PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 hallo παίδες σήμερα μπήκα από το νέο μου laptop και είπα να κλέψω internet και από όλες τις σύνδεσης που βρήκα μονο η δικια μου ήταν ξεκλείδωτη και έλεγε μη ασφαλές :S τεσπα θα ήθελα να μου πείτε. Aπό που και πως μπορώ να βάλω κωδικό στο router μου και αν μπορείτε να μου εξηγήσετε τον λόγο που έλεγε μη ασφαλής σύνδεση :S?? ευχαριστώ πολύ
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 μη ασφαλης επειδη ειναι ανοιχτο το ασυρματο .καρτελλα πανω που γραφει advanced νομιζω μετα αριστερα wireless και δινεις εκει ονομα και μετα απο κατω wireless security βαζεις wpa2 και δινεις και κωδικο.αν δεν ειναι στην καρτελλα advanced πανω πανω τοτε ειναι στην δευτερη καρτελλα.οπου κολλησεις πες μας.
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 hmm βασικά που είναι η καρτέλα που γραφή advanced? και που είναι αυτό το wireless ?εξήγα μια γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 με το που μπεις 192.168.1.1 εχει πανω πανω κατι εικονιδια .εκει ειναι το τριτο εικονιδιο αμα θυμαμε σωστα.δεξια απο το status
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 pff το advanced θα λες αλλα που βρίσκετε αυτό p λες που βάζω τον κωδικό?
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 advanced μετα αριστερα πρεπει να εχειwireless kai wireless security.σε καποια καρτελλα ειναι και τα γραφει ετσι.θα τα βρεις.ψαξε στις καρτελλες και θα τα δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.