Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα δεν νομιζω οτι ειναι προσωπικο μαζι σου, ετσι κι αλλιως παμπολοι κανουν και τα δυο. Και εγω μπορει να ευθυνομαι που πηγε λιγο offtopic, αλλα δε δειχνω τυφλο παθος για καποια πλευρα. Παντως αποψη μου ειναι οτι φυσικα και βγαζεις χολη για τη microsoft γιατι το να ειρωνευεσαι τους προγραμματιστες της, αδυνατω να το συνδεσω με το οτι καποιος μπηκε εδω και μιλησε κατα της Apple

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μα ειπαμε ρε παιδια, η διαφορα στις δυο εταιρειες ειναι οτι η μια ειναι software ενω η αλλη πουλαει υπολογιστες με δικο της software. Εχουν διαφορετικες στρατηγικες

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συζητάμε για το αν η στρατηγική αυτή είναι λάθος!

Να το θέσω και αλλιώς! Πόσο καλό έκανε στην Apple που τα mac τρέχουν windows? Εγώ πάντως δε θα είχα αγοράσει mac αν δεν ήξερα ότι μπορώ να τρέχω κανονικότατα windows. Απ' την άλλη αν η Microsoft κλείδωνε τα windows για τα mac θα είχα πρόβλημα να ξαναγοράσω mac!!!!! Όμως μάλλον τελικά και η Microsoft ωφελείται όταν μπαίνει άμεσα και στον κόσμο των mac! Η Apple λοιπόν θα έχει ακόμα μεγαλύτερο όφελος διεισδύοντας στον πολύ μεγαλύτερο κόσμο των pc!

Δημοσ.

Φυσικα και μπορουμε αλλα θα συμφωνησεις οτι ειναι πραγματικα αστεια η ειρωνεια μερικων προς προσωπα ή εταιρειες (και καλα βλακες ασχετοι και δε συμμαζευται) για δυο εταιρειες που εχουν κατακτησει τις δικες τους κορυφες, ενω εμεις ξερουμε την μια και πραγματικη αληθεια...

Απο την αλλη η microsoft νομικα δε θα μπορουσε να κλειδωσει νομιζω τα windows για τα Mac. Αν κανω λαθος διορθωστε με. Ετσι κι αλλιως λογισμικο πουλαει. Αλλη μια κοπια πουλημενη. (και καλα για οικιακους χρηστες αλλα για χωρους εργασιας; ). Ετσι αποτρεπει και τους mac χρηστες να αποσπαστουν εντελως απο το λογισμικο της

Δημοσ.
Το θεμα δεν νομιζω οτι ειναι προσωπικο μαζι σου, ετσι κι αλλιως παμπολοι κανουν και τα δυο. Και εγω μπορει να ευθυνομαι που πηγε λιγο offtopic, αλλα δε δειχνω τυφλο παθος για καποια πλευρα. Παντως αποψη μου ειναι οτι φυσικα και βγαζεις χολη για τη microsoft γιατι το να ειρωνευεσαι τους προγραμματιστες της, αδυνατω να το συνδεσω με το οτι καποιος μπηκε εδω και μιλησε κατα της Apple

Συνεχίζεις δλδ! Ωραία! Δεν ειρωνεύομαι την MS ούτε τους προγραμματιστές της. Να μην ειρωνευτώ όμως αυτούς που ισχυρίζονται ότι οι προγραμματιστές της MS είναι guru, και ότι η ms έχει εμφανίσει τις περισσότερες καινοτομίες στον κόσμο της πληροφορικής; Δουλευόμαστε δλδ τώρα όλοι μαζί; Αν κάποιοι δεν ξέρουν ιστορία δε φταίω εγώ!

Επίσης σταμάτα αυτό που κάνεις! Άμα θες να μου την πέφτεις κάντο στο win7 thread και όχι εδώ! Έτσι για να καταλάβεις τι εννοώ όταν λέω ότι μας γαμάνε τα thread κάποιοι και δε με νοιάζει ποιοι! Όποιος δεν είναι ms lover δε σημαίνει ότι είναι apple lover. Μίλησα για unix, για linux, για amiga commodore, ΙΒΜ!!! Σου λένε κάτι αυτά; Τα Bell labs καινοτόμησαν με το unix που παραμένει μακράν το καλύτερο λειτουργικό του κόσμου από τη μακρινή δεκαετία του 1960 (και όχι τα win7 όσο και αν θέλετε κάποιοι)! Η commodore καινοτόμησε με την amiga και το amiga os, το πρώτο graphics user interface λειτουργικό του κόσμου! Η Sun καινοτόμησε με τη java και το MIT με το object oriented programming! Η ΙΒΜ εφηύρε τον όρο PC και κάποιοι το έχετε συνώνυμο με τα windows και την ms. Η Voodoo καινοτόμησε με το 3d accelaration! Δηλαδή όσοι λέμε την αλήθεια με ιστορικά γεγονότα είμαστε apple funboys και βγάζουμε χολή για την ms; Τι να σου πω ρε φίλε!

Δημοσ.

Νομιζω οτι εχεις ενα φανταστικο εχθρο, δεν ξερω γιατι τα λες σε εμενα αυτα. Εγω δεν εχω καμια σχεση με αυτα τα οποια με κατηγορεις. Οσο offtopic ειμαι εγω εισαι και εσυ. Στον εαυτο σου ομως φυσικα το αποδεχεσαι.

Σταματαω να γραφω στο συγκεκριμενο thread

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...