therock Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Τελικα ισως και να μην με πειραζει που δεν μπορω να βρω το Touch απο Αμαζον, γιατι απο οτι βλεπω απο youtube ολα γινονται με αφη και ισως να μην βολευει τοσο οσο με κουμπια. Εγω απλως το σκεφτομυονα για να βολευει σε σημειωσεις αντι του ABC scrolling virtual keyboard που χει η απλαη εκδοση. Ο μονος προβληματισμος ειναι οτι δεν το δινουν με διαφημισεις (30 δολ μειον) και τα μεταφορικα + κοστη τελωνειου πανε 40δολ. Οποτε συνολικα δινουμε 70δολ ασκοπα... Πολλα λεφτα δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά πήρα στα χέρια μου το nook touch σήμερα. Το πρόβλημα είναι πως όταν βάζω την visa μου έχει μόνο διεύθυνση από Αμερική και Καναδά. Ξέρεις κανείς καμία πρόχειρη λύση; απο που το πηρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Τελικα ισως και να μην με πειραζει που δεν μπορω να βρω το Touch απο Αμαζον, γιατι απο οτι βλεπω απο youtube ολα γινονται με αφη και ισως να μην βολευει τοσο οσο με κουμπια. Εγω απλως το σκεφτομυονα για να βολευει σε σημειωσεις αντι του ABC scrolling virtual keyboard που χει η απλαη εκδοση. Ο μονος προβληματισμος ειναι οτι δεν το δινουν με διαφημισεις (30 δολ μειον) και τα μεταφορικα + κοστη τελωνειου πανε 40δολ. Οποτε συνολικα δινουμε 70δολ ασκοπα... Πολλα λεφτα δεν ειναι? Πιστεύω για το kindle 4 είναι πολλά τα λεφτά από Αμερική για να το φέρεις. Για μια τόσο λιτή συσκευή να δώσεις 150+ευρώ είναι κάπως,ιδίως που τώρα κυκλοφορούν τα prs-t1,odysseus και nook touch με παρόμοιες ή μικρότερες τιμές. Στην Γερμανία βέβαια το έχουν 99ευρά(στο amazon.de) αλλά δεν ξέρω εάν το στέλνουν εδώ. Εάν θέλεις να κρατάς σημειώσεις(και θέλεις ντε και καλά kindle) γιατί δεν παίρνεις το kindle keyboard(πρώην 3)που είναι η καλύτερη λύση; Το touch δεν ξέρει κανείς πότε και εάν το φέρουν ποτέ στην Ευρώπη και οι μειώσεις ίσχυαν και μάλλον θα ισχύουν μόνο για Αμερική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 To απλό Kindle έρχεται 125 ευρώ, τελική τιμή. Από ελλάδα μόνο από το αμερικάνικο, το .com μπορούμε να παραγγείλουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ναι αλλα 125 ειναι πολλα. Απο Αμερικη χωρις μεταφορικα και τελωνεια, και την εκδοση με διαφημισεις θα πληρωνα 79 δολλαρια, δλδ 58 ευρω! Λιγοτερα και απο τα μισα. Τσαμπα φραγμα φευγουν, δεν συμφερει. Μονο αν ελεγα απο καποιον να μου το εφερνε Ελλαδα οταν ρχοτανε. Αν το παραλαβει καποιος που ξερω Απο Αμερικη (με διαφημισεις), παιζει να μου το στειλει σαν δωρο και να μην πληρωσω μεταφορικα και τελωνεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Διευκρίνισα ότι η (επίσημη) παραγγελία κοστίζει 125 ευρώ, όχι 150+ που αναφέρθηκε. Ναι, αν έχεις κάποιον από Αμερική μπορει να σου αγοράσει Kindle με διαφημίσεις, να σου το στείλει και θα δουλέυει κανονικά. Ακόμα και οι διαφημίσεις "παρακάμπτονται". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Οχι ενταξει καλα εκανες, απλως και γω με την σειρα μου λεω, τι 150 τι 125 παλι πολλα ειναι... Το θεμα ομως με το να μου το στειλει τριτος σα;ν αλληλογραφια, ειναι αν θα το σταματησει το τελωνειο. Επειδη σαν να ακουω οτι τωρα τελευταια τα σταματανε και σε βαζουν να πληρωσεις τρελλα ποσα. Μην μου ερθει κανα χαρτι για 50-70 ευρω τελωνειο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Προσωπικά δεν το έχω ακούσει αυτό, να ανοίγουν πράγματα στο τελωνείο που είναι δώρα, και δε μου έχει συμβεί. Αλλά δε νομίζω ότι μπορεί να σου το εγγυηθεί αυτό κανείς 100%, θα πρέπει να πάρεις το ρίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paploa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν όλες οι απορίες θα λυθούν. Ξεκινάμε από την αρχή. Αγόρασα το Nook touch από το Ebay. Αρχικά μπήκα στο γερμανικό και βρήκα αυτό που θέλω, αλλά ο πωλητής ήταν ο ίδιος και στο αμερικάνικο. Έτσι το πήρα από εκεί. Συνολικά μου στοίχισε 123 Ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Κόλπο 1: Όταν δηλώσετε πως θέλετε να έρθει επιλέξτε "usps". Μπορεί να άργησε λίγο (10 ημέρες, αλλά δεν πλήρωσα τελωνείο οπότε δνε με χάλασε και καθόλου. Συνεχίζουμε. Το ενεργοποίησα, αλλά επειδή πρέπει να μένεις Καναδά/ΗΠΑ έβαλα μία ζώνη ώρας από εκεί. Για να αγοράσω βιβλία μου βγήκε η πίστη αλλά τα κατάφερα. Αρχικά έβαλα τα στοιχεία μου, αλλά μου είπε πως δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία γιατί δεν είμαι κάτοικος Αμερικής. Κόλπο 2: Μετά από πολλούς συνδυασμούς τι έκανα. Αυτούς τους ενδιαφέρει ο κωδικός της κάρτας, το μέρος που είσαι και οι τρεις αριθμοί πίσω. Έδωσα λοιπόν διεύθυνση Ελλάδας (πχ Δερβενακίων 24 ΤΚ 17235) και είπα πως είμαι από το lawton Oklahoma! Η τράπεζα κοιτάει την διεύθυνση μόνο το όνομα και φυσικά τους αριθμούς. Έτσι πήρα βιβλίο από το site της εταιρίας μόνο και όχι από το Nook Touch. Τρομερό κόλπο παιδιά και έπιασε μετά από τρελές προσπάθειες. Τέλος για τη συσκευή να πω πως είμαι εντυπωσιασμένος. Γρήγορο, καθαρή οθόνη, ωραίο μενού, έχει σχόλια στα βιβλία και ξέρεις αν αθα πάρεις καμία παπάτζα. Το μόνο κακό είναι πως το αναβάθμισα και χάθηκε ο Web browser. Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω downgrade για να μπει ξανά στην αρχική μορφή και να μπαίνω σε ιστοσελίδες. Γενικά πάντως αξίζει. Λίγα λεφτά, κερδίζεις σε τιμές στα βιβλία και φυσικά στην ισοτιμία Ευρώ - Δολάριο! ** Δεν ξέρω πως να βάλω φωτογραφία από την παραγγελία που πέτυχε για να την βάλω εδώ. Αν θέλει κανείς του στέλνω με email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ενδιάφερουσα η εμπειρία σου και σε ευχαριστούμε που τη μετέφερες. 123 ευρώ είναι καλά. Αλλά γιατί να αγοράσεις σώνει και καλά από το B&N ebooks? Για να κατεβαίνουν απευθείας στη συσκευή? Γιατί το Kobo δεν έχει γεωγραφικούς περιορισμούς, έχει γενικά ανταγωνιστικές (αν όχι καλύτερες) τιμές και τα ebooks του είναι συμβατά με τα Nook. Αν δεν κάνεις register, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις πλήρως τη συσκευή? (εξαιρώντας την αγορά ebooks από το B&N) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paploa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Η συσκευή δουλεύει κομπλέ, απλά όταν για πρώτη φορά την ενεργοποίησα έβαλα τα στοιχεία που δεν δεχόντουσαν (εννοώ την κάρτα) στην εταιρία. Έτσι από το site μπορώ να κάνω αγορές, όταν δοκιμάζω από το Nook μου λέει κάτι για την κάρτα. Έχω αγοράσει 2-3 βιβλία και δουλεύουν κανονικά από το site τους. Το ξέρω έχει πολλά. Δοκίμασα και από της SONY αλλά ήθελε 200 προγράμματα για ένα βιβλίο. Πάντως παιδιά οι τιμές στα ελληνικά μεταφρασμένα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. Πραγματικά πληρώνει κάτι 22 ευρώ και είναι και σε 2 τόμους. Δηλαδή 40-44 ευρώ για ένα βιβλίο! Το ίδιο στα αγγλικά έχει 18 δολάρια (περίπου 13 ευρώ)ΟΛΟΚΛΗΡΟ το βιβλίο. Δυστυχώς τα αγγλικά μου δεν είναι καλά και η γλώσσα γραφής είναι λίγο περίεργη στα περισσότερα. Όπως εμείς έχουμε τις λέξεις μας τις τοπικές έτσι και αυτοί. Αν δούλευε ο browser θα ήταν συσκευή όνειρο. Μπορείς να την root-αρεις, αλλά δεν μου αρέσει να "πειράζει" τις συσκευές μου. Η συσκευή πάντως δουλεύει κομπλέ. Βρήκα σε pdf όλα τα harry potter στα ελληνικά και τα δείχνει μία χαρά. ειλικρινά αξίζει να επενδύσεις σε ένα τέτοιο μηχάνημα ανεξαρτήτου μάρκας. Το "κόλπο" πάντως θα δουλεύει και σε άλλες υπηρεσίες που θέλουν κάρτα από χώρες που δεν μοιράζονται τα προϊοντα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ενδιάφερουσα η εμπειρία σου και σε ευχαριστούμε που τη μετέφερες. 