therock Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Στην Ελλάδα τσάμπα το 3G είναι για αγορές από το Amazon, τη Wikipedia, το μοίρασμα παραθεμάτων σε Facebook και Twitter και για το συγχρονισμό bookmarks, σημειώσεων, υπογραμμίσεων. Για το υπόλοιπο internet και την αποστολή αρχείων υπάρχει ογκοχρέωση. Γενικά, δεν υπάρχει λόγος αν είναι κανείς στην Ελλάδα να δώσει παραπάνω λεφτά για να πάρει το μοντέλο με 3G. A OK. Απλως ηθελα να δω αν εχει νοημα το cloud εφοσον εισε στο δρομο. Επειδη αν εισαι σπιτι συγχρονιζει αρχεια απο τον υπολογιστη, δεν εχεις αναγκη το cloud. Εκει ηθελα να καταληξω. Τσαμπα Wikipedia Ομως δεν ειναι καθολου ασχημο χαρακτηριστικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 A OK. Απλως ηθελα να δω αν εχει νοημα το cloud εφοσον εισε στο δρομο. Επειδη αν εισαι σπιτι συγχρονιζει αρχεια απο τον υπολογιστη, δεν εχεις αναγκη το cloud. Εκει ηθελα να καταληξω. Τσαμπα Wikipedia Ομως δεν ειναι καθολου ασχημο χαρακτηριστικο. Το πέρασμα αρχείων μέσω email ίσχυε και πριν. Γίνεται και από τον υπολογιστή, αλλά με το email είναι πιο εύκολο, δε συνδέεις το Kindle κλπ. Επίσης, μπορείς να στείλεις στο Kindle από τον browser με το send to Kindle και άλλες υπηρεσίες άρθρα που θέλεις να διαβάσεις. Το καινούργιο είναι ότι μπορείς να έχει 5 GB έγγραφα στο σύννεφο και να κατεβάζεις από κει ό,τι θες. Επίσης, όταν ολοκληρωθεί η πλατφόρμα αυτή, θα μπορείς να έχεις συγχρονισμό και για ebooks που δεν έχεις αγοράσει από το Amazon. Έχει ένα δωρεάν ebook εκτός Amazon; Έχεις αγοράσει ένα ελληνικό ebook σε ePUB και το έχεις κάνει mobi για Kindle? Θα έχεις συγχρονισμό last page read, bookmarks κλπ Το διαβάζεις π.χ. στο Kindle, συνεχίζεις αν θες στο κινητό (δε βολεύει η οθόνη, αλλά το έχεις πάντα μαζί σου), βλέπεις κάτι στον υπολογιστή και όλα αυτά είναι συγχρονισμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Το πέρασμα αρχείων μέσω email ίσχυε και πριν. Γίνεται και από τον υπολογιστή, αλλά με το email είναι πιο εύκολο, δε συνδέεις το Kindle κλπ. Επίσης, μπορείς να στείλεις στο Kindle από τον browser με το send to Kindle και άλλες υπηρεσίες άρθρα που θέλεις να διαβάσεις. Instapaper ftw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nitseg4 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Γιατι μου βγαζει ερωτηματικο σε μερικους τιτλους απο βιβλια? τα γραφω στο pc αλλα μερικα δεν γινοντε με τιποτα. Μπορω να αλλαξω τον τιτλο απο το πληκτρολογιο που εχει η συσκευη? (kindle 3) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δεν μπορείς να τα αλλάξεις τον τίτλο μέσα από τη συσκευή. Χρησιμοποιείς κάποια γραμματοσειρά που δεν αναγνωρίζετει. Προσπάθησε να κάνεις edit metadata με το Calibre. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Πάντα λεγόταν για το Kindle ότι δεν μπορείς να επεκτείνεις την εσωτερική μνήμη. Αλλά μετά από τόσο χώρο στο "cloud" δε νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα αυτή η συζήτηση. Επ' αυτού θα διαφωνήσω γιατί στην τελική είναι υπηρεσία εταιρίας και ανά πάσα στιγμή μπορεί να αποφασίσει ότι δεν τους συμφέρει να την συνεχίσουν. Για αυτό πιστεύω ότι η δυνατότητα προσθήκης μνήμης είναι πολύ σημαντικό για ένα e-reader γιατί εξαρτάται μόνο από τον χρήστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Και πάλι όμως χωράει τόσα πολλά βιβλία που δεν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρή περίπτωση να γεμίσει ποτέ. Αυτή τη στιγμή έχω ίσως εκατοντάδες βιβλία μέσα στο Kindle3, χώρια τα διάφορα PDF. Τα πετάω μέσα με τη λογική ότι όοοοταν προλάβω μπορεί να τα διαβάσω. Και πάλι όμως μου περισσεύουν πάνω από 1,5GB. Εκτός αν το θέλουμε και για άλλες δουλειές (πχ. για mp3 player). