nikolas8141 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Το pixel δεν ειναι καμενο αλλα κολλημενο και lg να επερνα δεν θα ηταν σε εγγυηση!!! Πηρα τηλ. και μου ειπαν οτι η συσκευασια πρεπει να ειναι κλειστη και τα παρελκομενα να μην εχουν πειραχτει, οποτε ακυρη η επιστροφη με τα λεγομενα τους!!! Τωρα τρεχω το προγραμμα udpixel ελπιζω να ξεκολησει.......για να δουμε αν και παλι βλεπω να συμβιβαζομαι με το κολλημενο pixel........!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 μλκιες αυτά με την κλειστή συσκευασία, κανονικά δεν πρέπει να είναι ξεσκισμένα... από την στιγμή που έχεις το δικαίωμα να την γυρίσεις πίσω για οποιονδήποτε λόγο εντός κάποιων ημερών αν δεν την ανοίξεις πως στο κέρατο θα αποφασίσεις αν θα την γυρίσεις ή όχι?
nikolas8141 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 THRESH,το μονο που εχω πειραξει ειναι η συσκευασια (σακουλακι) του DVI-D, μπορω να την επιστρεψω η θα μεινω με τα @@ στο χερι???? Το προβλημα ειναι οτι πρεπει να την στειλουν Αθηνα και οπως καταλαβαινεις θα παρει αρκετες μερες!!!!(θα την ελεγξουν λεει αν εχει χρησιμοποιηθει και τετοια)!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 αν έχεις όρεξη για "μάχη" στείλτην, αν όχι τότε άστο καλύτερα γιατί δεν πρόκειται να δεχτούν την αλλαγή εύκολα πόσες εργάσιμες έχουν περάσει από τότε που την παρέλαβες?
nikolas8141 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 11 μερες, μολις τωρα ξαναπηρα τηλ. Αθηνα και μου ειπαν οτι αν ειναι σε καλη κατασταση το προιον μπορει και να μου την αλλαξουν....Το προβλημα τωρα ειναι το καταστημα Ηρακλειου!!! Πρεπει να την δουν αυτοι και να κρινουν αν ειναι μεταπωλησιμη!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 από την στιγμή που σου είπαν από τα κεντρικά ότι αν είναι σε καλή κατάσταση θα την δεχτούν, δεν νομίζω ότι το κατάστημα Ηρακλείου να φέρει αντίρρηση, στην χειρότερη θα ταλαιπωρηθείς λίγο παραπάνω αλλά θα τη δεχτούν
steant Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Πως ελενχουμε ρε παιδια αν μια οθονη εχει καμμενο pixel γιατι πηρα και γω μια τωρα να το κοιταξω....
Tenshi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Το DTP βοηθάει αρκετά. Μπορείς βέβαια να βάλεις ένα λευκό/μπλέ/πράσινο φόντο απο το paint και να ψάξεις.
geovard Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 δεν είναι ανάγκη να την πάει πίσω ως DoA, απλά μπορεί να κάνει υπαναχώρηση με την δικαιολογία ότι δεν του άρεσε η οθόνη και να μην αναφέρει καθόλου το καμένο pixel, για αυτό έχει 10 εργάσιμες νομίζω... Ποιό εύκολο είναι να επιστρέψεις τη γυναίκα σου στη μάννα της παρά να επιστρέψεις την τηλεόραση στο κατάστημα απλά επειδή διαπίστωσες πως δεν σ' αρέσει!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 δύσκολο και δύσκολο είναι δικαίωμα του καταναλωτή...
appleuser Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 γι αυτο LG και τα μυαλα στα καγκελα, 1 καμμενο pixel ? σε 24ωρες εχεις καινουργια οθονη
antonl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 [...]1 καμμενο pixel ? σε 24ωρες εχεις καινουργια οθονη Αν δεν κάνω λάθος έχεις άλλη (λειτουργική) οθόνη, όχι καινούργια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 γι αυτο LG και τα μυαλα στα καγκελα, 1 καμμενο pixel ? σε 24ωρες εχεις καινουργια οθονη ας έβγαζε και κάνα μοντέλο της προκοπής καλά θα ήταν
antonl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 ας έβγαζε και κάνα μοντέλο της προκοπής καλά θα ήταν Deja vu !
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μια χαρά είναι τα μοντέλα της LG. Μάθαμε τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.