Προς το περιεχόμενο

συνδεση site με WinBank

quito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω αν εχει ασχοληθει καποιος για online πληρωμες μεσω τραπεζας πειραιως?

ρωταω γιατι εκανα συνεργασια με την τραπεζα αλλα δεν ξερω πως να συνδεσω το site μου με τον sever της τραπεζας.

οποιος γνωριζει ας με βοηθησει λιγο γιατι εχω βρεθει σε αδιεξοδο...

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ρωτας την ιδια την τραπεζα γιαυτο.

Μονο η τράπεζα ή η εταιρια που εφτιαξε/διαχειριζεται τη σελιδα μπορουν να σου δωσουν προσβαση (και φυσικα οδηγιες)

Δημοσ.

georgemarios την ρωτησα μου εστειλε ενα pdf και αυτο ηταν.

μου λενε οτι ειναι δουλια του τεχνικου.

προσπαθω να βγαλω ακρη με το pdf αλλα τιποτα.

georgemarios κανονικα δεν θα επρεπε να εχουν καποιο υπευθυνο να μπορει να κατατοπισει τους πελατες τους?

Δημοσ.

το pdf τι λεει; δεν εχει οδηγίες; απ οσο ξερω σε τέτοιες περιπτωσεις η τράπεζα παρέχει καποιο ειδος module το οποιο ενσωματωνεις στην σελιδα σου και το οποιο κανει ολη τη δουλεια επικοινωνιας-συναλλαγης με τη τραπεζα...

Δημοσ.

to pdf λεει για καποιο ticketing καλώντασ μια βιλβιοθηκη nusoap.php ολα καλα μεχρι εδω μου εστειλαν και ενα php αρχειο για να δω πως σουλευει το ticketing και ενω τα κανω ολα μια χαρα οπως αναγραφονται με το που γινεται το redirect στο συστημα τους μου εμφανιζει ενα μυνημα λαθους οτι δεν μπορει να γινει η συναλλαγη.

για αυτο ρωταω αν εχει καποιος ασχοληθει με το συγκεκριμενο θεμα να με κατατοπισει τουλαχιστον γιατι αυτοι λενε οτι δεν ειναι προγραμματιστες και δεν γνωριζουν και δεν γνωριζουν. αντε βγαλε ακρη

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Προσπαθώ να κατάσκευάσω και εγώ το σύστημα για το ticket αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι έως τώρα....Μήπως κατάφερες να βρείς κάποια άκρη με την Τράπεζα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...