Προς το περιεχόμενο

kaspersky internet security 2010

axaios62

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα το κασπερσκυ και όταν κάνω εγκατάσταση μου βγάζει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει αν δεν καταργήσω το nod32 και με οδηγεί στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων.

εγώ όμως δεν έχω το nod32 αντίθετα είχα το kaspersky 2009.

το οποίο και απεγκατεστησα πριν κάνω εγκατάσταση του νέου όπως και έβγαλα το τοίχος από τα windows.Έχω windows XP.

Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

Δημοσ.

Εν πρώτης, θα σου προτεινα να πας εκτελεση -> regedit -> software και να ψαξεις να δεις τι υπολειμματα απο τυχον προγραμματα (nod32, kaspersky 2009 etc) μπορει να εχουν μεινει στο σκληρο σου δισκο..

Με λίγη προσοχή , διαγράφεις ότι πρεπει να διαγραψεις προκειμένου να προχωρήσεις στην ορθή εγκατάσταση.. Ας πούν όμως και άλλα άτομα τη γνώμη τους. :-)

Δημοσ.

Ψαξε για eamon στο regedit. Αν βρεις κλειδί με τέτοια τιμή κατα πασα πιθανότητα αυτό σου προκαλεί το πρόβλημα. Μετά ψαξε και για ESET σε φακέλους και registry

Δημοσ.

Στην πιο κάτω σελίδα θα βρεις το appremover το οποίο ειδικεύεται

στην απομάκρυνση security software..

Το τρέχεις και σου βρίσκει όλες τις σχετικές εφαρμογές που υπάρχουν στο σύστημα σου σε δίσκο και μητρώο.

Aπλα πρόσεξε να επιλέξεις τη σωστή εφαρμογή(ΝΟD32) που θες να απεγκαταστήσεις..

http://www.appremover.com/opswat-appremover-thoroughly-remove-your-security-applications

Δημοσ.

Μπορεί η ερώτηση να φανεί χαζή αλλά δεν έχω ιδέα!Θα ήθελα να μάθω όσο αναφορά τον kaspersky antivirus trial. Είναι ακριβώς το ίδιο με τον κανονικο?Δηλαδεί μπορεί να βρίσκει ΚΑΙ να καταστρέφει ιούς ή μονο να βρίσκει?

Δημοσ.

Ειναι full functional, δηλαδή λειτουργεί σαν να το έχεις αγορασμένο, αλλά για 30 μέρες. Μπορεις να επιδιορθώσεις τον υπολογιστή σου κανονικά, και μετά να το βγάλεις

Δημοσ.
Ειναι full functional, δηλαδή λειτουργεί σαν να το έχεις αγορασμένο, αλλά για 30 μέρες. Μπορεις να επιδιορθώσεις τον υπολογιστή σου κανονικά, και μετά να το βγάλεις

Τέλεια ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...