Προς το περιεχόμενο

Συσκευή GPS και Ε-READER ; Καμιά πρόταση;

LOCKHEART

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά ...

Ψάχνω συσκευή που να είναι GPS και να κάνει ανάγνωση pdf αρχείων αλλά και φυσικά να μπορώ να δημιουργήσω και κάποιο WORD αρχείο η ανάγνωση αυτών...

Μου λένε οτι είναι μονόδρομος το IPHONE που είναι και PDF READER αλλά και καλό GPS ιδιαίτερα το μοντέλο 3GS ...

Ποια είναι η γνώμη σας έχετε κάτι να μου προτείνεται ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Μονόδρομος είναι το Iphone????

Έλεος! Χωρίς να γνωρίζω πολλά από gps, αλλά όντας χρήστης pocketpc εδώ και αρκετά χρόνια, μπορώ να σου πω πως σίγουρα υπάρχουν καλύτερες λύσεις! Οποιοδήποτε νομίζω windows ppc μπορεί σήμερα να σηκώσει εφαρμογές gps και αν δεν έχει ενσωματωμένο δέκτη, δεχεται εξωτερικό με bluetooth. Δεν μπορώ να καταλάβω πως για κάτι τόσο απλό, σήμερα που η αγορά μας δίνει τόσες επιλογές, μιλάμε για μονόδρομο... Φυσικά όλες οι συσκευές που τρέχουν windows mobile (τουλάχιστον) σήμερα, διαχειρίζονται πανεύκολα pdf/word κτλ. Φυσικά το ίδιο λογικά κάνουν και τα κινητά βασισμένα σε Linux, αλλά αφού δεν το έχω κάνει με τα χεράκια μου, δεν μιλάω και το αφήνω σε κανέναν άλλο.

Αν δε σε ενδιαφέρει mobile phone ppc, να σου πω πως μετά από μια γρήγορη ματιά, πολλά gps σηκώνουν και ebooks.

Τέλος πάντων, ψάξε το λίγο και μην βιαστείς με "μοναδικές" λύσεις γιατί μόνο χαμένος θα βγεις...

Δημοσ.
Μονόδρομος είναι το Iphone????

Έλεος! Χωρίς να γνωρίζω πολλά από gps, αλλά όντας χρήστης pocketpc εδώ και αρκετά χρόνια, μπορώ να σου πω πως σίγουρα υπάρχουν καλύτερες λύσεις! Οποιοδήποτε νομίζω windows ppc μπορεί σήμερα να σηκώσει εφαρμογές gps και αν δεν έχει ενσωματωμένο δέκτη, δεχεται εξωτερικό με bluetooth. Δεν μπορώ να καταλάβω πως για κάτι τόσο απλό, σήμερα που η αγορά μας δίνει τόσες επιλογές, μιλάμε για μονόδρομο... Φυσικά όλες οι συσκευές που τρέχουν windows mobile (τουλάχιστον) σήμερα, διαχειρίζονται πανεύκολα pdf/word κτλ. Φυσικά το ίδιο λογικά κάνουν και τα κινητά βασισμένα σε Linux, αλλά αφού δεν το έχω κάνει με τα χεράκια μου, δεν μιλάω και το αφήνω σε κανέναν άλλο.

Αν δε σε ενδιαφέρει mobile phone ppc, να σου πω πως μετά από μια γρήγορη ματιά, πολλά gps σηκώνουν και ebooks.

Τέλος πάντων, ψάξε το λίγο και μην βιαστείς με "μοναδικές" λύσεις γιατί μόνο χαμένος θα βγεις...

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου ...Εχεις να μου προτείνεις κάποιο μοντέλο για αυτά που αναφέρεις ;

Να είσαι καλα

Δημοσ.

Μπες σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικών και ρώτα για για κινητό τηλέφωνο με windows, android και δεν ξέρω γω τι άλλο και θα δεις ένα σορό. Η απάντηση μου δεν είχε σκοπό να σου δώσει κάτι συγκεκριμένο σαν αντιπρόταση, αλλά να σε προλάβω να μην κάνεις κάποια κίνηση προς...το μονόδρομο!

Για να καταλάβεις εγώ έχω ένα htc wizard ή αλλιώς qtek 9100, εδώ και 5 χρόνια (δηλαδή αρχαίο για τον κόσμο της τεχνολογίας!) και αυτά που ζητάς τα κάνει!

χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, δες εδώ διάφορες συσκευές με τα χαρακτηριστικά τους: http://www.htc.com.gr/touch_pro2.html

Δημοσ.

