Προς το περιεχόμενο

Πλαισιο και εγγυηση TurboX

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εκφρασει αρκετες φορες την ευαρεσκεια μου για το Πλαισιο αλλα καποια πραγματα ειναι εξωφρενικα αρνητικα.

Εχω εχν pc ΤurboX εντος εγγυησης αλλα εχει περασει τον ενα χρονο. Χαλασε το dvd και προκειμενου να κουβαλαω ολο το κουτι και να πληρωσω και 30 ευρω για τοποθετηση ενος ανταλακτικου... αξιας 15 ευρω το εβγαλα μονος μου και το εστειλα σημερα το πρωι με συναδελφο...Με πηρε τηλ και μου ειπε οτι αυριο θα το εχουν κοιταξει !!!! Πηρα τηλ στο service Μεταμορφωσης και μου ειπαν οτι για εξαρτηματα ο χρονος service ειναι 24 ωρες.....Τους ειπα οτι ειναι εξαρτημα απο TurboX υπολογιστη αλλα αυτο δεν αλλαζει την πολιτικη τους. Αν πηγαινα ομως ολο το pc εκει θα ισχυε το 4ωρο service και φυσικα θα πληρωνα 30 ευρω !!!!

Αν ειναι δυνατον !!!!!

Δημοσ.

Θεωρείς ότι δεν έχει; Έχει μια συγκεκριμένη πολιτική το Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο την οποία ακολουθούν τυφλά όλοι οι υπάλληλοι;

Δε θα το 'λεγα..

Δημοσ.
Θεωρείς ότι δεν έχει; Έχει μια συγκεκριμένη πολιτική το Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο την οποία ακολουθούν τυφλά όλοι οι υπάλληλοι;

Δε θα το 'λεγα..

Με ελαχιστες εξαιρεσεις ακολουθουν την γενικη πολιτικη πιστευω.

Δημοσ.

Δηλαδή εγώ έπεσα στην εξαίρεση? Γιατί είχα πάει ένα σκληρό κατα τις 4:00-4:30 για servise στο ίδιο κατάστημα στη Μεταμόρφωση και κατά τις 8:00 μου είπαν να πάω να τον πάρω. Είχα πάρει μόνο το σκληρό το κουτί δεν είναι turboΧ

Δημοσ.
Δηλαδή εγώ έπεσα στην εξαίρεση? Γιατί είχα πάει ένα σκληρό κατα τις 4:00-4:30 για servise στο ίδιο κατάστημα στη Μεταμόρφωση και κατά τις 8:00 μου είπαν να πάω να τον πάρω. Είχα πάρει μόνο το σκληρό το κουτί δεν είναι turboΧ

Μαλλον δεν ειχαν δουλεια οποτε φυσικο ειναι . Κι εγω αφου γκρινιαξα το πρωι την ιδια ωρα που πηρες τον σκληρο πηρα το dvd .

Δημοσ.
Κι εγω αφου γκρινιαξα

ΑΑΑΑΑΑΑ ναι ξέχασα μου είχαν πει <<ΘΑ σας ενημερώσουμε όταν ΘΑ το ελέγξουμε>>. Και εκείνη την ώρα άρχισα να γκρινιάζω οτι τον χρειάζομαι και ξαφνικά δια'μαγίας βρήκαν χρόνο να το ελέγξουν και μου λέει <<Αν δεν σας πάρουμε τηλέφωνο σήμερα θα σας πάρουμε σίγουρα αύριο>>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...