maxk Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά καλησπέρα ! Συγχαρητήρια σε όλους κάνετε πολύ καλή δουλειά !!!! Καθώς έψαχνα στο net για το πώς μπορώ να στείλω Fax μέσω Internet έπεσα πάνω σε αυτά τα 2 link : http://www.webfax.gr/ http://www.freewebfax.gr/free/ το δοκίμασα και είναι πολύ καλό και εύχρηστο , βασικά δοκίμασα πρώτα το Free και ήταν οκ ! μετά ώμος επειδή ήθελα περισσότερες σελίδες να στέλνω την ημέρα αγόρασα από το πρώτο link ένα πακέτο με 50 μονάδες το οποίο είναι πιο οργανωμένο από το free καταχώρισα της επαφές μου της έκανα κγρουπακια και με 1-2 click στέλνω το Fax μου σε 10 αποδέκτες , χωρίς μελάνια χωρίς χαρτιά και κυρίως γρήγορα !!! ελπίζω να βοηθήσει και άλλους φίλους του Site .
isay Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Γιατί μου βρωμάει διαφήμιση; Χρήστης με ένα μοναδικό μήνυμα, να ξέρει τοοοσσααα πολλά για το συγκεκριμένο site και ξαφνικά να του ήρθε η διάθεση να το μοιραστεί με τους υπόλοιπους; Πέρα από αυτό. Την δωρεάν υπηρεσία την έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και ήμουν ευχαριστημένος. Για βαριά ή επαγγελματική χρήση μάλλον ένας fax server είναι φθηνότερος
pagman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξέρω αν κάνει διαφήμιση ή όχι αλλά εγώ τόσα χρόνια προτιμώ το WinFax PRO της Symantec που έχει όλα τα παραπάνω και περισσότερα... Ααααα, και δεν είμαι μέτοχος στην εταιρεία
maxk Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Γιατί μου βρωμάει διαφήμιση; Χρήστης με ένα μοναδικό μήνυμα, να ξέρει τοοοσσααα πολλά για το συγκεκριμένο site και ξαφνικά να του ήρθε η διάθεση να το μοιραστεί με τους υπόλοιπους; Πέρα από αυτό. Την δωρεάν υπηρεσία την έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και ήμουν ευχαριστημένος. Για βαριά ή επαγγελματική χρήση μάλλον ένας fax server είναι φθηνότερος Γιατί διαφήμιση ρε παιδιά ??? δηλαδή στα πόσα post μπορώ να κάνω και εγώ ένα TOPIC ?? Αν το θεωρείτε διαφήμιση μπορείτε να το διαγράψετε εγώ απλά σας παραθέτω της απόψεις μου για την συγκεκριμένη υπηρεσία η οποία στο κάτω κάτω έχει και free κομμάτι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:31 ---------- Δεν ξέρω αν κάνει διαφήμιση ή όχι αλλά εγώ τόσα χρόνια προτιμώ το WinFax PRO της Symantec που έχει όλα τα παραπάνω και περισσότερα... Ααααα, και δεν είμαι μέτοχος στην εταιρεία Το WinFax PRO της Symantec πολύ καλό δεν λέω αλλά αν δεν κάνω λάθος για να παίξει χιάζετε τηλεφωνική γραμμή και Modem εκτός και αν το έχουν κάνει Internetiko και αυτό .
DDoS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 με 1 ποστ ο τυπος............ χαλαρα κανει διαφημιση
maxk Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 με 1 ποστ ο τυπος............ χαλαρα κανει διαφημιση Θα τους πάρω τηλ τότε για ποσοστά !!!!! Θα μου πείτε βέβαια το τι έχουν δει τα μάτια σας εδώ μέσα!! Δικαιολογημένα να είστε καχύποπτοι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.