Απλά βγαίνω από τα ρούχα μου πρωί πρωί με το "το Iphone είναι μονόδρομος'... δεν φταίει ο φίλος, αλλά ο συμβουλάτοράς του... και του προτείνει μια συσκευή που.... τέλος πάντων, δε θέλω να εκφραστώ... αλλά οι δυνατότητές της μάλλον περιορισμένες θα έλεγα πως είναι σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Μια χαρά multimedia κινητό είναι,αλλά ως εκεί. Γνώμη μου ταπεινή πάντα, μην αρχίσουμε άσχετο flame war.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν είναι λίγο μικρή η οθόνη του κινητού για ανάγνωση ebooks? Για αυτό το λόγο σκέφτομαι για GPS συσκευή με μεγάλη οθόνη των 4.3-5-6 ιντσών και δυνατότητες e-reader αν υπάρχει. Έχω βρει κάτι σχετικό άλλα στα specifications λέει πως υποστηρίζει μόνο txt οπότε μάλλον δεν κάνει ???? :rolleyes:

Δημοσ.

Βρήκα απάντηση στην ερώτησή μου. Τα gps που τρέχουν windows ce σαν αυτά που έχω βάλει στο μάτι μπορούν να ξεκλειδώσουν νόμιμα τις δυνατότητές τους με προγράμματα σαν το miopocket το οποίο περιλαμβάνει και pdf reader.

Δημοσ.

Το θέμα ειναι να υπάρχει κάτι all round και φαίνεται ότι το νήμα κόβουν το HTC HD2 και IPHONE έχετε κάποια άλλη γνώμη ;

Δημοσ.
Το θέμα ειναι να υπάρχει κάτι all round και φαίνεται ότι το νήμα κόβουν το HTC HD2 και IPHONE έχετε κάποια άλλη γνώμη ;

Φίλε άλλο πράγμα είναι το gps που διαβάζει ebooks που ζητούσες στην αρχή και άλλο το all around δηλ. τηλέφωνο, ασύρματο, δυνατότητες pda, 3G, ιντερνετ, gps, φωτογραφική μηχανή κτλ. To πρώτο το αγοράζεις με 50 ως 70 ευρώ από Χόνκ Κόνκ στις 5 ίντσες και το ξεκλειδώνεις με το miopocket για e-reader ενώ αυτά που σου προτείνουν τα παιδιά είναι στα 550+.

Και γω θέλω εδώ και χρόνια ένα all around για να τα έχω όλα μαζί μου άλλα ακόμα δεν με έχουν πείσει ότι αξίζουν να χώσω το χέρι στην τσέπη. Όταν σε δύο - τρία χρόνια βγουν φοβερά και βαρβάτα "all around" με δυνατούς επεξεργαστές στα 2GHz για να μην κολλάνε, ποιοτικές κάμερες στα 15megapixel και βάρος στα 100-110 γραμμάρια τότε θα τα τιμήσω και ας έχουν όσο θέλουν

Πάντως κατά τύχη έπεσα σε κάτι μεταχειρισμένα Nokia N810 κοντά στην κατοστάδα και στο chinavasion είχε χθες ένα κινητό στα 200 ευρώ με περισσότερες δυνατότητες και από το iphone άλλα αυτή τη στιγμή δε το βρίσκω, μάλλον ξεπούλησαν. Μπορεί να υπάρχουν και άλλα φθηνά "all around" αν ψάξει κανείς

Δημοσ.
Φίλε άλλο πράγμα είναι το gps που διαβάζει ebooks που ζητούσες στην αρχή και άλλο το all around δηλ. τηλέφωνο, ασύρματο, δυνατότητες pda, 3G, ιντερνετ, gps, φωτογραφική μηχανή κτλ. To πρώτο το αγοράζεις με 50 ως 70 ευρώ από Χόνκ Κόνκ στις 5 ίντσες και το ξεκλειδώνεις με το miopocket για e-reader ενώ αυτά που σου προτείνουν τα παιδιά είναι στα 550+.

Και γω θέλω εδώ και χρόνια ένα all around για να τα έχω όλα μαζί μου άλλα ακόμα δεν με έχουν πείσει ότι αξίζουν να χώσω το χέρι στην τσέπη. Όταν σε δύο - τρία χρόνια βγουν φοβερά και βαρβάτα "all around" με δυνατούς επεξεργαστές στα 2GHz για να μην κολλάνε, ποιοτικές κάμερες στα 15megapixel και βάρος στα 100-110 γραμμάρια τότε θα τα τιμήσω και ας έχουν όσο θέλουν

Πάντως κατά τύχη έπεσα σε κάτι μεταχειρισμένα Nokia N810 κοντά στην κατοστάδα και στο chinavasion είχε χθες ένα κινητό στα 200 ευρώ με περισσότερες δυνατότητες και από το iphone άλλα αυτή τη στιγμή δε το βρίσκω, μάλλον ξεπούλησαν. Μπορεί να υπάρχουν και άλλα φθηνά "all around" αν ψάξει κανείς

Bασικά για να είναι και κινητό δεν κόπτομαι τώρα αν είναι οκ.. Θα κοιτάξω αυτό που είπες. Να είσαι καλά πάντως και το htc hd2 είναι ακριβό αλλα super..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...