burnin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα. στις 26 οκτωβρη ειχα παρει αυτο το νετμπουκ απο το πλαισιο (σε ασπρο) http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Asus-EeePC-1101HA-Black.htm το πληρωσα 450 ευρα. παω σπιτι και βλεπω οτι ειχε μεσα μαθητικα προγραμματα. ωπα λεω κατι παιζει. ρωταω και μαθαινω οτι τα μαθητικα ειναι κοστολογημενα παντα πιο ακριβα και την ιδια μερα στο eshop το ιδιο ειχε 399 αρα λεω εγινε καποια μαλκαι. τους παιρνω τηλ και μου λενε μετα απο συνενοησεις, φερτε το πισω και θα σας κοψουμε εν απιστωτικο για 50 ευρω πολυ ωραια μεχρι εδω επειδη ομως ειχα παει καθηγητης κιμωλο στο μεταξυ, το πηγα προχτες στο πλαισιο τους λεω παλι τι εγινεκαι μου λενε οκ να τσεκαρουμε κωδικους μου λενεοτι ο κωδικος που ειχε δεν ηταν μαθητικος αλλα κανονικος και οντως το κανονικο ειχε ιδια τιμη με το μαθητικο (πραγμα κουλο μιας και τα μαθητικα ολα ειναι υπερκοστολογιμενα και ολα εχουν 450 ευρα) μεσα σε 3 βδιμαδες εν τω μεταξυ εχει πεσει στα 365 ευρω για να μη μακρυγορω πληρωσα ενα νετμπουκ βαπορισιο. προφανως εχει παιχτει κατι με τις κοστολογησεις τους ,α λλα εγω την πατησα. μπορω ρε μαγκες να κανω κατι? δεν γινεται ενα νετμπουκ καινουργιο να πεσει 25% μεσα σε 3 βδομαδες....
basilis5 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 το μοναδικο που μπορεις να διεκδικησεις ειναι να σου δωσουν κανονικο νετμπουκ και οχι μαθητικο,με την κοστολογηση εκεινης της ημερας αγορας (λογικα) τωρα τον αν η τιμη του επεσε αμεσως μετα την αγορα σου,δεν φταιει το πλαισιο γι αυτο.ουτε μπορεις να πεις κατι. για μενα ηταν αναμενομενο να πεσουν τοσο οι τιμες. οσο για την υπερτιμολογηση,ολες οι προσφορες υποχρεωτικα επρεπε να κοστιζουν 450 ευρω..γιατι;ρωτα την πρωην κυβερνηση,δεν ξερω να σου εξηγησω..για μενα μεγαλη αρπαχτη εγινε.. οπως και να χει,αν ειχε κακοξοδευτα μαθητικα το πλαισιο κακως σου εδωσε τετοιο,και μαλιστα στο χρεωσε αναλογα,αλλα και παλι και εσυ κακως που εκανες την ερευνα αγορας εκ των υστερων
burnin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 μα απο τη στιγμη που εγω εκανα φορματ δε μπορω να αποδειξω οτι ειναι μαθητικο μιας και ειναι ακριβως τα ιδια. επισης ειναι ολοφανερο οτι καποια βλακεια καναν στην κοστολογηση αλλα τρεχα γυρευε μαλλον ε
basilis5 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 εφοσον εκανες και φορματ, δεν νομιζω να υπρχουν πολλα που μπορεις να κανεις..
gs20309 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 δε σου φταίει κανείς αν δεν το είχες ψάξει πιο πριν.. τη βλακεία εσύ την έκανες..αυτοί ήταν "υποχρεωμένοι" να τα δίνουν 450 είτε έκαναν200 είτε 300.. το ότι την περίοδο της επιδότησης του μαθητικού λάπτοπ όλα τα είχαν βάλει 450 δεν το ήξερες πριν αγοράσεις? την ψιλοπάτησες.. πάλι καλά που δεν πήρες τουλάχιστον κανένα με αρχική 250 ..μικρό το κακό.. τώρα εαν σου κάνουν τη χάρη κ σου δώσουν πιστωτικό τότε θα είσαι πολύ τυχερός.. δεν βλέπω κάτι το απαράδεκτο στην αντιμετώπιση που είχες από το πλαίσιο.
iced Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 δε σου φταίει κανείς αν δεν το είχες ψάξει πιο πριν.. τη βλακεία εσύ την έκανες..αυτοί ήταν "υποχρεωμένοι" να τα δίνουν 450 είτε έκαναν200 είτε 300.. Τι λες βρε φιλε? Δηλαδη παει ενας μεγαλος ανθρωπος και οχι μπαμπας με το μικρο του χωρις επιδοτητηση και του δινουν μαθητικο στην τιμη του μαθητικου?? Ο υπαλληλος ηταν το λιγοτερο ηλιθιος... Σαν αγοραστης καλο ειναι ξερεις καποια πραγματα αλλα οχι και να δεις ολη την αγορα για 3 μερες και μετα να ψωνισεις. Αν εσυ ξερεις την αγορα επειδη εναι το επαγγελμα σου ή το χομπι σου αυτο δεν σημαινει οτι το ξερει ο καθενας... Καλο ηταν ο ανθρωπος να το πηγαινε αμεσα πισω και οχι μετα απο πολλες μερες αλλα ηταν Κιμωλο (Ποσο αγαπαω αυτο το νησι!!). Δεν μπορουσε να παει αμεσα
basilis5 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Τι λες βρε φιλε? Δηλαδη παει ενας μεγαλος ανθρωπος και οχι μπαμπας με το μικρο του χωρις επιδοτητηση και του δινουν μαθητικο στην τιμη του μαθητικου?? Ο υπαλληλος ηταν το λιγοτερο ηλιθιος... Σαν αγοραστης καλο ειναι ξερεις καποια πραγματα αλλα οχι και να δεις ολη την αγορα για 3 μερες και μετα να ψωνισεις. Αν εσυ ξερεις την αγορα επειδη εναι το επαγγελμα σου ή το χομπι σου αυτο δεν σημαινει οτι το ξερει ο καθενας... Καλο ηταν ο ανθρωπος να το πηγαινε αμεσα πισω και οχι μετα απο πολλες μερες αλλα ηταν Κιμωλο (Ποσο αγαπαω αυτο το νησι!!). Δεν μπορουσε να παει αμεσα δεν φταιει μονο ο υπαλληλος. οταν πας να πληρωσεις στο ταμειο ,παιρνει εγκριση απο τα κεντρικα πριν σου το δωσει. για να παρει εγκριση το λαπτοπ επρεπε να συνοδευεται απο τα δικαιολογιτικα που εδιναν τα σχολεια... αρα ειναι μια αλυσιδα λαθων,που οδηγησαν εκει,μαζι με την κακη ερευνα αγορας του φιλου μας.που ομως αφου πειρεξε το λαπτοπ υποθετω εχασε καθε δικαιωμα που ειχε για αντικατασταση-εκτος και αν μπορεις να του κανεις επαναφορα στην αρχικη του κατασταση οποτε και δεν το καταλαβαουν
tolis_01 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Έρευνα αγοράς λέγεται. Δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι, μιας που αυτό που έκαναν δεν είναι παράνομο. Σχεδόν όλα τα καταστήματα πουλάνε αυτή την περίοδο μαθητικά λάπτοπ για κανονικά (το hp 110 πριν από 2-3 μέρες στο saturn στα 199 ευρώ, το lenovo s10-2 στο media markt αυτές τις μέρες στα 222 ευρώ) στην τιμή που νομίζουν. Αν πιστεύεις πως αξίζει, το αγοράζεις.
burnin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 παιδια δυστυχως δε μπρουσα να κανω ερευνα αγορας. παρασκευη εμαθα οτι παω κιμωλο, η μερα εφυγε για να ακυρωσω ιδιαιτερα φροντιστηρια κτλ, και μο εμενε μονο το σαββατο για να κανω αγορες οπως και να εχει, εγω γενικα ηξερα οτι το πλαισιο εχει παο τις πιο φτηνες τιμες γενικα. αμ δε μου εδωσαν μαθητικο στην τιμη μαθητικου και λεγαν αηδιες για κωδικους κτλ. τελοσπαντων αφου δε μπορω να κανω τιποτα....επρεπε να το αναφερω ομως και απο εδω και περα παντα προσοχη
tolis_01 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Είναι γνωστό πάντως πως πολλές μεγάλες αλυσίδες πούλαγαν σε ιδιώτες τα μαθητικά netbook 450 ευρώ! Πήγαν να το κάνουν και σε έναν φίλο μου (ευτυχώς με παίρνει πάντα τηλέφωνο πριν αγοράσει κάτι).
antonl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Είναι γνωστό πάντως πως πολλές μεγάλες αλυσίδες πούλαγαν σε ιδιώτες τα μαθητικά netbook 450 ευρώ! Πήγαν να το κάνουν και σε έναν φίλο μου (ευτυχώς με παίρνει πάντα τηλέφωνο πριν αγοράσει κάτι). Just for the record, στο Πλαίσιο (του The Mall) είχαν αρνηθεί να μου πουλήσουν μαθητικό laptop όταν τους είπα ότι δεν είμαι μαθητής/καθηγητής. Προφανώς δεν αμφισβητώ τον burnin, απλά ως συνήθως η κατάσταση ήταν λίγο ό,τι να ναι.
tolis_01 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάντως μιλάω για το saturn. Ήθελαν να δώσουν σε έναν φίλο μου το asus eee pc 1005HA student edition 450 ευρώ.
JohnnyDragon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Just for the record, στο Πλαίσιο (του The Mall) είχαν αρνηθεί να μου πουλήσουν μαθητικό laptop όταν τους είπα ότι δεν είμαι μαθητής/καθηγητής.Προφανώς δεν αμφισβητώ τον burnin, απλά ως συνήθως η κατάσταση ήταν λίγο ό,τι να ναι. Ακριβώς έτσι είναι. Δεν τα δίνουν αέρα πατέρα. Δεν είμαι υπέρ κάποιας αλυσίδας, αλλά όχι να μας φταίνε και πάντα οι άλλοι ρε παιδιά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.