kage Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 στην ουσια μετα απο καποιο update που καναν δεν δεχομαι email απο τουλ.4 private(ονομαστικους σε διαφορες εταιριες)email server. και το καλυτερο ειναι οτι δεν γυρναει response mail οτι δεν ερχετε σε μενα. οι μλκς σαν λυση ζητανε να τους στειλω full header απο τα mail που στλενουν..αντε τωρα να τους εξηγεις πως θα το εμφανισουν.. εννοειτε δεν εχω φιλτρα+δεν υπαρχουν σαν junk ή deleted http://www.google.com/support/forum/p/gmail/thread?tid=657b1206bbfd9b25&hl=en το παραπανω απευθυνετε για τους fan του gmail
isay Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Γιατί τα ρίχνεις στο gmail και δεν ψάχνεις μήπως οι servers ή καλύτερα οι αποστολείς έχουν κάποιο πρόβλημα; Μου έχει τύχει στο παρελθόν, ολόκληρο domain να έχει γίνει ban, γιατί ένας από τους υπολογιστές του δικτύου έστελνε (εν αγνοία του χρήστη) τόνους spam. Δοκίμασες να σου στείλουν τα ίδια email σε άλλο λογαριασμό εκτός gmail (yahoo, mail, κλπ)
kage Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 και οι 4 μου στελνουν σε αλλον λογαριασμο (hotmail). πως να ψαξω αν ειναι Blocked τα domain τους? τους ειπα στο φορουμ τους για ποιο λογο να μπω σε αυτη την διαδικασια(που δεν εξαρτιεται απο μενα) ενω ξερω ακριβως ποια email εχουν προβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.