parsifal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Να προτείνω μία λύση που ίσως να δώσει γρήγορα αποτέλεσμα με minimal κόπο; Έστω ότι το πρόβλημα υπάρχει με τα περιεχόμενα του καταλόγου D:\Downloads\uTorrent, τον οποίον και κάνεις share στο δίκτυο. Δοκίμασε τα παρακάτω βήματα, με τη σειρά που αναφέρονται: 1. Κλείνεις όλα τα προγράμματα που έχουν ανοιχτά αρχεία εντός αυτού του καταλόγου, μTorrent αλλά και οποιοδήποτε άλλο 2. Κάνεις un-share τον uTorrent 3. Πηγαίνεις στον κατάλογο D:\Downloads και κάνεις rename τον uTorrent σε π.χ. uTorrent2 4. Δημιουργείς έναν νέο υποκατάλογο uTorrent 5. Κάνεις copy όλα τα περιεχόμενα του uTorrent2 μέσα στον uTorrent 6. Σβήνεις τον uTorrent2 7. Ξανακάνεις share τον uTorrent 8. Δοκιμάζεις
walkerr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Πρωτου τα κανω αυτα, μπορεις να μου πεις αν εσυ μπορεις να δεις κατευθειαν τα φρεσκοκατεβασμενα αρχεια? Υποθετω οτι εχεις το μTorrent και αλλο ενα pc σε δικτυο
antonl Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Πρωτου τα κανω αυτα, μπορεις να μου πεις αν εσυ μπορεις να δεις κατευθειαν τα φρεσκοκατεβασμενα αρχεια? Υποθετω οτι εχεις το μTorrent και αλλο ενα pc σε δικτυο Γενικά αυτό που λες είναι η αναμενόμενη και φυσιολογική συμπεριφορά. Ναι, εγώ κάνω αυτό που περιγράφεις χωρίς πρόβλημα.
walkerr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Ορισες κοινοχρηστο τον φακελο στον οποιο καταληγουν τα ολοκληρωμενα κατεβασμενα αρχεια του μTorrent, και αυτα τα αρχεια τα βλεπεις κανονικα απο το αλλο pc που συνδεεται ασυρματα? (Win XP Pro) Moλις το αρχειο δημιουργηθει στον φακελο, μπορεις να το ανοιξεις κανονικα?
antonl Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Ορισες κοινοχρηστο τον φακελο στον οποιο καταληγουν τα ολοκληρωμενα κατεβασμενα αρχεια του μTorrent, και αυτα τα αρχεια τα βλεπεις κανονικα απο το αλλο pc που συνδεεται ασυρματα? (Win XP Pro)Moλις το αρχειο δημιουργηθει στον φακελο, μπορεις να το ανοιξεις κανονικα? Ναι και ναι. Είτε ασύρματα είτε ενσύρματα δεν έχει διαφορά. WinXP Pro το σύστημα με το utorrent, Win XP Pro/Home & Win7 βλέπουν τα shares. Έχω δώσει permissions read στον χρήστη Everyone.
parsifal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Πρωτου τα κανω αυτα, μπορεις να μου πεις αν εσυ μπορεις να δεις κατευθειαν τα φρεσκοκατεβασμενα αρχεια? Υποθετω οτι εχεις το μTorrent και αλλο ενα pc σε δικτυο Φίλε, συγκεντρώσου. Εσύ το έχεις το πρόβλημα, όχι εγώ ούτε ο antonl. Μην περνάς από καψόνι τα μέλη του φόρουμ που προσπαθούν να σε βοηθήσουν...
ppetr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Πρωτου τα κανω αυτα, μπορεις να μου πεις αν εσυ μπορεις να δεις κατευθειαν τα φρεσκοκατεβασμενα αρχεια? Υποθετω οτι εχεις το μTorrent και αλλο ενα pc σε δικτυο Εγώ μοιράζω όλο το δίσκο με full access
walkerr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Φίλε, συγκεντρώσου. Εσύ το έχεις το πρόβλημα, όχι εγώ ούτε ο antonl. Μην περνάς από καψόνι τα μέλη του φόρουμ που προσπαθούν να σε βοηθήσουν... Συγκεντρωμενος ειμαι, μη στραβωνεις χωρις λογο. Δεν περναω κανεναν απο καψονι, εσυ μαλλον πας να περασεις εμενα απο καψονι οταν μου προτεινεις διάφορα ενω στη πραγματικοτητα ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις καταλαβει για ποιο πραγμα μιλαω. Δεν ειπα οτι εσεις εχετε καποιο προβλημα. Εγώ μοιράζω όλο το δίσκο με full access Πως το κανεις αυτο? Αρχεια μΤοrrent μοιραζεις? Ναι και ναι. Είτε ασύρματα είτε ενσύρματα δεν έχει διαφορά. WinXP Pro το σύστημα με το utorrent, Win XP Pro/Home & Win7 βλέπουν τα shares. Έχω δώσει permissions read στον χρήστη Everyone. Δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω. Δεν ειπα οτι υπαρχει διαφορα ενσυρματα ή ασυρματα. Μιλαμε μονο για ΧP και στα δυο pc. Πως ακριβως εδωσες permissions read στον χρήστη Everyone ?
