alex89 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μου θύμισες ένα περιστατικό που είχα με την ΟΠΚΕ σε τυπικό μπλόκο που είχανε και με σταμάτησαν. Μου ζήτησαν να ψάξουν το αυτοκίνητο. Πίσω στο πορτμπαγκαζ είχα το γούφερ, τον ενισχυτή και τα καλώδια (τότε είχα και την τρέλα με την δυνατή μουσική) και χρειαζόταν προσοχή για να ανεβάσεις τη μοκέτα κάτω από την οποία ήτανε η ρεζέρβα. Σε αυτόν που πήγε να σηκώσει τη μοκέτα πλησίασα και του είπα να προσέξει και παρεξηγήθηκε γιατί δεν έπρεπε να πλησιάσω αλλά να είμαι εκεί που μου είχε πει. Ευγενικά του υπενθύμισα πως το αυτοκίνητο είναι κάτι που μου ανήκει και η όποια ζημία μπορεί να προκαλούσε θα μου κόστιζε. Μαζί με την ΟΠΚΕ ήτανε και ένα αμάξι της αστυνομία με δύο αστυνομικούς ή τροχονόμους και επενέβησαν γιατί ο νεαρός (20κάτι ήταν, δηλαδή 10 χρόνια νεότερός μου και χωρίς ευγενικούς τρόπους, σαν αυτούς που είχα και έχω πάντα στα όργανα της τάξης) της ΟΠΚΕ παρεξηγήθηκε για την παρατήρησή μου. Εκείνη τη στιγμή ο ένας αστυνομικός θυμήθηκε να μου ζητήσε τα χαρτιά του αυτοκινήτου. Η ασφάλειά μου είχε λήξει, την είχα ανανεώσει, δεν είχα πάρει όμως από τον ασφαλιστή το ανανεωμένο συμβόλαιο. Εξήγησα πως είχε η υπόθεση, όμως αποφάσισαν πως έπρεπε να μου βάλουν πρόστιμο και να μου αφαιρέσουν τις πινακίδες, όχι επιτόπου, αλλά στο.....τμήμα!!!! Μεσάνυχτα έπρεπε να κάνω βόλτες μαζί τους δηλαδή, όπως και έγινε. Με βάλανε να οδηγώ μπροστά και η ΟΠΚΕ με το τζιπ και αναμμένο το φάρο ακολουθούσε κολλητά από πίσω. Στο τμήμα πήρα μία κλήση των 500 ευρώ αν θυμάμαι καλά λόγω ασφάλειας και μία ακόμη των 15 ευρώ γιατί δεν είχα μαζί μου την ασφάλεια!!! Ο νεαρός με μεγάλη του χαρά ανέλαβε μόνος να βγάλει τις πινακίδες που από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη ήταν πιασμένες στον προφυλακτήρα με πριτσίνια και μου έκανε και αυστηρή παρατήρηση να μην επαναληφθεί. Τέλος πάντων το βράδυ κοιμήθηκα με μια κλήση των 500 ευρώ και την επόμενη μέρα πρωί πρωί πήγα στο διοικητή, έδειξα το ανανεωμένο συμβόλαιο και η κλήση των 500ιων ευρώ έπαψε να ισχύει. Πλήρωσα μόνο των 15 ευρώ..... Καλοφόρετες οι πινακίδες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eneta Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 ... Τέλος πάντων το βράδυ κοιμήθηκα με μια κλήση των 500 ευρώ και την επόμενη μέρα πρωί πρωί πήγα στο διοικητή, έδειξα το ανανεωμένο συμβόλαιο και η κλήση των 500ιων ευρώ έπαψε να ισχύει. Πλήρωσα μόνο των 15 ευρώ..... Καλοφόρετες οι πινακίδες!! Εμπειρία κι αυτη..Αντί να κυνηγάνε αυτούς που μας κλέβουν κυνηγάνε εμάς Φίλε alex89 ευχαριστώ για τις ευχές σου! Αύριο ελπίζω να τελειώσει η μικρή μου περιπέτεια και την επόμενη φορά να διαλέξουν το αυτοκίνητο του διπλανού μου Υ.Σ. Βίδες δεν βρήκα ακόμη αλλά και αύριο μέρα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F33L Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μπορείς να βάλεις Alem. Θέλουν ειδηκό κλειδί για να τις βγάλουν και σιγά μην έχουν...