης κυρίου ή ακραίου δικτύου>>

Ο ΟΤΕ απλά δεν μπορεί ή δε θέλει να παραδώσει άμεσα νέο κύκλωμα (χαλκό) στην HOL για τον πελάτη. Κανονικά όταν το αίτημα απορρίπτεται με τέτοια αιτιολογία, ο πάροχος ενημερώνει πως δε μπορεί να προχωρήσει το αίτημα. Γιατί ακριβώς είπαν πως πρέπει να περιμένεις, δεν το ξέρω αλλά πολύ κακώς το έκαναν. Σπάνια ο ΟΤΕ "βρίσκει" να παραδώσει χαλκό χωρίς να περάσουν 2-3 μήνες. Σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο είναι αίτηση προς ΟΤΕ και μετά από 2-3 μήνες φορητότητα προς άλλο πάροχο. Για νέα κυκλώματα χωρίς φορητότητα από αλλού, οι καθυστερήσεις είναι τραγικές.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγω αυριο τους κοβω...Βαρεθηκα να μην μπορω να δω ουτε video απο youtube...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ......

μην έρθεις Forthnet και εδώ τα ίδια χάλια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...