arpakollas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Έχω χάσει το τηλεχειριστήριο απο το wd tv media player, μπορεί κανείς να με βοηθήσει απο που μπορώ να προμηθευτώ ένα καινούργιο? Ή αν υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση???
kfyros Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ψάξε στο web με το μοντέλο του μηχανήματος. Αν δεν θέλεις Original ή σου φαίνεται πολύ ακριβό, τότε υπάρχουν πολυκοντρόλ σε διάφορα sites. Πχ. http://www.emmoni.gr και πολλά άλλα. Αν έβρισκες και το model του κοντρόλ ακόμα καλύτερα (ψάξε με αυτό).
yannis27gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Για να μην ανοιγω καινουργιο, υπαρχει σαιτ με τηλεκοντρολ γιατι εσπασε το συγκεκριμενο τηλεχειριστηριο; Το βρηκα καινουργιο αλλα ενω κανει 7 ευρω, βαζουν αλλα 15 για μεταφορικα, οποτε αν μπορω να το βρω Ελλαδα ισως να βγαινει φτηνοτερα. Ή αν βρω κανενα πολυκοντρολ που να ταιριαζει.
Chrisl7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Πάρε ενα τηλ στην αντιπροσωπεία! Του αδερφού μου έπαθε προβλημα απο τις μπαταρίες απο οξέα και πήρε άλλο με 15€ απο την wd Sent from my iPhone using Insomnia 1
CheOnWeb Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Έχεις τσεκάρει την εναλλακτική του WD App για Smartphone? (αν έχεις). Sent from my iPhone using Insomnia
CheOnWeb Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Στο iPhone πάντως δουλεύει. Αν και έχει το τεράστιο πλεονέκτημα του πληκτρολογίου δεν την προτείνω για πλήρη αντικατάσταση του hardware remote. Απλώς θα σου δώσει περισσότερο χρόνο να βρεις πιο φθηνά το κανονικό.
yannis27gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ειναι για το wd tv live, όχι την απλή έκδοση που έχω εγώ. Τσάμπα τα 2,69€...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα