marantonis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Τελικα το τιμησα το δισκακι (Mr. Beast). Ειδικα τα "Acid Food", "Emergency Trap", "Auto Rock" εχουν ηδη αρχισει να λιωνονται. Επιτυχια λοιπον. Νιωστε ελευθεροι (μεταφραση του feel free) να προτεινετε κι αλλα albums/συγκροτηματα. Αν ειναι και πολυ διαφορετικα μεταξυ τους, τοσο το καλυτερο.
SweeT_DreamS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Υπάρχει κι ένας σημαντικός αριθμός προτάσεων εδώ για "beginners". Ελπίζω να βοηθήσει...
marantonis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Υπάρχει κι ένας σημαντικός αριθμός προτάσεων εδώ για "beginners". Ελπίζω να βοηθήσει... Ευχαριστω. Τσεκαρα και τους Sigur ros. Το album Tekk. Με μια πρωτη ακροαση, δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα ουτε καν οτι με τραβηξε. Μουσικα σιγουρα δεν ειναι κακο. Τα φωνητικα με χαλασαν πολυ, μου φανηκαν ενοχλητικα και αναιτια θορυβωδη. Θα κανω μια προσπαθεια να τους ξαν'ακουσω για να 'μαι σιγουρος πως δε μου κανουν, αλλα μαλλον οχι.
SweeT_DreamS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, οκ. Βέβαια το θέμα το πρότεινα κυρίως γιατί έχουν αναφερθεί σ'αυτό αρκετά ονόματα συγκροτημάτων, και όχι τόσο για τους Sigur Ros. Από εκεί και πέρα το ψάχνεις και μόνος σου και βλέπεις τί σου ταιριάζει περισσότερο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα απογοητευτείς από αυτή την αναζήτηση
marantonis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, οκ. Βέβαια το θέμα το πρότεινα κυρίως γιατί έχουν αναφερθεί σ'αυτό αρκετά ονόματα συγκροτημάτων, και όχι τόσο για τους Sigur Ros. Από εκεί και πέρα το ψάχνεις και μόνος σου και βλέπεις τί σου ταιριάζει περισσότερο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα απογοητευτείς από αυτή την αναζήτηση Καταλαβα γιατι το προτεινες, το διαβασα το θεμα, και μπορω να πω οτι ειναι πολυ εξυπηρετικο. Απλα ενημερωσα για τις εξελιξεις οσον αφορα τις αναζητησεις μου στο ειδος Ηδη εχω ετοιμα για ν' ακουσω κατι απο "Godspeed You! Black Emperor" και κατι απο "God is an astronaut" ΥΓ. Τη στιγμη που "μιλαμε", ακουω παλι το "Mr. Beast".
Sellers Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ηδη εχω ετοιμα για ν' ακουσω κατι απο "Godspeed You! Black Emperor" και κατι απο "God is an astronaut" Είπες να ξεμπερδέψεις με τους god γενικότερα?
marantonis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Είπες να ξεμπερδέψεις με τους god γενικότερα? Κοιτα να δεις, που ουτε καν το προσεξα, αλλα τελικα υποσυνειδητα μαλλον ετσι λειτουργησε.
Sellers Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Που μένεις ρε? Μένεις στην πόλη των Πολλών Λάμδα? Σάββατο έχεις την δυνατότητα να δεις live τους God is an astronaut. Οπότε άκου όσο προλαβαίνεις γιατί τώρα είναι η ευκαιρία σου.
marantonis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Που μένεις ρε? Μένεις στην πόλη των Πολλών Λάμδα? Σάββατο έχεις την δυνατότητα να δεις live τους God is an astronaut. Οπότε άκου όσο προλαβαίνεις γιατί τώρα είναι η ευκαιρία σου. Οχι
YiN Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί διαβάζω κι έχω να δω φως της μέρας καμιά βδομάδα λέμε.
Mvpgr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δείτε και τους "δικούς μας" 2 by Bukowski. Έχουν βγάλει λίγες αλλά πολύ καλές δουλειές. Νομίζω 2-3 EP και 1-2 album. Δεν ξέρω πολλά από post αλλά αυτοί μου αρέσουν πάρα πολύ!
empty Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ καλοί οι 2 by Bukowski Ακούστε και αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=DzAN4hEWuiY
Προτεινόμενες αναρτήσεις