Προς το περιεχόμενο

Ποτέ ξανά ΗΡ (D5460 drivers)

VampireKiSS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν ένα μήνα αγόρασα τον Photosmart D5460 και χθες που πέρασα τα win 7 κατέβασα τον driver γι' αυτό το λειτουργικό και πλέον δεν μπορώ να εκτυπώσω σε cd/dvd. O λόγος είναι ότι οι άθλιοι δίνουν έναν driver για όλη τη σειρά D54xx. Ήταν που ήταν ένα μάτσο χάλια οι drivers και υπερβολικά αργοί στα ΧΡ, τώρα δεν εκτελείται και μια βασική λειτουργία. Η απαράδεκτη τύπισσα στην τεχνική υποστήριξη αντί να μου δώσει λύση ή έστω να προωθήσει το πρόβλημα, με παρέπεμψε... στον κατασκευαστή του Η/Υ μου! Ό,τι να 'ναι δηλαδή.

Έχει βρει κανείς τρόπο να δουλεύει κανονικά το μηχάνημα στα win7?

Απ' ότι βλέπω πάντως και στο εξωτερικό ψάχνονται όλοι με το ίδιο πρόβλημα.

http://h30434.www3.hp.com/psg/board/message?board.id=win7Beta&message.id=3364

Δημοσ.

Καλά δεν διαφωνώ, σίγουρα θα υπάρξουν και άλλα προβλήματα με τα Win7 και drivers αλλά τι να κάνεις; Κατά την άποψή μου η HP είναι η καλύτερη λύση στα μηχανήματα χαμηλού κόστους για οικιακή χρήση.

Πιστεύω θα φτιάξουν drivers για 7

Δημοσ.

Αυτό είναι το θέμα. Ότι δώσανε drivers που όμως δεν υποστηρίζουν τις δυνατότητες της συσκευής. Στο μεταξύ μέχρι (και αν) βγουν καινούριοι, έχει ακυρωθεί η λειτουργία για την οποία τον αγόρασα!

Κάτι από Greek Dimosio μου κάνουν όλα αυτά...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

βρέθηκε καμία λύση ? εχω τον ιδιο εκτυπωτη σε win7 64 bit και δεν εκτυπώνει κάν

εκτός απο δοκιμαστικές . κατεβασα απο το site το exe αλλά τίποτα

Δημοσ.
βρέθηκε καμία λύση ? εχω τον ιδιο εκτυπωτη σε win7 64 bit και δεν εκτυπώνει κάν

εκτός απο δοκιμαστικές . κατεβασα απο το site το exe αλλά τίποτα

Η μόνη "λύση" που επαναφέρει όλες τις λειτουργίες του εκτυπωτή είναι τα windows ΧΡ.

:mad:

Δημοσ.

Αν δεν θες να κανεις dual boot, μπορεις να στησεις ενα Virtual Machine μεσω vmware η με το virtulabox (free) , κανεις μια μινιμουμ εγκατασταση XP και εκτυπωνεις χωρις να αναβοσβηνεις το PC...

Δημοσ.

μου στειλανε απαντηση απο hp για ενα patch για win 7 .θα το δοκιμασω αυριο μάλλον και βλέπουμε .

Όσο αφορα το δικό μου πρόβλημα,όταν στελνω ενα αρχείο για εκτύπωση βλέπω ότι πάει στο print spooler αλλά μενει για 1sec και μετα εξαφανίζεται ( η υπηρεσία τρέχει κανονικά ) .εχω δοκιμασει διάφορα αλλά τίποτα.

Θα δω με το patch τι θα καταφερω

---------- Προσθήκη στις 20:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:27 ----------

Αν δεν θες να κανεις dual boot, μπορεις να στησεις ενα Virtual Machine μεσω vmware η με το virtulabox (free) , κανεις μια μινιμουμ εγκατασταση XP και εκτυπωνεις χωρις να αναβοσβηνεις το PC...

με ενδιαφέρει πάντος να μάθω πως μπορω να κάνω ενα virtualbox .αν μπορείς να μου πείς λεπτομέρειες (ειχα κατα νου να δω και με το xpmode αλλά πάω στα τυφλά)

Δημοσ.

Ενα tutorial για Virtualbox.

>http://www.youtube.com/watch?v=_D9kYJ9KPlo

Βασικα κανεις εγκατασταση το προγραμμα, φτιαχνεις ενα εικονικο μηχανημα για τα XP (βαλε 512 Ram και περιπου 10 gb χωρο στον εικονικο δισκο). Μετα κανεις κανονικα εγκατασταση οπως σε ενα απλο pc

Δημοσ.

Έψαξα λίγο το θέμα σου και κοίτα πως έχει λυθεί σε κάποια άτομα:

Κατέβασε το update του εκτυπωτή σου από ΕΔΩ κάντο εγκατάσταση, τράβα ένα reboot το pc σου και μετά δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα http://www.surething.com/ST/

Δημοσ.

μετα απο επικοινωνία με τεχνικό -αφου και το patch δεν εκανε τίποτε ,μου πρότεινε να κάνε unistall και να κατεβασω τους drivers για vista..... δεξι κλικ στο exe -ιδιοτητες -συμβατοτητα για vista και εκτέλεση ως διαχειριστής.μετα την εγκατάσταση ,ο εκτυπωτης δουλευει κανονικά.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...