Προς το περιεχόμενο

Απο ΟΝ σε Telas, Forthnet, HOL.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελος χρονου τελιωνει η συνδεση με ON εχω πακετο ολα σε ενα, καθε παροχος εχει τα προβληματα του, ετσι και στην ΟΝ ειχα περιπετιες. Να φανταστειτε ληγει ο χρονος και δεν εχει περαστει το παγιο δωρο απο συστησε φιλο (με συστησε φιλος για την ΟΝ)! Ο βασικος λογω που επελεξα ΟΝ, ηταν ελληνικα καναλια και το ρεκ τα οποια με κλειδωμα 6-7 ισα που επαιζαν αλλα ηταν ικανοποιητικο, με το χαθηκε αυτο, αρχησα να μπαινω σε διαδικασια αναζητησης, αφου και η ποιοτητα της συνδεσης δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο. Η μονο περιπτωση να επιλεξω ΟΝ ειναι το νεο προγραμμα 8, που για μενα ειναι υπεραρκετο.

Ειμαι αναμεσα σε

Φορνετ πρωτη επιλογη.

Μετα ΗΟΛ-Τελλας, θα με ενδιεφεραν οι αποψεις για την επιλογη μεταξυ αυτων οσον αφορα την γενικη εικονα αλλα και για την περιοχη του Περιστεριου στην Δυτικη Αττικη.

Δημοσ.

Η HOL έχει 3 μήνες δώρο με on line αίτηση.

Η TELLAS διαφημίζει double play με 32,90/μήνα.

Απο forthnet δεν ξέρω να παίζει καμιά προσφορά. Εγώ πάντως έχω τραυματική εμπειρία απ αυτούς και δεν τους προτείνω.

Εγώ έχω HOL εδώ και 2 χρόνια στα ΒΠ και είμαι ευχαριστημένος. Είμαι της γνώμης οτι δουλέυει καλά δεν το πειράζεις.

Αν και εσύ είσαι ευχαριστημένος/ψιλοευχαριστημένος απó ΟΝ θα σου πρότεινα να μην αλλάξεις. Αν πάλι είσαι πολύ δυσαρεστημένος κάνε την αλλαγή σου και ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ :lol: !

Δημοσ.

Αυτο της ΗΟΛ ειναι σημαντικο με 3 μηνες δωρο κερδιζεις 120 ευρω τον χρονο ουσιαστικα δηλαδη ερχεται 30 ευρω το μηνα. Η Φορθνετ εχει δωρο ενεργοποιηση και η Τελας το προγραμμα που αναφερθηκε.

• Super Moderators
Δημοσ.

σε όποια και από τις 3 και να πας έχεις σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες να σου τύχουν τα χειρότερα...

πληροφοριακά έχουν ακουστεί περιπτώσεις στην Tellas που σε βάζουν σε χαμηλότερο profile/συγχρονισμό επίτηδες για να γλυτώνουν bandwidth, HOL & Forthnet έχουν μπουκωμένα κυκλώματα με εξωτερικό και θέλουν ASAP αναβάθμιση, η On είναι σε καλύτερη κατάσταση σίγουρα...

αν θες σιγουριά πας αναγκαστηκά στον ΟΤΕ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...