lagoudakis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 παρα πολυ!!!αυτη την στιγμη σε ενα msi με 2 ωρες πλοηγηση ειμαι στους 32 συμφωνα με το core temp
panagpa Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Παιδια 78 C σε full load είναι φυσιολογικο?Έχω ενα λάπτοπ toshiba με amd επεξεργαστη...
vasilisga Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Παιδια 78 C σε full load είναι φυσιολογικο?Έχω ενα λάπτοπ toshiba με amd επεξεργαστη... βασικα ειναι αναλογα τον επεξεργαστη οι θερμοκρασιες... θεωρητικα οχι δεν ειναι φυσιολογικες αυτες οι θερμοκρασιες... ετρεχες κατι πολυ βαρυ για ωρα?
panagpa Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Όχι απλά έτρεξα το πρόγραμμα OCCT (όπως γράφει ο georgeman στην αρχή του θέματος), και σ'ένα σχεδιάγραμμα που με έβγαλε, μετά από 20 λεπτά full load, η μέγιστη θερμοκρασία ήταν 78 C... το laptop το πήρα πριν 1 μήνα..
Xristaras12 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 οντως σε θερμοκρασιες καλα ειναι απλα αυτο που θα σου προτεινα ειναι να δοκιμασεις και αλλα προγραμματα παρακολουθησης θερμοκρασιων οπως το core temp και το everest Το λεω γιατι και εγω στην αρχη ειχα το speedfan και εβαλα και τα αλλα 2 που ανεφερα παραπανω το αποτελεσμα ηταν οτι το speedfan μου εδειχνε 10 βαθμους πιο πανω απο τα αλλα 2 προγραμματα.. τωρα πιο λεει την αληθεια...δεν ξερω...
panagpa Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 οντως σε θερμοκρασιες καλα ειναιαπλα αυτο που θα σου προτεινα ειναι να δοκιμασεις και αλλα προγραμματα παρακολουθησης θερμοκρασιων οπως το core temp και το everest Το λεω γιατι και εγω στην αρχη ειχα το speedfan και εβαλα και τα αλλα 2 που ανεφερα παραπανω το αποτελεσμα ηταν οτι το speedfan μου εδειχνε 10 βαθμους πιο πανω απο τα αλλα 2 προγραμματα.. τωρα πιο λεει την αληθεια...δεν ξερω... Φίλε μου χρησιμοποίησα το core temp και το everest που με πρότεινες.. το πρώτο έδειχνε τις ίδιες θερμοκρασίες με το speedfan ενώ το δεύτερο έδειχνε μόνο τη θερμοκρασία του σκληρού.. Υπάρχει πιθανότητα να είναι ελλατωματικό το λάπτοπ?(αν και για amd φυσιολογικό με φαίνεται)
vasilisga Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Φίλε μου χρησιμοποίησα το core temp και το everest που με πρότεινες..το πρώτο έδειχνε τις ίδιες θερμοκρασίες με το speedfan ενώ το δεύτερο έδειχνε μόνο τη θερμοκρασία του σκληρού.. Υπάρχει πιθανότητα να είναι ελλατωματικό το λάπτοπ?(αν και για amd φυσιολογικό με φαίνεται) αν με το OCCT ηταν 100% load ο επεξεργαστης στο τεστ, τοτε οχι δεν ειναι παραλογες οι θερμοκρασιες...
javavall Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα. Σε έναν γνωστό μου το laptop του(Acer) σε idle κατάσταση ανεβάζει θερμοκρασία(μετρήθηκε με everest) κοντά στους 80C και σε πλήρη φόρτο μέχρι και τους 91C. Δεν είχα ποτέ laptop οπότε δεν ήξερα τι ακριβώς να του πω, αν και φαντάζομαι οτι ίσως να είναι λίγο ανεβασμένες οι θερμοκρασίες. Δεν παρατηρεί καμιά αλλαγή στην συμπεριφορά του, εκτός από το γεγονός οτι το ανεμιστηράκι κάνει λίγο περισσοτερο θόρυβο. Καμιά ιδέα ή να πάει κατευθείαν σε τεχνικό? (αγορασμένο πριν απο 1.5 χρόνο το laptop, δεν έχει πλέον εγγύηση)
vasilisga Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 οι θερμοκρασιες που αναφερεις ειναι πολυ υψηλες... οι τρυπες απο οπου αεριζεται το laptop ειναι καθαρες? μηπως εχει γεμισει σκονη το ανεμιστηρακι?
javavall Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Για το πρώτο, πρέπει να ειναι καθαρές γιατί λεεί ότι το έχει πάνω σε κάτι ώστε να κυκλοφορεί ο αέρας, για το δεύτερο δεν ξέρω. (Είναι και κάποιας ηλικίας ο άνθρωπος οπότε μην του βάζω δύσκολα)
vasilisga Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 ε τοτε μου φαινεται οτι τον θελει το γιατρο του... διαφορετικα ισως καποια στιγμη να του μεινει ο επεξεργαστης στο χερι... ποιον επεξεργαστη φοραει?
lion2486 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάντως απ' ότι έχω παρατηρήσει σε αρκετά laptop που ανέβαζαν θερμοκρασίες, με ένα καλό φύσιγμα με το κομπρεσέρ έστρωνε για τα καλά.. (όχι ότι στο desktop δεν το κανω ).
vasilisga Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 οι amd στα laptop ανεβαζουν σχετικα υψηλες θερμοκρασιες, οταν το πρωτοπηρε ξερεις σε τι θερμοκρασιες περιπου επαιζε? αποψη μου παντως ειναι αν δεν καταφερει κατι ο ιδιος να το παει καπου να το κοιταξουν... η αμα δεν ειναι πολυ απαιτητικος στην χρηση του laptop να το κανει undervolt
javavall Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 οταν το πρωτοπηρε ξερεις σε τι θερμοκρασιες περιπου επαιζε? Όχι, γι'αυτό κιόλας δεν ήξερα τι να του πω, δεν είχα μέτρο σύγκρισης. αμα δεν ειναι πολυ απαιτητικος στην χρηση του laptop να το κανει undervolt Εννοείς να ΤΟΥ το κάνουν undervolt... Εδώ ακόμα δεν έχει καταλάβει που πάνε τα αρχεία που κατεβάζει..και τα ψάχνει μετά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.