Aztec Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Εαν φτιάξεις έναν media server δεν θα λυθεί το πρόβλημα? Φαντάζομαι για multimedia υλικό πρόκειται ... αλλιώς κόβεις και το read και τελείωσε. Τα τερματικά σε Linux ή windows είναι? Υπάρχουν και anti-copy προγράμματα που μπορείς λογικά να χρησιμοποιήσεις... Να μου πεις και με το media server μπορεί να τα πάρει.
soma_g4 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 ας γίνω όσο πιο αναλυτικώς μπορώ αλλα να τονίσω πως οι γνώσεις μου στο linux είναι πολύ περιορισμένες. πρόκειται για internet station. ο τεχνικός μου, μου έχει κάνει ένα file server (samba) που μονο εγώ μπορώ να γράψω μέσα αλλα όλοι έχουνε δικαίωμα να διαβάσουνε. με scan στο δίκτυο μπορείς να δεις το path αλλα όχι τους φακέλους που έχει μέσα. αυτό βεβαια δεν παρέχει την μεγιστη προστασία αλλα προσωπικά εμενα με καλύπτει σαν λύση. έχουμε φτιάξει ένα προσαρμοσμένο media player (σε VB) που δεν έχει ούτε μπάρες ούτε δεξί κλικ, απλά παίζει το αρχείο που ζητάς. αυτό το καλούσα με αρχείο (.bat) που μετατρέπω σε (.exe) ώστε να κρύψω τι κάνει (το path δλδ) αλλα είναι απίστευτα χρονοβόρο. η λύση που σκέφτηκα αλλα δεν μπορώ να φτιάξω είναι: έναν προσαρμοσμένο exlporer που να μην έχει μπάρες με κουμπιά, (παρά μόνο ενα κουμπί back) ούτε δεξί κλικ και οποτε κανεις κλικ έξω από το παράθυρο αυτό να κάνει καθαρίζει το clipboard ώστε να μην μπορεί να γίνει (ctrl+c) (ctrl+v) επίσης όταν γίνει διπλό κλικ σε ένα αρχείο να καλεί τον προσαρμοσμένο player μας και να παίζει το αρχείο αυτό. ελπίζω να έγινα κατανοητός μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? Aztec μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικώς σε αυτό που είπες με το media server ? ξέχασα να πω πως οι χρηστες δουλεύουνε σε WIN XP pro και ο file server είναι σε LINUX ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:52 ---------- και αν ο χρήστης χρησιμοποιήσει άλλον explorer ή command line? με ένα απλό explorer δεν φαίνεται το path αυτό. το command line είναι απενεργοποιημένο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:55 ---------- Το ολο εγχειρημα βασιζεται στις περιορισμενες γνωσεις των χρηστων. Σαφως υπαρχουν αρκετοι τροποι να παρεις τα αρχεια και να βρεις το path τους τη στιγμη που αναγκαστικα εχεις δικαιωματα προσβασης. σωστός αλλα η λύση αυτή είναι πολύ καλή για εμενα.
soma_g4 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Το post μου δεν σου έκανε τελικά; σου έστειλα μήνυμα αλλα φαίνεται πως για κάποιο λόγο δεν έφτασε. δυστυχώς τα ζιπάκια δεν ανοίγανε καθόλου.
kagelos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Εμένα ανοίγουν. Με το winrar ... έχει κανείς άλλος πρόβλημα να τα ανοίξει;
soma_g4 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 τα κατέβασα σε άλλο pc και δουλέψανε. απλά τώρα θέλουνε τροποποίηση. επιτέλους είμαστε πολύ κοντά σε αυτό που τόσο καιρό ψάχνω. kagelos σου έστειλα μήνυμα, θα τα πούμε προσωπικά σας ευχάριστο θερμά όλους για το ενδιαφέρον σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.