όλα αυτά τα κλεφτρόνια με σταυρό πάνε. Τώρα αν τις κολίσεις με κανένα αφρό απο πίσω που να ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ δεν νομίζω να κάτσει ο αστυνομικός να προσπαθεί να τις βγάλει...το πολύ πολύ αν εμποδίζεις πολύ θα φωνάξει γερανό να στο πάρουν. Αν θες να μην βγαίνουν με τίποτα πάρε λίγο σιδηρόκολα βάλε και γύρω γύρω κόλα πλακιδίων μετά γέμισε με αφρό και λίγο σιδηρόκολα το προφυλακτίρα και οι πινακίδες σου πάνε πλέον μαζί με το σασί. (όταν θέλεις να τις αφαιρέσεις εσυ...πουλάς το αυτοκίνητο) λεγονται allen.. αλλα και αυτες βγαινουν ανετα με μπενσα (ναι προσεξα οτι περασε ενας μηνας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 πινακιδες κλεβουν απο ιδιου τυπου/μαρκας και ιδιου χρωματος αυτοκινητα,με αυτα που που ηδη εχουν οι κλεφτες. οσον αφορα τα αλλεμ και τις μπενσες ουδεν σχολιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μου θύμισες ένα περιστατικό που είχα με την ΟΠΚΕ σε τυπικό μπλόκο που είχανε και με σταμάτησαν. Μου ζήτησαν να ψάξουν το αυτοκίνητο. Πίσω στο πορτμπαγκαζ είχα το γούφερ, τον ενισχυτή και τα καλώδια (τότε είχα και την τρέλα με την δυνατή μουσική) και χρειαζόταν προσοχή για να ανεβάσεις τη μοκέτα κάτω από την οποία ήτανε η ρεζέρβα. Σε αυτόν που πήγε να σηκώσει τη μοκέτα πλησίασα και του είπα να προσέξει και παρεξηγήθηκε γιατί δεν έπρεπε να πλησιάσω αλλά να είμαι εκεί που μου είχε πει. Ευγενικά του υπενθύμισα πως το αυτοκίνητο είναι κάτι που μου ανήκει και η όποια ζημία μπορεί να προκαλούσε θα μου κόστιζε. Μαζί με την ΟΠΚΕ ήτανε και ένα αμάξι της αστυνομία με δύο αστυνομικούς ή τροχονόμους και επενέβησαν γιατί ο νεαρός (20κάτι ήταν, δηλαδή 10 χρόνια νεότερός μου και χωρίς ευγενικούς τρόπους, σαν αυτούς που είχα και έχω πάντα στα όργανα της τάξης) της ΟΠΚΕ παρεξηγήθηκε για την παρατήρησή μου. Εκείνη τη στιγμή ο ένας αστυνομικός θυμήθηκε να μου ζητήσε τα χαρτιά του αυτοκινήτου. Η ασφάλειά μου είχε λήξει, την είχα ανανεώσει, δεν είχα πάρει όμως από τον ασφαλιστή το ανανεωμένο συμβόλαιο. Εξήγησα πως είχε η υπόθεση, όμως αποφάσισαν πως έπρεπε να μου βάλουν πρόστιμο και να μου αφαιρέσουν τις πινακίδες, όχι επιτόπου, αλλά στο.....τμήμα!!!! Μεσάνυχτα έπρεπε να κάνω βόλτες μαζί τους δηλαδή, όπως και έγινε. Με βάλανε να οδηγώ μπροστά και η ΟΠΚΕ με το τζιπ και αναμμένο το φάρο ακολουθούσε κολλητά από πίσω. Στο τμήμα πήρα μία κλήση των 500 ευρώ αν θυμάμαι καλά λόγω ασφάλειας και μία ακόμη των 15 ευρώ γιατί δεν είχα μαζί μου την ασφάλεια!!! Ο νεαρός με μεγάλη του χαρά ανέλαβε μόνος να βγάλει τις πινακίδες που από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη ήταν πιασμένες στον προφυλακτήρα με πριτσίνια και μου έκανε και αυστηρή παρατήρηση να μην επαναληφθεί. Τέλος πάντων το βράδυ κοιμήθηκα με μια κλήση των 500 ευρώ και την επόμενη μέρα πρωί πρωί πήγα στο διοικητή, έδειξα το ανανεωμένο συμβόλαιο και η κλήση των 500ιων ευρώ έπαψε να ισχύει. Πλήρωσα μόνο των 15 ευρώ.....