_filippos_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Γειά σας. Έχω μια απορία. Έκανα μια παραγγελία απο αμερική (ρούχα). Όποτε η παραγγελία δεν ξεπερνούσε τα 100ευρώ δεν το σταματούσαν στο τελωνίο αλλά η courier μου το έφερνε κατευθείαν στο σπιτι. Αυτή τη φορά η παραγγελία έχει ξεπεράσει κατα πολύ τα 100ευρώ και με πήραν τηλ απο την courier να με ενημερώσουν οτι το πακέτο βρίσκεται στο τελωνίο. Μου στείλαν κι ενα email που μ'ενημερώνει σχετικά κι αν ενδιαφέρομαι να τους αναθέσω να μου κάνουν τον εκτελωνισμό γιατί δεν είμαι Αθήνα. Το θέμα τώρα είναι πως λιγότερο θα μου κοστίσει εαν κατέβω εγώ ο ίδιος Αθήνα να εκτελωνίσω το δέμα απο το να πληρώσω την courier να το αναλάβει. Το πακέτο μου που βρίσκεται; Στο αεροδρόμιο; Δηλαδή εαν πάω στο αεροδρόμιο και πληρώσω τους δασμούς θα το πάρω και θα φύγω; Ή μηπως όλα τα έγγραφα βρίσκονται στην courier και θα πρέπει να πάω σ'αυτούς; με FedEx είναι.
kfyros Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Καλά γαμ..... Πριν χρόνια είχα πάρει hardware από Αμερική με UPS. 150 ευρώ το device, 150 ευρώ και τα έξοδα εκτελωνισμού από την UPS. 50 ευρώ ο εκτελωνιστής, κανένα 50άρι οι δασμοί τελωνείου (περίπου όσο θα ήταν το ΦΠΑ), και κανένα 40άρι το Handling του αεροδρομίου. Αν πας μόνος σου θα γλυτώσεις μόνο το πενηντάρικο της UPS. Και θα φας μια μέρα ολόκληρη με τους μπινέδες εκεί πέρα.
quorthon1940 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα παιδια...ειναι η πρωτη φορα που γραφψ στο φορουμ και μπαινω κατευθειαν στο ψητο....Μετα απο πολυ ψαξιμο για ενα συγκεκριμενο τιτλο βιβλιου κατεληξα σε ενα site στην αμερικη που μπορει και αποστελνει και στην ελλαδα..Ιδου για τι μιλαμε. http://search.barnesandnoble.com/Textbook-of-Orthopaedic-Medicine/James-Henry-Cyriax/e/9780702009358/?itm=19&USRI=cyriax..Η ερωτηση δεν αφορα φυσικα ποσο μπορει να μου ερθει το συνολικο πακετο δασμων (καθ οτι δεν μπορω να βρω απο το site αυτο αν χρησιμοποιουν fedex,courier,us post η δεν ξερω εγω ποια αλλη υπηρεσια διανομης, εδω εχω μαυρα μεσανυχτα!!), αλλα εαν παρω τηλεφωνο στο τελωνειο του Ελ Βενιζελου και αναφεροντας τους την τιμη (υπολογιζοντας και τα μεταφορικα που αναφερονται αναλυτικα στο site αυτο) μπορουν να μου πουν στο περιπου ποσο θα ειναι το ΕΠΙΠΛΕΟΝ κοστος ???(φυσικα εχω γνωση οτι μπορει η τελικη τιμη να αποκλινει ΤΑ ΜΑΛΛΑ!:devil)...Καλο ειναι να ξερω πριν δωσω οσα ειναι να δωσω...Τουλαχιστον να ξερω ποσο θα μου πιασουν τον κ%$ο οι τελωνειακοι !!! Ευχαριστω
cassidy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Στο link που δίνεις είναι out of stock, μόνο μεταχειρισμένο το έχει. Αν δε σε πειράζει το μεταχειρισμένο, το έχει και στο amazon.co.uk
quorthon1940 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 το ξερω φιλε μου οτι ειναι απο δευτερο χερι αλλα το προβλημα ειναι πως τα amazon εχουν ενα χοντρο κουσουρι...οταν αγοραζεις πραγματα που ειναι απο αλλους πωλητες μεσω amazon και οχι απο το ΙΔΙΟ το amazon σπανιως στελνουν σε ελλαδα...εχω στειλει απειρα mail σε αυτους τους πωλητες και για αλλα βιβλια που ψαχνω και μου τα μασανε οτι και καλα στελνουμε ενω οταν βαζω την παραγγελια δεν μου επιτρεπει να προχωρησω στην πληρωμη λογω αδυναμιας αποστολης.....Ψαξε βρες... υ.γ. το amazon.co.uk νομιζω δεν στλενει ελλαδα, το χα ψαξει απο το γερμανικο και γαλλικο και επισης δεν το πουλανε αυτο το βιβλιο απευθειας!
cassidy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Για μεταχειρισμένα βιβλία υπάρχει ένα αγγλικό site, το abebooks.co.uk Τσέκαρε αυτό για παράδειγμα. Βγάζει 7 αποτελέσματα.
quorthon1940 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω μαν, εχει αρκετεσ επιλογες για αυτο το βιβλιο, και καλες τιμες!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.