Προς το περιεχόμενο

επιστροφη οθονης!!

nikolas8141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 11 μερες πηρα μια οθονη απο e-shοp!!(samsung)

και παρατηρησα μολις τωρα οτι εχει ενα κολλημενο pixel(μπλε),δεν μ'ενοχλει αλλα

ετσι για το γαμοτο επειδη την εχω ξαναπατησει απο το e-shop με θεμα οθονης(μαλλον γκαντεμης) θελω να την γυρισω πισω!!!!

Γινεται???

Διαβασα στο site τους οτι μεσα σε 14 μερες μπορεις να κανεις επιστροφη αρκει

η συσκευασια να ειναι σε εργοστασιακη κατασταση δλδ τωρα που εχω σκησει το σακουλακι

του DVI-D ειναι λογος να μην την δεχτουν????

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα αν σε ενοχλει ή οχι.Μη το σκεφτεσαι ετσι.

Αφου την πηρες και εχει προβλημα οπως λες απλα τη γυρνα πισω απο κει που την πηρες.Ειναι πολυ απλο.

Αφου εχει προβλημα δεν υπαρχει θεμα να σου πουν κατι.

Δημοσ.

Το να την γυρισω ειναι ευκολο, το θεμα ειναι να μου την αλλαξουν και οχι να την στειλουν Αθηνα κα να περιμενω

10 μερες χωρις οθονη!!!!

Θελω να ξερω πια ειναι τα δικαιωματα μου και αν σ'αυτα που ζηταω εχω δικιο δλδ την αμεση αλλαγη!!

Τελος η samsung δεν εχει εγγυηση για 0 pixel καμμενα!!!!

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι θα σου την παρουν πισω .

Θα μπορουσαν ισως να την παρουν πισω αν την εστελνες μεσα στις 7 πρωτες ημερες απο την αγορα .

Υπηρεσία DOA (Dead On Arrival)

Το e-shop.gr θωρακίζει τις αγορές σας: Αγοράζοντας από το e-shop.gr οποιοδήποτε προϊόν, πέρα από την επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή, σας παρέχουμε επιπρόσθετα εγγύηση άμεσης αντικατάστασης του σε περίπτωση DOA (εξαρχής ελαττωματικό προϊόν), μηδενίζοντας έτσι τον χρόνο αναμονής service για προϊόντα που δεν λειτούργησαν ποτέ. Η εγγύηση DOA παρέχεται για έως 7 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος.

Οι Samsung δεν εχουν εγγυηση zero pixel .

Δημοσ.

Θα πεις πως ειχε το προβλημα απο την πρωτη βδομαδα αλλα δεν ειχες χρονο να τη φερεις.

Θα πεταξεις εκει και καμια απειλη για ΙΝΚΑ και δε νομιζω να σου αρνηθουν.

Καινουρια ειναι.Δε μπορει να ειναι προβληματικια και να εχουν και λογο κι απο πανω.

Δημοσ.
Θα πεις πως ειχε το προβλημα απο την πρωτη βδομαδα αλλα δεν ειχες χρονο να τη φερεις.

Θα πεταξεις εκει και καμια απειλη για ΙΝΚΑ και δε νομιζω να σου αρνηθουν.

Καινουρια ειναι.Δε μπορει να ειναι προβληματικια και να εχουν και λογο κι απο πανω.

Δεν το νομιζω να δεχτουν .

Αλλα τι ΙΝΚΑ ? Δεν ειναι καμια απατη για να " τρομαξουν " .

DOA 7 ημερες ( το λεεει καθαρα )

Δεν εχει εγγυηση zero pixel η Samsung ( το λει καθαρα ) .

Ειναι να μην σου " κατσει " αυτο το ατιμο το pixel .

Οπως και να εχει ο φιλος εχει δικιο . Μπορει να μην ειναι κατι σοβαρο ( σε αλλους ειναι και παρα πολυ ) αλλα ειναι το γ@μωτο ....

Εδω την ευθυνη την εχει η Samsung που δεν δινει εγγυηση zero pixel και οχι το καταστημα που τις πουλα .

• Moderators
Δημοσ.

Την ευθυνη την εχει αυτος που αγοραζει προϊον με "λειψη" εγγυηση αν θες την αποψη μου. Εφοσον κατι τετοιο αναγραφεται καθαρα πριν την αγορα της...

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι ανάγκη να την πάει πίσω ως DoA, απλά μπορεί να κάνει υπαναχώρηση με την δικαιολογία ότι δεν του άρεσε η οθόνη και να μην αναφέρει καθόλου το καμένο pixel, για αυτό έχει 10 εργάσιμες νομίζω...

Δημοσ.

Eπισης λεει και αυτο

2 χρόνια εγγύηση άμεσης αντικατάστασης laptop

Από 01/07/2009 το e-shop.gr προσφέρει διετή εγγύηση άμεσης αντικατάστασης του laptop σου με ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Με τον τρόπο αυτό μηδενίζεις τον χρόνο αναμονής για την επισκευή του φορητού σου υπολογιστή από «εξουσιοδοτημένα κέντρα Service» ενώ δεν σου προσφέρουμε απλά τον υπολογιστή σου επισκευασμένο αλλά σου δίνουμε ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! Ισχύουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις αντικατάστασης:

* Η εγγύηση ισχύει για φορητούς υπολογιστές (laptops) από 01.07.09 και για 2 ολόκληρα χρόνια από την ημερομηνία αγοράς τους.

* Η βλάβη πρέπει να αφορά το υλικό (hardware) και όχι το λογισμικό (software) του υπολογιστή.

* Η προσφορά ισχύει για τα εξής brands φορητών υπολογιστών: ACER, FUJITSU, HP, INNOVATOR, LENOVO, TOSHIBA, SONY

* Με την παράδοση του laptop, πρέπει να παραδωθούν και όλα τα παρελκόμενά του (φορτιστές, μπαταρίες κτλ)

Ελα ομως που οταν πηγα το laptop acer μιας φιλης μου μου ειπανε θα το στειλουμε στην acer να το τσεκαρει αλλα μπορει να το κρατησουν και κανενα μηνα.

Δημοσ.

Αυτο που μ'ενοχλει περισσοτερο ειναι οτι πριν 1,5 χρονο που ξαναπηρα οθονη

απο e-shop παλι samsung και αυτη ειχε ενα κολλημενο pixel, θα κανω οτι μπορω για

να την γυρισω πισω στο κατω κατω ειμαι τοσα χρονια πελατης και εχω αφησει

τοσα χρηματα αν και δεν νομιζω να το λαμβανουν καθολου υποψη τους!!!!

Τεσπα σε μια ωρα θα ξερω αν και δεν εχω πολλες ελπιδες!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί δεν πήρες LG για να είχες ήσυχο το κεφάλι σου από την στιγμή που σε πειράζει τόσο το ένα καμένο pixel? :-(

Δημοσ.
γιατί δεν πήρες LG μπας για να είχε ήσυχο το κεφάλι σου από την στιγμή που σε πειράζει τόσο το ένα καμένο pixel? :-(

Α γειά σου.

LG φίλε μου :-) και παράδοση-παραλαβή στο χώρο σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...