Καλοφόρετες οι πινακίδες!! Aυτοι οι ΟΠΚΕ την εχουν δει πολυ κομαντα. Οποιον σταματανε, νομιζουν οτι ειναι ο Πασαρης ή ο Παλιοκωστας καθολη τη διαρκεια του ελεγχου. Καλο ειναι αυτο βεβαια, γιατι ποτε δε ξερεις, ενας φαινομενικα αθωος τι μπορει να σου προκυψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l3ft3r1s Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Παιδιά δείτε αυτές τις βίδες: http://www.speeding.co.uk/cgi-bin/sh000069.pl?REFPAGE=http%3a%2f%2fwww%2espeeding%2eco%2euk%2fcgi%2dbin%2fca000069%2epl%3fACTION%3dSHOWCART&WD=bolts%20anti%20number%20theft%20plate&PN=Richbrook_Anti_Theft_Number_Plate_Bolts%2ehtml%23a20#a20 Αυτό που θέλω είναι αφενός να μειώσω τις πιθανότητες κλοπής (γνωρίζω πως δε γίνεται να εξαλειφθούν τελέίως) και αφετέρου να μη φάω πρόστιμο για βίδες που δε βγαίνουν. Τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l3ft3r1s Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Παιδιά δείτε αυτές τις βίδες: http://www.speeding.co.uk/cgi-bin/sh000069.pl?REFPAGE=http%3a%2f%2fwww%2espeeding%2eco%2euk%2fcgi%2dbin%2fca000069%2epl%3fACTION%3dSHOWCART&WD=bolts%20anti%20number%20theft%20plate&PN=Richbrook_Anti_Theft_Number_Plate_Bolts%2ehtml%23a20#a20 Αυτό που θέλω είναι αφενός να μειώσω τις πιθανότητες κλοπής (γνωρίζω πως δε γίνεται να εξαλειφθούν τελέίως) και αφετέρου να μη φάω πρόστιμο για βίδες που δε βγαίνουν. Τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umaga Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 ωραιες ειναι το καλο ειναι οτι εχουν ειδικο κλειδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umaga Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 ωραιες ειναι το καλο ειναι οτι εχουν ειδικο κλειδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Παιδιά δείτε αυτές τις βίδες:http://www.speeding.co.uk/cgi-bin/sh000069.pl?REFPAGE=http%3a%2f%2fwww%2espeeding%2eco%2euk%2fcgi%2dbin%2fca000069%2epl%3fACTION%3dSHOWCART&WD=bolts%20anti%20number%20theft%20plate&PN=Richbrook_Anti_Theft_Number_Plate_Bolts%2ehtml%23a20#a20 Αυτό που θέλω είναι αφενός να μειώσω τις πιθανότητες κλοπής (γνωρίζω πως δε γίνεται να εξαλειφθούν τελέίως) και αφετέρου να μη φάω πρόστιμο για βίδες που δε βγαίνουν. Τι λέτε? Είσαι σίγουρος πως ο τροχονόμος θα έχει τέτοιο κλειδί, ώστε να τις αφαιρέσει και να γλυτώσεις και αυτο το πρόστιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Παιδιά δείτε αυτές τις βίδες:http://www.speeding.co.uk/cgi-bin/sh000069.pl?REFPAGE=http%3a%2f%2fwww%2espeeding%2eco%2euk%2fcgi%2dbin%2fca000069%2epl%3fACTION%3dSHOWCART&WD=bolts%20anti%20number%20theft%20plate&PN=Richbrook_Anti_Theft_Number_Plate_Bolts%2ehtml%23a20#a20 Αυτό που θέλω είναι αφενός να μειώσω τις πιθανότητες κλοπής (γνωρίζω πως δε γίνεται να εξαλειφθούν τελέίως) και αφετέρου να μη φάω πρόστιμο για βίδες που δε βγαίνουν. Τι λέτε? Είσαι σίγουρος πως ο τροχονόμος θα έχει τέτοιο κλειδί, ώστε να τις αφαιρέσει και να γλυτώσεις και αυτο το πρόστιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.