Kryptonite Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Για κάνε του και κανένα εξορκισμό..Αυτό με τις μπλέ οθόνες σε poltergeist μου φέρνει! :-) Σοβαρά τώρα..Δοκίμασε πρώτα με τροφοδοτικό απο κανένα γνωστό σου, αν είναι εύκολο, πριν πας και αγοράσεις.Μπορεί μεν να μην είναι άσκοπη αγορά, αλλά αν δε φταίει αυτό γιατί να το αλλάξεις και μετά να βρείς οτι φταίει κάτι άλλο? Όσο για την κάρτα γραφικών απενεργοποίησε την onboard και δοκίμασε κάποια άλλη (πάλι απο κανένα γνωστό αν είναι δυνατόν)..
akadis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Πλέον αρχίζει και εμφανίζει μπλε οθόνες: κολλάει και εμφανίζει μια μπλε οθόνη με κύματα που τρεμοπαίζουν. Είναι περίεργο, δεν είναι σαν τις κλασσικές μπλε οθόνες των win αλλά σαν χαλασμένη τηλεόραση - θυμίζει και λίγο σχέδιο από πουλόβερ. Άμα είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών την έχω πατήσει άσχημα γιατί είναι ενσωματωμένη στη μητρική. Κάτι σαν κι αυτό δηλαδή; http://www.wired.com/gadgetlab/2009/11/led-dress
alex89 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Πήγαινε στη καταγραφή συμβάντων και δες τι γράφει ή στη μπλε οθόνη τι γράφει. Θα αναφέρει έναν κωδικό σφάλματος. Πες μας ποιος είναι για να δούμε τι φταίει.
rethimno13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 iwoof δεν ξερω να σου απαντησω καθως εγω είμαι τεχνικος αυτο σημαινει οτι πρωτα εκανε επανεκκινηση και μετα το ελεγχα εγω κανενα χρονο τα εχουμε αυτα τα πσ αλλα δεν εχει να λεει κατι καθως μπορει να βγήκε την ιδια ημερομηνια με το δικο σου αλλα να εφτασε στα χερια σου αργοτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.