Προς το περιεχόμενο

Προβλημα μαλλον HDD

Nikolazzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εχω το εξης προβλημα...εκει που ολα δουλευουν μια χρα ξαφνικα κολλαει εντελως το pc μετα απο 1-2 λεπτα παλι ολα καλα,απλα το κανει ολο κ πιο συχνα τελευταια...ετρεξα το HDD Health κ μου λεει οτι ο δισκος του λειτουργικου εχει 0% health....ετρεξα κ το Hard disc sentinel κ μου εβγαλε 2 αλλους δισκους με πολλα bad sectors αλλα οχι του λειτουργικου....τι να πιστεψω?κ τι μπορω να κανω?

• Super Moderators
Δημοσ.

κατεβάζεις τα tools του κατασκευαστή του δίσκου και κάνεις τα tests του...αυτά θα πιστέψεις :-)

Δημοσ.

SeaTools for Windows--------->αυτο ετρεξα....long generic,short generic,short DST ολα pass....τωρα τρεχω κ το Long DST να δω...απλα μου κανει εντυπωση γιατι τα αλλα tools κατι δειχνουν κ με αυτο μεχρι στιγμης ολα καλα...

Δημοσ.

δοκίμασε και το hdtune. δεν με έχει απογοητεύσει ποτε. βρίσκει τα bad clusters. υπόψιν ότι αν έχεις έστω και ένα bad cluster σε οποιοδήποτε δίσκο έιναι ικανό να σου μαμάη όλο το σύστημα.

Δημοσ.

με το hdtune μου δειχνει οτι εχω 70 bad sectors σε εναν δισκο seagate k στον δισκο του λειτουργικου οτι εχει 15 bad sectors...λες να τους παω για αντικατασταση?

Δημοσ.

ναι εχουν ακόμα εγγύηση....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:37 ----------

μεχρι στιγμης το SeaTools for Windows δεν μου εχει βγαλει κανενα error...βεβαια ακομα δεν εχει τελειωσει το Long DST test...απλα μου κανει εντυπωση που το HDD Tune (κ οχι μονο) μου βγαζει οτι εχω bad sectors

Δημοσ.

λοιπον τελειωσαν ολα τα test (απο το SeaTools for Windows) κ ολα χωρις κανενα error..τα αλλα prg εχουν λαθος?τι να πιστεψω?μια μικρη βοηθεια..

Δημοσ.

τα καλλίτερα tools είναι αυτά που δίνει ο ίδιος ο κατασκευαστής. ψάξε στο site του. αλλιώς μπορείς να βρείς το hirens boot cd που έχει μέσα εργαλεία που τρέχουν εκτος λειτουργικού (από DOS). αλλα και να τους πας για έλεγχο από εκεί που τους πήρες νομίζω δεν είναι κακή ιδέα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...