alfred Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 ΑΘΗΝΑ 16-11-2009 ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΗΣ HELLAS ONLINE (HOL) ΑΝΑΦΟΡΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Στις 27-09-2009 υπέβαλα στην εταιρία σας on line αίτηση για νέα τηλεφωνική σύνδεση double play lite. Την ίδια ημέρα έλαβα e-mail με την εξής απάντηση: Σας ενημερώνουμε ότι η αίτηση σας υποβλήθηκε επιτυχώς με αριθμό αναφοράς 28960 Για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία σας θα πρέπει απαραίτητα να μας στείλετε την αίτηση υπογεγραμμένη μαζί με τα παρακάτω δικαιολογητικά: Φωτοτυπία δελτίου ταυτότητας (και τις 2 όψεις) ή διαβατηρίου του κατόχου γραμμής Αντίγραφο λογαριασμού τηλεφωνικής σύνδεσης (για υπάρχουσα τηλεφωνική γραμμή) ή άλλος λογαριασμός ΔΕΚΟ π.χ. ΔΕΗ (για νέα τηλεφωνική γραμμή) Την αίτηση μπορείτε να τη στείλετε με τους παρακάτω τρόπους: Με fax: 213 000 5577 Με email: [email protected] Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας, σας προτείνουμε να στείλετε την αίτηση εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την hellas online! Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών hellas online Την επομένη 28-09-2009 απέστειλα με fax (210-383....) όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Στις 10-10-2009 έλαβα sms από το 54055 με τα εξής: HOL: ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 213040.... Η ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ 10-11-2009 Στις 20-10-2009 έλαβα νέο sms από το 54055 με τα εξής: HOL: ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 213040.... Η ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ 18-11-2009 Την ίδια ημέρα (20-10-2009) σε τηλεφωνική επικοινωνία μου στο 13844 έλαβα απάντηση ότι η ενεργοποίηση θα γίνει τελικά στις 12-11-2009. Στις 12-11-2009 πάλι σε τηλεφωνική επικοινωνία μου με το 13844 έλαβα απάντηση ότι η ενεργοποίηση θα πραγματοποιείτο όντως σήμερα ή το αργότερο την επομένη και ότι τεχνικός της εταιρίας σας μέσα στις επόμενες ημέρες θα μετέβαινε για την αριθμοδότηση. Στις 14-11-2009 μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας σας διαπίστωσα τα παρακάτω: Στάδιο Αίτησης Ενεργοποίησης για τον τηλεφωνικό αριθμό: 213040.... Το αίτημα υλοποίησης σύνδεσης έχει απορριφθεί. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στο 13844 για περισσότερες πληροφορίες. Στις 16-11-2009 σε τηλεφωνική επικοινωνία μου με το αρμόδιο τμήμα μου απάντησαν ότι «το αίτημα υλοποίησης σύνδεσης έχει απορριφθεί λόγω έλλειψης κυρίου ή ακραίου δικτύου και ότι ΘΑ σας ενημερώσουμε πότε θα λυθεί το πρόβλημα!». Έχουν περάσει 50 ημέρες από την ημέρα υποβολής της αίτησης μου και είναι άγνωστο πότε θα πραγματοποιηθεί η τηλεφωνική σύνδεση η οποία καθυστερεί ανεπίτρεπτα. Επίσης σας ενημερώνω ότι προ 8μηνου λειτουργούσαν 2 τηλεφωνικές γραμμές του ΟΤΕ στο διαμέρισμα του ισογείου όσο και στο διαμέρισμα μου. Επίσης όλες οι κατοικίες που συνορεύουν με τη δική μου διαθέτουν αυτή τη στιγμή σύνδεση ΟΤΕ. Οι συνδέσεις είναι εναέριες και πραγματοποιούνται από την οδό Αγησιλάου. Σας ενημερώνω πάραυτα ότι αν αυτή δεν πραγματοποιηθεί εντος 8 ημερών από της λήψεως της παρούσης, θα θεωρηθεί ως μη γεννώμενη εξ υπαιτιότητας σας και θα προβώ σε τηλεφωνική σύνδεση από τον ΟΤΕ ο οποίος μου την παρέχει εντός τριών (3) ημερών!!! Παρακαλώ η επιστολή μου να κοινοποιηθεί στην Διοίκηση της Εταιρίας σας. Αναμένω έγγραφη απάντηση σας. Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου Γ.... Α..... 697-465.... e-mail: [email protected] ________________________________________________________________________ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΕΕΤΤ Λ. Κηφισίας 60, Μαρούσι, Τ.Κ. 15125 http://www.insomnia.gr
