Προς το περιεχόμενο

The Prisoner (TV)

Gi0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια με τι υποτιτλους την ειδατε?

οκ ελληνικοι δεν παιζουν αλλα αγγλικους κανεις?

αυτοι που βρηκα με ενα πρωτο ψαξιμο αποσυγχρονιζουν συνεχως

• Moderators
Δημοσ.

Τελικά δεν ανταποκρίθηκε πολύ στις προσδοκίες που είχα :-( Από την άλλη στα υπέρ της ήταν που προβλήθηκε σε τρεις μέρες και τελείωσε. Δεν ξέρω αν θα την έβλεπα ως το τέλος αν δεν είχα όλα τα επεισόδια μαζεμένα και δεν ήξερα ότι αυτό είναι όλο και όλο.

Επίσης θετικό, μου άνοιξε την όρεξη να δω το original, που διαβάζω ότι ήταν απείρως καλύτερο από το remake (το οποίο το θάψανε αρκετές κριτικές). Βασικά, χωρίς να έχω δει το original, δεν το βρήκα τόσο οικτρό, αλλά είχε κάποια προβλήματα στην ανάπτυξη της βασικής ιστορίας του, στους ρυθμούς του (και τη συνέπεια μεταξύ επεισοδίων) και στο μοντάζ των διάφορων εμβόλιμων σκηνών.

Περιμένω καλύτερη δουλειά σε αυτά από το original. Ουφ. 17 επεισόδια, ε; Breath in, Breath out.

Δημοσ.

Praetorian επειδή και εγώ μόλις το τελείωσα το original σου προτείνω να μην δεις και τα 17 γιατι δεν έχουν όλα νόημα στην βασική ιστορία. Πάνε εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_The_Prisoner_episodes και δες τα επεισόδια με την σειρά που προτείνονται στην τελευταία στήλη. Είναι τα επεισόδια που ήθελε να γυρίσει ο πρωταγωνιστής - σεναριογράφος - σκηνοθέτης για να τελειώσει την ιστορία του, αλλά τελικά γύρισε άλλα 10 για να φτιάξει μια σεζόν...

Credits στον gsarig όχι σε μένα.

• Members
Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν έχω σπάσει ακόμα τη σιωπή μου γιατί δεν την έχω ολοκληρώσει ακόμα - σήμερα υπολογίζω να δω τα 2 τελευταία επεισόδια :lol:

Αν και έχω ήδη κάποια σχόλια, προτιμώ να τα κρατήσω για το τέλος, αφού την ολοκληρώσω.

Pretorian, θα έλεγα να δεις τα 3-4 πρώτα επεισόδια από το πρωτότυπο και αν δεις ότι δεν σε τραβάει, παρέκαμψε όλα τα υπόλοιπα και δες μόνο τα 7 που αναφέραμε πιο πάνω.

Πάντως από τα 4 επεισόδια που έχω δει ως τώρα βλέπω πως αν δεν έχεις δει τη σειρά του 67, το remake θα σε ξενίσει αρκετά, παρόλο που δεν μένει καθόλου πιστό στο πρωτότυπο (αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα για κακό).

• Moderators
Δημοσ.

ok! Ευχαριστώ για τις οδηγίες gsarig και sellers.

Ο σκοπός μου είναι να δω την πρωτότυπη σειρά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και μάλλον εκτός απροόπτου θα τα δω όλα τα επεισόδια.

Βασικά έχω και εγώ κάποια σχόλια παραπάνω για το remake, αλλά υποθέτω πως θα έχουν περισσότερο νόημα όταν θα ξέρω τι γινόταν στο πρωτότυπο και πως κινήθηκε εκεί το σενάριο/σκηνοθεσία.

Δημοσ.

είδα ως τώρα τα πρώτα 4 επεισόδια και ακόμη δεν έχω καταλάβει πως βρέθηκε εκεί αυτός

νομίζω κάτι παίζει με παράλληλες ζωές/ψευδαισθήσεις/όνειρα κτλ αλλά και πάλι δεν μπορώ να πω ότι το έχω καταλάβει

ας δω και τα επόμενα 2 επεισόδιο και ίσως τελικά βγει κάποιο συμπέρασμα

αλλιώς κάποιος που την κατάλαβε την σειρά θα χρειαστεί να μας το γράψει και σε εμάς το το παίχτηκε:mad::o:p

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά είδα και τα 6 επεισόδια αλλά δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα!

Ποιος ζει που?

Πως πας στο χωριό?

Πως βγαίνεις?

Πεθαίνεις στο χωριό?

Ποιός ελέγχει το χωριό?

Έλεος!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Good to know. Μιας και δεν προλαβαινω να αρχισω σειρες που εχουν 5-6 σεζον (βλ Λοστ [i know i know, blashempy :P]), κουτι μου καθονται τα 6 επισοδεια :-)

Δημοσ.

Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου στείλει pm ή να γράψει σε spoiler τί ακριβώς παίχτηκε τελικά γιατί έχασα την μπάλα στο τέλος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...