haris_led Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Παιδια, σε Android υπαρχει εφαρμογη εξισου καλη με το iBooks του iOS? Επειδη σκεφτομαι να παω σε android tablet αλλα το iBooks με ειχε ενθουσιασει πολυ οταν το ειχα δει στο iPad. Αν και δεν έχω δει το ibooks υποθέτω οι δημοφιλέστερες εφαρμογές για ebook reading θα σε καλύψουν: Για τσέκαρε τα: Aldiko Book Reader, Moon+ Reader και FBReader
Nitseg4 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Χμ πριν απο λιγο αρχισε να κανει update το kindle 3 που εχω. Οταν τελιωσε περιμενα να δω οτι εχει παει σε 3.2 ,αλλα βλεπω οτι μου γραφει version 3.3 φερνει κατι καινουργιο αυτη?
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Χμ πριν απο λιγο αρχισε να κανει update το kindle 3 που εχω. Οταν τελιωσε περιμενα να δω οτι εχει παει σε 3.2 ,αλλα βλεπω οτι μου γραφει version 3.3 φερνει κατι καινουργιο αυτη? Ναι, το γράψαμε εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/318457-e-book-reader/page__view__findpost__p__4341442
Nitseg4 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 ααα καλα απλα το δικο μου αργησε να την παρει...
therock Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Αν και δεν έχω δει το ibooks υποθέτω οι δημοφιλέστερες εφαρμογές για ebook reading θα σε καλύψουν: Για τσέκαρε τα: Aldiko Book Reader, Moon+ Reader και FBReader Ναι συνεχως το Aldiko REader βγαινει ως το καλυτερο στις αναζητησεις, αλλα δεν εχω ταμπλετα να το τσεκαρω. Απλως επειδη σκεφτομαι να αγορασω και σκεφτομαι να παρω android τελικα, απλως ευχομαι στο τομεο eBooks να μην ειναι υποδιεστερη, επειδη το iBooks φαινοταν κορυφη... Ας πουμε Το Page Animation φαινεται καλο οταν γυρνας τις σελιδες, ή ειναι μονοκοματο?
haris_led Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Ναι συνεχως το Aldiko REader βγαινει ως το καλυτερο στις αναζητησεις, αλλα δεν εχω ταμπλετα να το τσεκαρω. Απλως επειδη σκεφτομαι να αγορασω και σκεφτομαι να παρω android τελικα, απλως ευχομαι στο τομεο eBooks να μην ειναι υποδιεστερη, επειδη το iBooks φαινοταν κορυφη... Ας πουμε Το Page Animation φαινεται καλο οταν γυρνας τις σελιδες, ή ειναι μονοκοματο? Τουλάχιστον στο κινητό έχει ένα εφέ που πηγαίνει την σελίδα από τα δεξία προς τα αριστερά όταν πας στην επόμενη και το ανάποδο όταν πας στην προηγούμενη. Αρκετά ομαλό στο μάτι μου φαίνεται. Επίσης μπορείς να απενεργοποιήσεις αυτό το εφέ και να είναι μονοκόματο!
koozoop Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά τα φώτα σας: έχω φίλο που μπορεί να μου φέρει από Καναδά ebook ή tablet. Είμαι μεταξύ του Kobo Vox (http://www.kobo.com/kobo-vox.html) και του Sony PRS-T1 .Βασικά ενδιαφέρομαι για ξεφύλλισμα ηλεκτρονικών περιοδικών, διάβασμα άρθρων καθώς και λίγων βιβλίων (παραμένω οπαδός του χαρτιού) αλλά και κόμιξ σε pdf. Μου φαίνονται λίγες οι 7" αλλά δεν έχω εμπειρία από tablets ή ebooks οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας. Ευχαριστώ!
nzeppos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Εκ των προτέρων και εξ' εμπειρίας σου λέω ότι αν προσπαθήσεις να διαβάσεις κόμιξ σε 7" θα δεινοπαθήσεις. Οι 10 ίντσες είναι μονόδρομος για τέτοιες δουλειές.
LongTom Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά τα φώτα σας: έχω φίλο που μπορεί να μου φέρει από Καναδά ebook ή tablet. Είμαι μεταξύ του Kobo Vox (http://www.kobo.com/kobo-vox.html) και του Sony PRS-T1 .Βασικά ενδιαφέρομαι για ξεφύλλισμα ηλεκτρονικών περιοδικών, διάβασμα άρθρων καθώς και λίγων βιβλίων (παραμένω οπαδός του χαρτιού) αλλά και κόμιξ σε pdf. Μου φαίνονται λίγες οι 7" αλλά δεν έχω εμπειρία από tablets ή ebooks οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας. Ευχαριστώ! Με αυτά που ζητάς πιστεύω ότι πρέπει να πάρεις vox και ακόμη καλύτερα μια άλλη ταμπλέτα στις 9.7 ή 10.1". Το Τ1 είναι μόλις στις 6" και ασπρόμαυρο.Κακή επιλογή για την χρήση που επιθυμείς.
