bluesattack Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Aν κανεις κατι τετοιο και σε παρει χαμπαρι το οργανο θα πληρωσεις πολλαπλασιο προστιμο των 30ευρω... Προφανως και δεν πρεπει να κανεις απολυτως τιποτα στις πινακιδες. Ανεξαρτητως νομων και λοιπων η απλη λογικη λεει πως αν κανεις κατι τετοιο ο Χ αστυνομικος θα υποψιαστει οτι το κανες για να μη μπορουν να στις αφαιρεσουν οταν παρανομεις. Οποτε αστες ετσι κι αμα τις κλεψουν, τις κλεψανε... +1 Το μονο που μπορεις να ελπιζεις ειναι να μην θελησουν να χτυπησουν δυο φορες στο 'ιδιο μερος'.Ισως να το παρκαρες (εστω για καποιες μερες ) καπου αλλου σε περιπτωση που το θεωρουν ευκολο στοχο ακριβως για αυτο (δεν ξερω τι εστι πυλωτη αλλα αν εχει ανυπαρκτο φωτισμο το μερος , ειναι απομακρυσμενο απο κοσμο,σπιτια..) Με προλαβε ο φιλος πιο πανω... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:50 ---------- Παντως να πω την αληθεια αν μου ειχε συμβει κατι τετοιο ισως σκεφτομουνα και εγω το θεμα ''κολλησης ''.Πιθανοτατα να το εκανα κιολας .Και ισως να ρισκαρα ενα προστιμο απο το αρμοδιο οργανο (δεν ξερω αν στο μαζεψουν ποτε μπορεις να το ξαναπαρεις ) αν τυχαινε να γινει καποιος ελεγχος. Γιατι αν χρησιμοποιηθουν σε κανα αλλο αυτοκινητο για κατι ''βαρυ'' και εξαφανιστουν με αυτο τι γινεται ? Να υπαρχουν μαρτυρες και να λενε πχ , ειδα το ταδε μπλε πχ (σαν το δικο μου ας πουμε )αυτοκινητο με τις ταδε πινακιδες να εξαφανιζεται μετα την παραβαση...αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι εσυ ,ιδιως αν δεν εχεις παρει πρεφα αμεσως την κλοπη και δεν την εχεις δηλωσει... Ρε που φθασαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Γιατι αν χρησιμοποιηθουν σε κανα αλλο αυτοκινητο για κατι ''βαρυ'' και εξαφανιστουν με αυτο τι γινεται ? Να υπαρχουν μαρτυρες και να λενε πχ , ειδα το ταδε μπλε πχ (σαν το δικο μου ας πουμε )αυτοκινητο με τις ταδε πινακιδες να εξαφανιζεται μετα την παραβαση...αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι εσυ ,ιδιως αν δεν εχεις παρει πρεφα αμεσως την κλοπη και δεν την εχεις δηλωσει... Ρε που φθασαμε... Τι να γίνει; Εσύ από τη στιγμή που έχεις δηλώσει στην αστυνομία ή όποια είναι η αρμόδια υπηρεσία για αυτό το θέμα, πως σου τις κλέψανε, δεν ευθύνεσαι για τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eneta Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Τι να γίνει; Εσύ από τη στιγμή που έχεις δηλώσει στην αστυνομία ή όποια είναι η αρμόδια υπηρεσία για αυτό το θέμα, πως σου τις κλέψανε, δεν ευθύνεσαι για τίποτα. Γι αυτό δεν βάζω το χέρι στη φωτιά..Η κλοπή έγινε Σάββατο απόγευμα και εγώ δεν θα έβγαινα από το σπίτι πριν την Κυριακή το βράδυ οπότε αν στο μεταξύ γινόταν κάτι πως θα αποδείκνυα ότι ήμουν σπίτι και δεν έκανα εγώ την παράβαση? Ήταν καθαρή τύχη να έχω επισκέπτες και χάρη στην παρατηρητικότητα τους το πήραμε είδηση και πήγαμε κατευθείαν στην αστυνομία! Δεν θέλω να σκέφτομαι τί θα γινόταν αν δεν το έβλεπαν εκείνη τη στιγμή.. Οσον αφορά την πυλωτή έχω 100άρα λάμπα από πάνω αλλά η περιοχή είναι καθαρά οικιστική και δεν έχει κόσμο να πηγαινοέρχεται. Επειδή όμως ήταν απόγευμα θα μπορούσε να ανεβει-κατέβει οποιοσδήποτε από την πολυκατοικία αλλά αυτό δεν τους πτόησε καθόλου.Μιλάμε για πολύ θράσος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Εννοείται πως αν δεν προλάβεις να το δηλώσεις και γίνει κάτι, θεωρείσαι ύποπτος. Όταν μου κλέψανε βράδυ την πάπια, το πήρα χαμπάρι την άλλη μέρα το πρωί και πήγα να δηλώσω κλοπή. Ευτυχώς μέχρι τότε δεν είχε γίνει τίποτα και ευτυχώς όταν τελείωσε η βενζίνη την παράτησαν και τη βρήκαν μετά από δύο μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpY Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 βάλτες με τέτοιες βίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Τόρξ; Βασικά όπως είπε και ο alex89 στην περίπτωση του άλεν,άν έχουν το αντίστοιχο εργαλείο βγαίνει.