123 ευρώ είναι καλά. Αλλά γιατί να αγοράσεις σώνει και καλά από το B&N ebooks? Για να κατεβαίνουν απευθείας στη συσκευή? Γιατί το Kobo δεν έχει γεωγραφικούς περιορισμούς, έχει γενικά ανταγωνιστικές (αν όχι καλύτερες) τιμές και τα ebooks του είναι συμβατά με τα Nook. Αν δεν κάνεις register, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις πλήρως τη συσκευή? (εξαιρώντας την αγορά ebooks από το B&N) Στο nook color που δουλεύω χρησιμοποιείται πλήρως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Κατ' εμέ, δε σου χρειάζεται σε κάτι να το κάνεις register (και το Nook Color αντίστοιχα). Οπωσδήποτε να την κάνεις root - έτσι θα αποκτήσεις και browser και άλλες χρήσιμες εφαρμογές (είτε για ebooks είτε ένα evernote για σημειώσεις κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
urbanLola Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας, διαβάζω το τόπικ εδώ και 2-3 μέρες. Σκέφτομαι κι εγω να πάρω εναν e-reader και θα ήθελα προτάσεις. Το θέλω βασικά για αναγνωση λογοτεχνίας Θα ηθελα να μπορω να κατεβαζω βιβλία απο το ίδιο το ereader και οχι απο pc και να τα περναω στο ereader. Επίσης θα μου άρεσε να διαβαζω και κάποιες εφημεριδες. Δε με ενδιαφερουν τα pdf οπότε θελω μικρό (με 6 ιντσ οθονη) Αυτό που με απασχολει δηλ ειναι η πλήρης αυτονομια του ereader σε σχεση με βιβλία-τυπο, υπαρχει κατι τετοιο? Α και το wikipedia που διαβασα κάπου πολυ καλο. Επίσης πλάκα θα ειχε να εχει οθονη αφης για το εφε οτι και καλα γυρναω σελίδα(οχι απαραιτητο όμως) Α και οικονομικο. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό που με απασχολει δηλ ειναι η πλήρης αυτονομια του ereader σε σχεση με βιβλία-τυπο, υπαρχει κατι τετοιο?Α και το wikipedia που διαβασα κάπου πολυ καλο. Εδώ τι ακριβώς εννοείς; Για αυτά που ζητάς πιστεύω ότι 2 συσκευές είναι οι καταλληλότερες. Η μια είναι το Nook Touch που είναι πολύ καλύτερη συσκευή από το kindle4 αλλά δίχως root δεν έχεις browser(για να κατεβάζεις από το νετ). Η άλλη είναι το kindle4 που είναι εξίσου φθηνή αλλά υποδεέστερη όλων των άλλων συσκευών στις 6"(μικρή μη επεκτάσιμη μνήμη,δύσκολος χειρισμός,παπάντζες amazon με φορμάτ) όμως διαθέτει browser. Από είδα και τα 2 τιμώνται γύρω στα 125 ευρώ. Μετά υπάρχουν τα: Sony PRS-T1 που είναι πιστεύω το καλύτερο στις 6"(με τα μέχρι τώρα δεδομένα και σίγουρα υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις σου)αλλά κάνει τουλάχιστον 160+ευρώ. Cybook Odysseus που δεν υπάρχουν ακόμη ανεξάρτητα reviews και δεν ξέρεις κανείς λεπτομέρειες για την συμπεριφορά του.Τιμάται στα ~160 ευρώ. kindle touch που είναι αρκετά καλή συσκευή(με αρκετά όμως προβλήματα στο λογισμικό)που υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις σου.Δεν ξέρω πόσο κάνει γιατί πρέπει να το πάρεις από e-bay(δεν το στέλνει η amazon εκτός αμερικής). Το kobo touch που με root λένε ότι είναι αρκετά καλό,vanilla είναι κάπως υποδεέστερο.Δεν ξέρω πόσο κάνει από Ελλάδα. Τέλος υπάρχουν και τα iRiver Story HD,Pocketbook 602/3,BeBook που δεν ξέρω πολλά για αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα