Προς το περιεχόμενο

Μικρό αλλά εκνευριστικό πρόβλημα με το pc...

!!!...sos...!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Καταρχάς, θα ήθελα να γνωρίζεται πως δεν είμαι και πολύ σχετική με τον Υπολογιστή καθώς έχω μόνο ένα E.C.D.L και τίποτα παραπάνω. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Το Pc εδώ και κάτι ημέρες δεν "τσιμπάει και σέρνει" τα αρχεία. Επίσης όταν θέλω να μετακινήσω ή να αντιγράψω κάποιο αρχείο, αφού πατάω δεξί κλικ πάνω του και αντιγραφή/αποκοπή, στη συνέχεια μου έχει ανενεργή την επιλογή "επικόλληση". Τι φταίει;; Μήπως το ποντίκι, ή όχι; Βοηθήστε με σας παρακαλώ γιατί έχει αρχίσει να καταντάει εκνευριστικό.

Υ.Γ: Επίσης δεν ανοίγουν ούτε τα τραγούδια του Windows Media Player με διπλό κλικ, ούτε οι εικόνες και αναγκάζομαι να πατάω δεξί κλικ πάνω σε αυτά > ανοιγμα με> και να επιλέγω το πρόγραμμα που θέλω για να τα ανοίξω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Moderators
Δημοσ.

Σχετικα με τα αρχεια του Media Player, απλα στο Δεξι κλικ -> Ανοιγμα με -> Επιλογη προγραμματος, τσεκαρε την επιλογη "Να ανοιγουν παντα με το επιλεγμενο προγραμμα αυτου του τυπου τα αρχεια" (ή καπως ετσι).

Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω αν σε χαλάει πολύ να ξαναπεράσεις τα Windows

(και συ μάλλον θα πεις "ναι, γιατί έχω αρχεία που δε θέλω να χάσω", διότι έχεις ένα και μόνο partition - το C: - και ούτε άλλο δίσκο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...