Εδώ "χτυπάνε" το αμάξι μέσα στην πυλωτή,δέν νομίζω να κολλήσουν σε τέτοια ζητήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eneta Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 βάλτες με τέτοιες βίδες Αλεν ειναι αυτή ή άλλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Torx λέγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Κοινως "αστερακι". Ειναι ακριβως το ιδιο δυσκολο να βγει μια τετοια βιδα, οπως μια κοινη. Το μονο που χρειαζεται ειναι το καταλληλο κατσαβιδι. Και αυτα τα βρισκεις αρκετα ευκολα. (εγω ας πουμε εχω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eneta Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Κοινως "αστερακι". Ειναι ακριβως το ιδιο δυσκολο να βγει μια τετοια βιδα, οπως μια κοινη. Το μονο που χρειαζεται ειναι το καταλληλο κατσαβιδι. Και αυτα τα βρισκεις αρκετα ευκολα. (εγω ας πουμε εχω) Δεν ξερω για τις τορξ αλλά οι αλεν εχουν διαφορα μεγεθη. Αυτοί δηλαδή κουβαλάνε και όλα τα μεγέθη των κατσαβιδιων για όλους τους τύπους των βιδων? Δεν λέω ότι δεν μπορούν να τις κλέψουν αλλά να μην τους είναι και παιχνιδάκι να τις βγάλουν. Αν χρειαζεται περισσοτερος χρόνος να τις βγάλουν μπορεί και να τις αφήσουν και να πάνε κάπου αλλού. Λεω τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpY Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 To θέμα δεν είναι να μην βγαίνει με τπτ γιατι όπως είπαν τα παιδιά αν σε σταματήσει τροχαία ή θέλει να σου πάρει τις πινακίδες για παράνομο παρκάρισμα να υπάρχει κάποιος τρόπος να βγούν ώστε να αρχίσεις τις δικαιολογίες εγώ έτσι το πήρα το αμάξι,δεν το είχα προσέξει ποτε κτλ. Αλλιώς βάζεις σιδερόκολα και εκει που είναι οι βίδες το πας σε κάποιον που έχει οξυγονοκόλληση και καις το κεφάλι από τις βίδες ώστε να μην μπαίνει κανένα κατσαβίδι πάρε κάποια απο τις παρακάτω βίδες Νο 5 ,6, 7, 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eneta Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 To θέμα δεν είναι να μην βγαίνει με τπτ γιατι όπως είπαν τα παιδιά αν σε σταματήσει τροχαία ή θέλει να σου πάρει τις πινακίδες για παράνομο παρκάρισμα να υπάρχει κάποιος τρόπος να βγούν ώστε να αρχίσεις τις δικαιολογίες εγώ έτσι το πήρα το αμάξι,δεν το είχα προσέξει ποτε κτλ. Αλλιώς βάζεις σιδερόκολα και εκει που είναι οι βίδες το πας σε κάποιον που έχει οξυγονοκόλληση και καις το κεφάλι από τις βίδες ώστε να μην μπαίνει κανένα κατσαβίδι πάρε κάποια απο τις παρακάτω βίδες Νο 5 ,6, 7, 8 Που πουλάνε τέτοιες βίδες?? Praktiker ας πούμε , παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Αυτοί δηλαδή κουβαλάνε και όλα τα μεγέθη των κατσαβιδιων για όλους τους τύπους των βιδων? Οχι, αλλα δεν ειναι και τοσο δυσκολο το να τις δουν και να ερθουν μια άλλη στιγμη καταλληλα εξοπλισμενοι.... Παντως αυτο μαλλον θα τους κανει να παρουν "του διπλανου" τις πινακιδες και οχι τις δικες σου (εκτος αν εχουν σταμπαρει το αυτοκινητο για καποιο λογο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex89 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μια άλλη λύση είναι........να βάλεις τις πινακίδες στο παρμπρίζ και στο πίσω τζάμι.....Όταν το βράδυ πας σπίτι θα τις πάρεις μαζί σου για να μην σου σπάσουν κανένα τζάμι, εκτός και αν έχεις συναγερμό. Αν σε σταματήσει η τροχαία.......πες πως θα το πας στο λαμαρινά για να τους βάψεις τους προφυλακτήρες και για αυτό τις έβγαλες............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eneta Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μια άλλη λύση είναι........να βάλεις τις πινακίδες στο παρμπρίζ και στο πίσω τζάμι.....Όταν το βράδυ πας σπίτι θα τις πάρεις μαζί σου για να μην σου σπάσουν κανένα τζάμι, εκτός και αν έχεις συναγερμό. Αν σε σταματήσει η τροχαία.......πες πως θα το πας στο λαμαρινά για να τους βάψεις τους προφυλακτήρες και για αυτό τις έβγαλες............ Αύριο θα πάω να τις πάρω επιτέλους γιατί είμαι στην παρανομία μέχρι τον λαιμό . Κυκλοφορώ χωρίς πινακίδες, χωρίς άδεια κυκλοφορίας (μου την κράτησαν στο μηχανολογικό) και χωρίς ασφάλεια ( ακυρώθηκε αυτόματα)!!! Θα πάω στην αντιπροσωπεία να τις περάσουν και καπάκι τις βγάζω και βάζω δικές μου βίδες ( αν βρω τις περίεργες του spy ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.