Rabican Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα. Ειμαι κατοχος CCNA και CCNP και καποιος γνωστος μου, μου ανεφερε οτι θα ειχε ενδιαφερον (απο οικονομικης αποψης) να ασχοληθω με πιστοποιησεις δομημενης καλωδιωσης για δικτυα υπολογιστων. μου ειπε οτι ο ιδιος εχει τον εξοπλισμο για να κανει μετρησεις σε καποιο δικτυο, αλλα δεν μπορει να υπογραψει το πιστοποιητικο. γνωριζει καποιος τι απαιτειται για να μπορεις να βαλεις υπογραφη? προκειται για καποιο σεμιναριο που σου δινει το δικαιωμα υπογραφης, η αυτο γινεται μεσω καποιου πτυχιου απο τεχνολογικο η πανεπιστημιακο ιδρυμα? οποια πληροφορια καλοδεχουμενη! ευχαριστω.
the_eye Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω πρέπει να είσαι ηλεκτρολόγος μηχανικός για να βάζεις υπογραφή σε τέτοιες εγκαταστάσεις.
Rabican Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 αν βγαινει μεσω πτυχιου ηλεκτρολογου τρωω ακυρο.. αν ξερει καποιος θα βοηθουσε αρκετα.
Rabican Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Χτες μιλουσα με καποιο γνωστο που ασχολειται με πιστοποιησεις ISO. αυτο που μου ανεφερε ειναι πως το πιστοποιητικο που δινουν ειναι για ISO 11801. ομως εδω στην ελλαδα δεν γινονται σεμιναρια για να παρουν ατομα το δικαιωμα να πιστοποιουν δικτυα κατα ISO11801. αυτο που γινεται συνηθως, ειναι να μετριεται το δικτυο με εγκεκριμενα μηχανηματα και να δινεται καποιου ειδους πιστοποιηση (οχι ομως ISO11801) για την ικανοτητα του δικτυου για data, data/voice κλπ. αυτο χρειαζεται καποιο training απο καποιους φορεις (δεν εχω βρει ακομη περισσοτερες πληροφοριες), ομως μου ειπαν οτι σε ατομα με CCNA και ανω δεν κανουν το training. αυτα εμαθα αλλα δεν ξερω κατα ποσο αληθευουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.