eko13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Τελος χρονου τελιωνει η συνδεση με ON εχω πακετο ολα σε ενα, καθε παροχος εχει τα προβληματα του, ετσι και στην ΟΝ ειχα περιπετιες. Να φανταστειτε ληγει ο χρονος και δεν εχει περαστει το παγιο δωρο απο συστησε φιλο (με συστησε φιλος για την ΟΝ)! Ο βασικος λογω που επελεξα ΟΝ, ηταν ελληνικα καναλια και το ρεκ τα οποια με κλειδωμα 6-7 ισα που επαιζαν αλλα ηταν ικανοποιητικο, με το χαθηκε αυτο, αρχησα να μπαινω σε διαδικασια αναζητησης, αφου και η ποιοτητα της συνδεσης δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο. Η μονο περιπτωση να επιλεξω ΟΝ ειναι το νεο προγραμμα 8, που για μενα ειναι υπεραρκετο. Ειμαι αναμεσα σε Φορνετ πρωτη επιλογη. Μετα ΗΟΛ-Τελλας, θα με ενδιεφεραν οι αποψεις για την επιλογη μεταξυ αυτων οσον αφορα την γενικη εικονα αλλα και για την περιοχη του Περιστεριου στην Δυτικη Αττικη.
xetasa Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Η HOL έχει 3 μήνες δώρο με on line αίτηση. Η TELLAS διαφημίζει double play με 32,90/μήνα. Απο forthnet δεν ξέρω να παίζει καμιά προσφορά. Εγώ πάντως έχω τραυματική εμπειρία απ αυτούς και δεν τους προτείνω. Εγώ έχω HOL εδώ και 2 χρόνια στα ΒΠ και είμαι ευχαριστημένος. Είμαι της γνώμης οτι δουλέυει καλά δεν το πειράζεις. Αν και εσύ είσαι ευχαριστημένος/ψιλοευχαριστημένος απó ΟΝ θα σου πρότεινα να μην αλλάξεις. Αν πάλι είσαι πολύ δυσαρεστημένος κάνε την αλλαγή σου και ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !
eko13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Αυτο της ΗΟΛ ειναι σημαντικο με 3 μηνες δωρο κερδιζεις 120 ευρω τον χρονο ουσιαστικα δηλαδη ερχεται 30 ευρω το μηνα. Η Φορθνετ εχει δωρο ενεργοποιηση και η Τελας το προγραμμα που αναφερθηκε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 σε όποια και από τις 3 και να πας έχεις σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες να σου τύχουν τα χειρότερα... πληροφοριακά έχουν ακουστεί περιπτώσεις στην Tellas που σε βάζουν σε χαμηλότερο profile/συγχρονισμό επίτηδες για να γλυτώνουν bandwidth, HOL & Forthnet έχουν μπουκωμένα κυκλώματα με εξωτερικό και θέλουν ASAP αναβάθμιση, η On είναι σε καλύτερη κατάσταση σίγουρα... αν θες σιγουριά πας αναγκαστηκά στον ΟΤΕ
whiteman7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 συμφωνώ, μετανιωσα την ώρα και την στιγμή που πήγα forthnet πηαγαινε οτε , ειλικρινα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.