Προς το περιεχόμενο

τι modem/router;

patrickdrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παίδες!

έχει ασχοληθεί κανείς πρόσφατα με το θέμα, γιατί θέλει να πάρει ένας συνάδελφος;

τον ενδιαφέρει p2p και δυνατό wireless γιατί θέλει να το μοιράσει μες στο σπίτι,

ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Linksys μπορει να παρει zyxel μπορει να παρει.απλα αν θελει δυνατο wireless τοτε κανα Linksys σε n.αν θελει σταθερο ρουτερ σε χαλια γραμμη thomson αλλα δεν εχει το καλυτερο wireless.σε zyxel δεν θυμαμε αν εχει κατι σε n.σε g to 660hw 661hw ειναι πολυ ωραια.απλα θελει και καρτα N για να παιξει σε n.

Δημοσ.

διάβασα κι άλλα ποστ δικά σου σε άλλα θέματα,

μάλλον έχεις δίκιο σε όλα,

εκτός από το ότι το n δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά, έτσι μου είπε ένας γνωστός,

ευχαριστώ για την απάντηση

• Super Moderators
Δημοσ.

αν στο G πιάνεις 2-3MB/sec (και πολλά λέω) στο N πιάνεις 6-7MB/sec με WPA2 enabled, ξεκλείδωτο πιάνεις πιο πάνω...

η Zyxel βγάζει router με WiFi N αλλά δυστυχώς δεν έχει έρθει στο Ελλάντα :-(

Δημοσ.
διάβασα κι άλλα ποστ δικά σου σε άλλα θέματα,

μάλλον έχεις δίκιο σε όλα,

εκτός από το ότι το n δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά, έτσι μου είπε ένας γνωστός,

ευχαριστώ για την απάντηση

λιγο παραπαπανω εμβελεια ισως σου δωσει και λιγο παραπανω ταχυτητα αν εχεις και καρτες n βεβεα.thresh zyxel γενικως εδω και τοσο καιρο ολο το 660 661 βλεπεις και σε ελαχιστα καταστηματα.τωρα n νομιζω ειχα δει αλλα για δοκιμη ηταν

Δημοσ.

οπότε μάλλον Linksys βλεπω να υπερισχύει,

έχει κάποιο υπόψη σου; να είναι και modem και router όμως,

μην γεμίσει κι ο τόπος συσκευές και πρίζες

Δημοσ.

to wag160n παιρνουν αρκετα ατομα.καποιοι ψαχνουν το wag200 που ειναι πιο φτηνο και παλιο αλλα ωραιο ρουτερακι.Meta zyxel 660 και σε σταθεροτητα thomson 585.

Δημοσ.

Πρόσφατα πήρα Tp Link 4 port + wireless router και δε έχω κανένα πρόβλημα! Ένας φίλος που δουλεύει στο eshop μου είπε οτι τα χρησιμοποιεί η εταιρία τους για την εσωτερική δικτύωση των καταστημάτων και οτι στην Ιαπωνία είναι No 1.

Γενικότερα είναι πολύ σταθερό και στους 3 μήνες που το έχω μόνο μια φορά με πέταξε κι αυτο ίσως απο βλάβη παροχέα. Εχω κατεβάσει τα απίστευτα χωρίς πρόβλημα.

Εμπιστεύμαι αρκετά και τα US robotics καθώς είχα ένα για πάρα πολλά χρόνια και χωρίς κι αυτό να μου παρουσιάσει πρόβλημα.

Τώρα η επιλογή δική σου!!

Καλες αγορές B)

Δημοσ.

το eshop τι αλλο θα ειχε για δικτυωση αφου ειναι τσιπηδες.μια ετερεια που ηρθε τωρα στην ελλαδα δεν μου λεει και πολλα.και αλλοι παιζουν μe cryptoγια χρονια μια χαρα.θα προτιμουσα κατι εστω πιο ακριβο αλλα με ονομα οπως 3com ,zyxel κτλ.καποιος θα λεγε οτι ειναι καλο και το airties αμα του επαιζε σωστα.....

Δημοσ.

Βασικά εγώ πρότεινα βάση της δικής μου "εμπειρίας" στα router τα οποία έχουν περάσει από το pc μου. US Robotics, Belkin, Tp link.

Από τα US robotics, Tp link έμεινα παραπάνω απο ευχαριστημένος για την χρήση που τα ήθελα (gaming, downloading, browsing). Από το Belkin είχα πολυ άσχημη εικόνα καθώς μου έβγαζε αλλεπάληλα DCs, το firewall του ήταν εποιικώς απαράδεκτο (200kbps/sec download από κανονικό account Rapidshare με firewall on και 1,2 mbps/s όταν το έκλεισα).

Βέβαια από τα posts που κάνεις καταλαβαίνει κανείς οτι η εμπειρία σου στα routers είναι κάτι περισσότερο από μεγάλη, οπότε δεν αμφισβητώ και τις προτάσεις σου, κάθε άλλο, όταν κι εγώ πάω για καινούριο router θα σε εμπιστευτώ :mrgreen:

Δημοσ.
Βασικά εγώ πρότεινα βάση της δικής μου "εμπειρίας" στα router τα οποία έχουν περάσει από το pc μου. US Robotics, Belkin, Tp link.

Από τα US robotics, Tp link έμεινα παραπάνω απο ευχαριστημένος για την χρήση που τα ήθελα (gaming, downloading, browsing). Από το Belkin είχα πολυ άσχημη εικόνα καθώς μου έβγαζε αλλεπάληλα DCs, το firewall του ήταν εποιικώς απαράδεκτο (200kbps/sec download από κανονικό account Rapidshare με firewall on και 1,2 mbps/s όταν το έκλεισα).

Βέβαια από τα posts που κάνεις καταλαβαίνει κανείς οτι η εμπειρία σου στα routers είναι κάτι περισσότερο από μεγάλη, οπότε δεν αμφισβητώ και τις προτάσεις σου, κάθε άλλο, όταν κι εγώ πάω για καινούριο router θα σε εμπιστευτώ :mrgreen:

den θα πω οτι ειναι θεμα εμπειριας αλλα ειναι θεμα γιατι λογο χρησιμοποιει καποιος τον ρουτερ.εσενα αφου στην δικια σου γραμμη σου κατσαν μια χαρα αυτα δεν υπαρχει λογος να μην πας παλι σε τετοια.για τα belkin το κακο ειναι οτι ακουγονται απο ολους ασχημα λογια και εγω ενα μοντελο που ειχα δει δεν επαιρνε ip με τιποτα και απο firmware τιποτα.απο εκει και περα αν καποιος μενει στην παρνηθα που ειναι πολυ μακρια απο το αστικο κεντρο του μενιδιου και θα παιζει μετα βιας με speedtouch .εκει ναι δεν μπορεις να βαλεις οτι θες γιατι τα μισα δεν συγχρονιζουν καν.σε καποιες περιπτωσεις δυστυχως δεν διαλεγεις τι θες εσυ αλλα τι μπορει να παιξει.τα ιδια και για πικερμι που παιρνει απο ραφηνα για νεο βουτζα κτλ.τωρα αν εισαι διπλα στο a/k θα παιζει μεχρι και crypto f360

Οπως βεβαια και οτιδηποτε ρουτερ αν εχεις αν ο isp σουρνεται ε ναι δεν θα εχεις ποτε καλο ping.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...