ntg24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 εμενα μου εχουν πει 26-11 ενεργοποιηση, για να δουμε. Αλλα απο εμπειρια απο φιλους παιρνει κανα δίμηνο μεχρι να σου ερθει και μετα αρχιζει το βρισίδι για να στρωσει...! Μαπα στο service τους!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 και το bandwidth τους με εξωτερικό θέλει upgrade όπως και της Forthnet... να σημειώσουμε ότι οι 2 αυτοί ISPs είναι οι μόνοι που δεν παίζουν μεταξύ τους μέσω AIX/GRIX αλλά μέσω εξωτερικού
alfred Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Παντως ειναι απαραδεκτο το 2009 να θελεις 2 και 3 μηνες για τηλεφωνικη συνδεση. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Πως γινεται ο ΟΤΕ μεσα σε 3-10 ημερες να σε συνδεει και αυτοι να μη μπορουν, δεν μπορω να το καταλαβω. Και γιατι δεν στο λενε απο την αρχη!
arxaggelos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Και γιατι δεν στο λενε απο την αρχη! ....εσύ γιατί λες?
ntg24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 για να τα λεμε ολα ομως, με τον ΟΤΕ θα πληρωνες πανω απο 40 euro το μηνα γι αυτο το πακετο!
alfred Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Συμφωνώ, αν και με τα νεα πακετα του ΟΤΕ η ψαλίδα κλείνει σημαντικά. Εξ αλλου στηρίζουμε τους νεους παρόχους για να μην εχουμε μονοπωλια, Και οφειλουν πανω απο ολα να ειναι ειλικρινεις και σωστοι απεναντι μας.
F33L Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Παντως ειναι απαραδεκτο το 2009 να θελεις 2 και 3 μηνες για τηλεφωνικη συνδεση. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Πως γινεται ο ΟΤΕ μεσα σε 3-10 ημερες να σε συνδεει και αυτοι να μη μπορουν, δεν μπορω να το καταλαβω. Και γιατι δεν στο λενε απο την αρχη! και ρε φιλε γιατι μας κλαίγεσαι εδωπερα και δεν πας να τραβήξεις μια ακυρωση της αιτησης σε γραπτη μορφη το τονιζω να τελειωνει το στορυ να μαθουνε? δεν διαφωνω με αυτα που λες, αλλα ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙΣ δεν θα καταλαβουν.. θα λενε περιμενει εκει το ζωο
alfred Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Aυτό έκανα. Αν διαβασες καλα την έπιστολή, το λεει ξεκάθαρα. Απλά αναφέρω τα γεγονότα, ωστε να γνωριζουν τα μελη μας και οχι μόνο, τι πιθανον μπορει να αντιμεωπίσουν.
linuxovios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 να σημειώσουμε ότι οι 2 αυτοί ISPs είναι οι μόνοι που δεν παίζουν μεταξύ τους μέσω AIX/GRIX αλλά μέσω εξωτερικού Θες να πεις ότι όλοι οι άλλοι πάροχοι βλέπονται μέσω AIX / GRIX ? Επίσης οι "μικροί" βλέπουν HOL / Forthnet μέσω GRIX / AIX ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 hm, δεν είμαι 100% σίγουρος να πω την αλήθεια αλλά υποθέτω ότι οι άλλοι παίζουν μεταξύ τους μέσω AIX/GRIX
ntg24 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Η τηλεφωνία ειναι voip? Το τηελφωνο θα λειτουργει μονο αν ειναι συνδεδεμενο στο router?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 ναι και ναι...
ntg24 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 το router εχει μια USB εισοδο, λετε αν βαλω ενα USB skypoφωνο να παιζει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 για αυτό δεν γνωρίζω, γνωρίζω σίγουρα όμως όταν αν βάλεις usb stick ή usb hdd ότι θα παίζει σαν δικτυακός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.