Προς το περιεχόμενο

δεν περνει τους κωδικους!

PePeRaN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω ενα wag200g linksys που το χρησιμοποιουσα κανονικα παλια πριν βαλω forthnet και μου δωσουν το σιμενσ.τωρα που θελω να το ξαναχρησιμοποιησω δεν δουλευει!αναβουν τα λαμπακια μπαινει στην σελιδα του αλλα δεν μπορει να δεχτει τους κωδικους για να μπει στο νετ!καμια ιδεα?

Δημοσ.
Καλησπερα,εχω ενα wag200g linksys που το χρησιμοποιουσα κανονικα παλια πριν βαλω forthnet και μου δωσουν το σιμενσ.τωρα που θελω να το ξαναχρησιμοποιησω δεν δουλευει!αναβουν τα λαμπακια μπαινει στην σελιδα του αλλα δεν μπορει να δεχτει τους κωδικους για να μπει στο νετ!καμια ιδεα?

Γίνει πιο συγκεκριμένος

Δεν δέχεται τους κωδικούς; Μήπως εννοείς δεν τους αποθηκεύει; Μήπως εννοείς ότι ενώ είναι σωστοί, δεν συνδέεσαι στο νετ; Τις ρυθμίσεις για τον τύπο σύνδεσης (vci) τις έχεις περάσει σωστά;

Δημοσ.

βαζω τους κωδικους και παταω save,κανει μια διαδικασια αλλα μολις τελειωσει δεν μπαινει στο νετ!ρυθμισεισ vci?

Δημοσ.

Τους κωδικούς που έβαλες τους αποθηκεύει ή όχι;

Οι ρυθμισεις που λεω είναι οι ρυθμίσεις που σου έχει δώσει η forthnet. Ενδεικτικά αναφέρω:

PPPoΑ ή PPPoE (έχω δει και τα δυο)

VC Multiplexing

QoS : UBR

Disable

VPI 8

VCI 35

κλπ

Αυτά τα έβαλες κάπου;

Επίσης το user name πρεπει να είναι της μορφής

[email protected] (αν είναι ή υπάγεσαι στην Αθήνα)

Δες αναλυτικά ΕΔΩ και ενημέρωσε αν έκανες δουλειά

Δημοσ.

Αν θες βοήθεια, προσπάθησε να μην είσαι τηλεγραφικά περιγραφικός. ΝΕΤ δεν έχεις στον υπολογιστή σου ή δεν έχει ο router internet (αλλά συνδέεται στο δίκτυο ADSL). Δώσε όσα περισσότερα στοιχεία μπορείς.

A.Πάμε να δούμε αν ο router σου συνδέεται στο δίκτυο και στο internet

Στα λαμπακια του router δείχνει

1.Συγχρονίζει το adsl (δηλαδή είναι on)

2.Συγχρονίζει στο internet (δηλαδή είναι on)

Μέχρι εδώ είναι τίποτα σβηστό;

Μπαίνοντας στις ρυθμίσεις του router, σου λεει ότι είναι συνδεμένος και σου δείχνει και την ταχύτητα σύνδεσης. Είναι έτσι;

Δημοσ.

Exω ενα ρουτερ που συνδεεται κανονικα,το βγαζω και βαζω να ρυθμισω το αλλο.Το λαπμπακι του internet και του adsl ειναι σβησμενα.Ο υπολογιστης λεει οτι ειναι κανονικα συνδεδεμενος!

Δημοσ.

Από αυτά που λες φαίνεται ότι:

1.Ο υπολογιστής σου συνδέεται με τον router και παίρνει και ip διεύθυνση

2.Ο Router σου ΔΕ συγχρονίζει με το δίκτυο της forthnet, αρα δεν έχει (ακόμα) καμία σημασία τι κωδικούς βάζεις

3.Δεν έχεις πρόσβαση στο Internet.

Προφανώς κάποιες από τις ρυθμίσεις του router σου (εκτός από username της forthnet - που δεν μας ενδιαφέρει τώρα) δεν είναι σωστές. Βάλε το άλλο που έχεις (και παίζει) και γράψε σε ένα χαρτί τις ρυθμίσεις που έχει. Μετά σύνδεσε το προβληματικό και πέρασε τις ρυθμίσεις που έχεις γράψει στο χαρτί.

Όταν καταφέρεις να ανάψει το λαμπάκι του adsl τότε σημαίνει ότι συγχρονίστηκε με το δίκτυο, δηλαδή έχεις περάσει τις σωστές ρυθμίσεις. Τότε βάζεις και τον κωδικό σου και λογικά ... έχεις νετ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...