appleuser Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Αν δεν κάνω λάθος έχεις άλλη (λειτουργική) οθόνη, όχι καινούργια. εμενα μου εφεραν της κουτας παντως σε 24 ωρες
nikolas8141 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Η αλλαγη της οθονης εγινε τελικα μετα απο πολλα τηλ.!!!! Ο λογος της αλλαγης ομως οσο και αν σας φανει περιεργο δεν ηταν λογο του οτι δεν εμεινα ευχαριστημενος και ηθελα να την επιστεψω(την ειχα ανοιξει, ειχα σκησει 1 σακουλακι DVI-D και δεν μπουρουσαν απο μερια τους να την μεταπουλησουν σαν καινουρια) αλλα λογο διαστασεων........ ναι αν δεν καταλαβατε λογο ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ. Ο λογος που παραγγειλα την SAMSUNG ηταν 1. διαστασεις(οχι πολυ χωρο),2. εμφανηση και 3. εταιρια!!!! Συμφωνα με τις διαστασεις λοιπον ενω η παλια οθονη χωρουσε στο γραφειο μου η συγκεκριμενη ενω ειχε μικροτερες σε υψος (παλια 419mm η νεα 417mm) Επρεπε να βγαλω ραφια!!!!! Τους το ανεφερα λοιπον στο τηλ. και αφου περιμενα 2 λεπτα σε αναμονη τελικα μου ζητησαν συγνωμη και οτι τελικα το λαθος ηταν δικο τους και θα γινει η αλλαγη!!!! ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!! ΠΗΡΑ LG ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!
antonl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 [...] την ειχα ανοιξει, ειχα σκησει 1 σακουλακι DVI-D και δεν μπουρουσαν απο μερια τους να την μεταπουλησουν σαν καινουρια [...] Δεν θα πρεπε να παίζει ρόλο αυτό. Προφανώς και θα τα χες ανοίξει. Αφού έκανες τη δουλειά σου, όλα καλά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 ωραίος, μια χαρά λόγος
Street-Fighter Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Εγω περιμένω μεσα στοn μηνα νεο τοπικ που θα λεει Samsung οθονη με καμμενο pixel και χαλασμενη συσκευασια plz help
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.