koozoop Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Άρα πηγαίνω σε 10"... Προτάσεις; ΥΓ: Είδα αυτό: http://www.amazon.ca/Pan-TC-970-9-7-Inch-Multi-Touch/dp/B004PGMFG2/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1320361065&sr=1-1 Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2011 από koozoop
LongTom Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Σήμερα ανακοινώθηκε η τιμή του Cybook Odysseus. http://bookeen.com/blog/ Τιμάται περίπου στα 150 ευρώ(συγκεκριμένα λέει λιγότερο από 150) και διατίθεται από 22/11. Προπαραγγελία στις 10/11 από το επίσημο σάιτ. Πιστεύω εάν ανταποκρίνεται σε ότι διαφημίζει θα είναι εξαιρετική επιλογή για high end 6" e-reader(νομίζω ίσως η καλύτερη).
paploa Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Τελικα καλα εκανα και περιμενα. Κερδισα 250 ευρω στο στοιχημα με 12 και τα φυλαξα. Θα το παραγγειλω μολις βγει. Ελπιζω να ειναι η καλυτερη επιλογη τελικα. Ηταν να πδαρω το sony, αλλα οι σελιδες αλλαζαν υπερβολικα αργα και με πολυ μαυριλα. Αξιζει λετε; Τα τεχνικα χαρακτηριστηκα εχουν βγει
LongTom Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Τελικα καλα εκανα και περιμενα. Κερδισα 250 ευρω στο στοιχημα με 12 και τα φυλαξα. Θα το παραγγειλω μολις βγει. Ελπιζω να ειναι η καλυτερη επιλογη τελικα. Ηταν να πδαρω το sony, αλλα οι σελιδες αλλαζαν υπερβολικα αργα και με πολυ μαυριλα. Αξιζει λετε; Τα τεχνικα χαρακτηριστηκα εχουν βγει Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο περίμενε να βγουν τα πρώτα reviews. Μόλις κυκλοφορήσει σίγουρα θα εμφανιστούν. Στα χαρτιά όλα ωραία φαίνονται αλλά πολλές φορές εμφανίζουν περίεργα προβλήματα. Ποιο sony έλεγες να πάρεις;Το Τ1 ή κάποιο της σειράς x50; Γιατί μέχρι τώρα τα sony είναι τα καλύτερα της αγοράς και στην Αμερική μάλιστα πέσαν οι τιμές κατά 20$.Τώρα έχει 130$. Μέχρι να βγει και το touch δεν έχουμε ολοκληρωμένη άποψη. Από χαρακτηριστικά είναι καλύτερο το Odysseus πάντως μέχρι τώρα(πάντα φυσικά για τις δικές μου απαιτήσεις:microsd,pearl οθόνη,καλή μπαταρία,επεξεργαστής,ανοικτή συσκευή epub). Τα χαρακτηριστικά είναι αυτά: Multi-Touch paperlike Display 6’’ E Ink® Pearl Display 600 x 800 pixels Resolution: 167 dpi Technology: E Ink Pearl (V220) Capacitive multi-touch Fast & Powerful Engine CPU: Cortex A8 TI OMAP3611 800MHz RAM: 128MB LP DDR High Speed Ink System (HSIS) Ultra reactive User Interface Scrollable menus Dynamic zoom Fluid Web browsing Elegant & Compact Design Dimensions: 166mm x 120mm x 9mm Weight: 195g – 6.87 oz* Aluminum back casing Buttons: Page Forward, Page Back, Menu Connectivity Wi-Fi (802.11 b/g/n) Micro-USB connector Weeks of Battery Life Battery: 1650 mAh Battery Life: approx 25,000 page flips Storage Internal Memory: 2GB (iNAND), approx. 2,000 ebooks (*) Expansion Slot: microSDHC up to 32GB, approx. 32,000 ebooks USB: microUSB for transferring file and charging Extras Accelerometer (portrait/landscape) Personal screensaver pictures Audio: 3.5mm stereo Hundred of books included Software User interface in 23 languages Web browser included OS Linux 2.6.31 20 font sizes Software features: notes/bookmark/ highlights/dictionary (French version) Supported ebook standards: ePub, PDF, Adobe® DRM, HTML, TXT, FB2 Pictures: JPEG, PNG, GIF, BMP, ICO, TIF, PSD Music: MP3 Πάντως φαίνεται ότι διόρθωσαν τα 2 σημαντικότερα προβλήματα του Orizon(τον επεξεργαστή 800MHz αντί 400 και την μπαταρία 1600mAh αντί 1000). Να δούμε τώρα τι παίζει και με τα reviews.
group131 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 H προπαραγγελία του άνοιξε στο επίσημο site με τιμή 149.99 και μεταφορικά για Ελλάδα περί τα 15 ευρώ... Αναμένουμε να παραλάβουν κάποιοι μετά τις 22/11 για να δούμε και τα πρώτα reviews...
paploa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Τελικά όλο το κόλπο μαζί θα πάει κοντά στα 175 ευρώ, οπότε παρήγγειλα το Nook Touch και το περιμένω μέσα στην εβδομάδα. Σύνολο 105 ευρώ και ελπίζω μπας και γλιτώσω τα εξτρά. Επέλεξα σωστά; Προσέξτε τι θα πείτε! Φαίνεται καλό, απλό και σηκώνει λίγο hack απ ότι είδα, αν και δεν είμαι φαν του hack.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα