Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση nooba περί λαδώματος

afentiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά να σας ρωτήσω. Πριν λίγες μέρες έδωσα για δίπλωμα οδήγησης και (κλασσικά) έδωσα κάποια λεφτά για να περάσω στανταρ. Από τα άτομα που πήγαμε εγώ έδωσα τελευταίος και όσοι είχαν πάει μέχρι τότε κόπηκαν (παρόλο που είχαν πληρώσει). Τέλος πάντων, εγώ ήμουν καλός και πέρασα αλλά το θέμα είναι ότι μετά μου είπαν ότ ο ένας εξεταστής τα έπαιρνε και ο άλλος όχι. Όσοι κόπηκαν πήραν τα λεφτά τους πίσω ενώ εμένα μου είπαν (από τη σχολή) ότι τα πήρε(ο ένας). Και τώρα σκέφτομαι γω ότι έστω τα πήρε ο ένας, τα πήρε όλα; Γιατί δεν πήρε το μερίδιο του; Αυτό που μου περνάει από το μυαλό είναι μήπως δε λαδονόταν κανένας και μου τα έφαγε τα λεφτά η σχολή. Τι πιστεύετε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Εγω προσωπικα εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να ΜΗΝ συνεχιζω τη διαφθορα στο υπερδιεφθαρμενο κρατος που ζουμε.

Ετσι, δεν λαδωσα. Την πρωτη φορα με κοψανε (για ψυλλου πηδημα βεβαια, αλλα ετσι πρεπει να ηταν η εξεταση κανονικα). Αλλα για επανεξεταση εδωσα 150ευρω και οχι τα διπλα που θελαν για να λαδωσω.

Φυσικα ουτε στην επανεξεταση λαδωσα.

PS1: Νομιζα οτι η ερωτηση σου θα ειχε να κανει με λαδια αυτοκινητου :P

PS2: Ωχ, κι αλλο afentiko μας βρηκε :P :p :lol:

Εμένα δε με πολυένοιαζε να πάρω το δίπλωμα, "με την αξία μου" που λέμε (πράγμα που έγινε αφού ο ένας δεν τα έπαιρνε:P:lol:), αλλά μου τη δίνει πάρα πολύ η ιδέα ότι μπορεί να μου έφαγε λεφτά η σχολή μου.

• Moderators

Σου τη δινει- δε σου τη δινει, μπορεις να το αποδειξεις?

Οχι. Αλλα και να μπορουσες, και παλι δε θα μπορουσες να κανεις κατι γιατι στην ουσια ειναι μαυρα χρηματα αυτα.

Οποτε τι το παιδευεις?

PS: Ουτε εμενα με ενοιαζε να το παρω "με την αξια μου". Απλα δεν θελω να διαιωνίζω τη διαφθορο-κατασταση...

• Super Moderators

Πιστεύω πως: α) το thread δεν έχει κανένα ουσιαστικό αντικείμενο β) είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα βρεθεί κάποιος να σου γράψει πως καλά έκαναν και σου έφαγαν το λάδωμα και το thread θα εξελιχτεί σε προσωπική διαμάχη.

Ως εκ τούτου, το παρόν κλειδώνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...