12mats Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 ανοιξα τωρα το πρωι το σταθερο pc μου και μου βγαζει το εξης μνμ <<reboot and select proper device or insert boot media in selected boot device and press key και δεν μπορω να κανω τιποτα παταω το enter και μου βγαζει το ιδιο μνμ εχεις κανεις καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει????
the_eye Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δεν μπορεί να βρει τον σκληρό δίσκο ή έχεις δισκέτα μέσα στο drive.
12mats Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 δεν εχω καμια δισκετα μεσα.λες να εχω χασει τα παντα απο το σκληρο μου???
stabill Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Να εχεις χασει τα παντα ισως οχι! Να μην μπορεις να bootαρεις με τιποτα απο αυτον, μαλλον ναι!!! Εχεις κανενα αλλο pc να συνδεσεις εκει τον δισκο σου να δεις αν τον "βλεπει"? Αν ναι, εισαι τυχερος, παιρνεις αυτα που θελεις και του κανεις ενα ωραιο formatακι και .......εχει ο Θεος! Τουλαχιστον εχεις σωσει τα δεδομενα σου και αν χρειαστει, αγοραζεις αλλον. Αν δεν τον "βλεπει"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.