parsifal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Τα torrents κατεβαίνουν εξαρχής στον κατάλογο από όπου τα κάνεις share ή μήπως χρησιμοποιείς το παρακάτω feature του μTorrent που κάνει αυτόματα move τα downloads μόλις τελειώσουν;
walkerr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 E φυσικα και το χρησιμοποιω!! Σου πηρε τοσα μυνηματα να το καταλαβεις? Eγραψα 15 φορες οτι οριζω εναν κοινοχρηστο φακελο XΨΩ οπου θα καταληγουν τα κατεβασμενα ολοκληρωμενα αρχεια.
parsifal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 E φυσικα και το χρησιμοποιω!! Σου πηρε τοσα μυνηματα να το καταλαβεις? Eγραψα 15 φορες οτι οριζω εναν κοινοχρηστο φακελο XΨΩ οπου θα καταληγουν τα κατεβασμενα ολοκληρωμενα αρχεια. Ναι, φυσικά και μου πήρε, γιατί από τις παρακάτω 2 (και όχι 15) αναφορές: Θελω να ορισω κοινοχρηστο το φακελο με τα ολοκληρωμενα downloads του μTorrent, ωστε να τον βλεπει το αλλο pc του δικτου μου. Δημιουργω τον folder ΧΨΩ, στον οποιο οριζω να καταληγουν τα ολοκληρωμενα αρχεια του μTorrent (σε αλλο δισκο απ αυτον ειναι εγκαστεστημενο το μΤοrrent, αν εχει σημασια). ...δε γίνεται σαφές ότι χρησιμοποιείς το Move feature του μTorrent. Το «ορίζω να καταλήγουν» μπορεί να ερμηνευτεί και ως «επιλέγω αυτόν τον φάκελο ως προορισμό, όταν φορτώνω ένα νέο torrent file στο μTorrent». Αυτό είναι το πρόβλημά σου κατά πάσα πιθανότητα: >http://support.microsoft.com/kb/320246 Ο root φάκελος τον οποίον κάνεις share έχει τα απαραίτητα ACE (Acess Control Entries) και υπό κανονικές συνθήκες τα «κληροδοτεί» αυτόματα σε όλα τα «παιδιά» του (όσα από τα περιεχόμενά του πρωτοδημιουργούνται μέσα σε αυτόν). Όχι όμως σε όσα από τα περιεχόμενά του γίνονται move από αλλού μέσα σε αυτόν. Δοκίμασε απλά (με κλειστό το μTorrent) να κάνεις copy εκεί μέσα έναν folder X από κάποιο incomplete download του μTorrent. Θα δεις ότι θα είναι προσβάσιμος μέσω δικτύου. Σβήσε το αντίγραφο και τώρα κάνε κάνε move (πάντα με κλειστό το μTorrent) τον X στον shared folder. Είναι προσβάσιμος από το δίκτυο;
walkerr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον, καλα τωρα, εκανα σαφες πολλες φορες και σε σενα και σε αλλους φιλους οτι μιλαω για διαφορετικο φακελο τον οποιο οριζω να καταληγουν τα ολοκληρωμενα κατεβασμενα αρχεια του μΤοrrent. Aν και διαβασα πολλες φορες την τελευταια σου παραγραφο, δεν μπορεσα να καταλάβω τι μου προτεινεις, Μπορω ομως να σου πω(για πολλοστη φορα) οτι οποιονδηποτε αλλον φακελο βαλω στον ΧΨΩ folder, ανοιγει κανονικα απ το αλλο pc. Δεν ανοιγουν ομως οι ολοκληρωμενοι κατεβασμενοι φακελοι του μTorrent, χρειαζεται να δωσω αδεια share για τον καθε ενα απ αυτους. Aναρωτιεμαι γιατι δεν δοκιμαζεις κι εσυ στο δικο σου συστημα αυτο που μου προτεινεις. Υποθετω οτι εχεις το μΤοrrent και αλλο ενα pc σε δικτυο.
ppetr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Πως το κανεις αυτο? Αρχεια μΤοrrent μοιραζεις? Ακριβώς όπως το κάνεις στο φακελο εσύ. Όλα τα torrents εκεί μέσα είναι, μόνο που τα χωρίζω σε φάκελους "Downloads" & "Completed" Πως ακριβως εδωσες permissions read στον χρήστη Everyone ? Έχει κουτάκια που τικάρεις, βλέπε φωτό του parsifal Απενεργοποίησε το δεύτερο κουτάκι Τα torrents κατεβαίνουν εξαρχής στον κατάλογο από όπου τα κάνεις share ή μήπως χρησιμοποιείς το παρακάτω feature του μTorrent που κάνει αυτόματα move τα downloads μόλις τελειώσουν; [ATTACH]22301[/ATTACH] εφόσον ο φάκελος προορισμού είναι ίδιος με τον προέλευσης Διάβασε το άρθρο της m$ Μοίρασε το φάκελο (ή το δίσκο) που περιέχει τους 2 φακέλους που χειρίζεται το μtorrent (ένα κλικ επάνω δλδ)
walkerr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 " Έχει κουτάκια που τικάρεις, βλέπε φωτό του parsifal Απενεργοποίησε το δεύτερο κουτάκι εφόσον ο φάκελος προορισμού είναι ίδιος με τον προέλευσης Οι φωτο του parsifal δεν ειναι XP. Mπορεις να μου πεις τι να κανω στα XP(εφοσον βεβαια εχεις καταλαβει για ποιο πραγμα μιλαω)? Κι αν το λυσεις, να μου σφυριξεις κλεφτικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.