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feynman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δεν το διευκρινίζεις, αλλά μάλλον έχεις Kindle. Έχει χαλάσει η οθόνη. Είσαι μέσα στην εγγύηση (κρατάει 1 χρόνο). Επικοινώνησε με το Amazon από εδώ και θα σου το αντικαταστήσουν. Tελικά δεν μπορεσα ακομη να διεκδικησω την εγγυηση.Το dxg μου έχει μαυρίσει εντελως ίσα ίσα που διακρίνεις το περιεχόμενο.Και βασικά κόλλησα στη σελιδα που σου λέει να τους δώσεις το τηλέφωνο για να σε πάρουν > δεν υπάρχει η ελλαδα στις επιλογες.Άρα πως θα διεκδίκησω την εγγύηση μου? Μηπως να ακολουθησω τις οδηγίες και να το στείλω america αλλά μετα παίζει το εξης θεμα. Όταν μου το στείλουν αυτοι τι θα παιχτεί με το τελωνείο? Ευχαριστώ και παρακαλώ να μας πει αν καποιος είχε εμπειρία με εγγύηση των kindle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Tελικά δεν μπορεσα ακομη να διεκδικησω την εγγυηση.Το dxg μου έχει μαυρίσει εντελως ίσα ίσα που διακρίνεις το περιεχόμενο.Και βασικά κόλλησα στη σελιδα που σου λέει να τους δώσεις το τηλέφωνο για να σε πάρουν > δεν υπάρχει η ελλαδα στις επιλογες.Άρα πως θα διεκδίκησω την εγγύηση μου? Μηπως να ακολουθησω τις οδηγίες και να το στείλω america αλλά μετα παίζει το εξης θεμα. Όταν μου το στείλουν αυτοι τι θα παιχτεί με το τελωνείο? Ευχαριστώ και παρακαλώ να μας πει αν καποιος είχε εμπειρία με εγγύηση των kindle. "International customers can reach us at 1-206-266-0927. Charges may apply." Θα πρέπει να τους πάρεις εσύ Επ' αυτού θα διαφωνήσω γιατί στην τελική είναι υπηρεσία εταιρίας και ανά πάσα στιγμή μπορεί να αποφασίσει ότι δεν τους συμφέρει να την συνεχίσουν. Για αυτό πιστεύω ότι η δυνατότητα προσθήκης μνήμης είναι πολύ σημαντικό για ένα e-reader γιατί εξαρτάται μόνο από τον χρήστη. Συμφωνώ με τον nzeppos στην ουσία. Για βιβλία, ο χώρος που δίνουν τα Kindle (ειδικά το Kindle 3 και Kindle Touch) είναι υπέραρκετός. Μετά συζητάμε αν θες ό,τι PDF έχεις στον υπολογιστή σου να το έχεις και στο Kindle. Και με το cloud storage μπορείς να στείλεις πίσω στο σύννεφο πολλά βιβλία αν χρειαστείς να απελευθερώσεις χώρο. Υπάρχει και η περίπτωση των mp3 και των audiobooks, εκεί ΟΚ. Πάντως για τους e-reader το θέμα επέκταση της μνήμης είναι κάπως θεωρητικό, δεν είναι σαν τα τηλέφωνα ή τα tablet PC, που είναι κρίσιμο όντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feynman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 "International customers can reach us at 1-206-266-0927. Charges may apply." Θα πρέπει να τους πάρεις εσύ Φιλε υπαρχει τελικά ποιο απλη λύση. Το chat .Mόλις το έκανα .Τους είπα το προβλημα με συνδεσανε με έναν ειδικό , ο οποίος και αμεσως μου λέει > Θέλεις να σου στειλω ένα καινούργιο?? τέλεια μου ακουγεται αυτό του λέω. Συμπληρώνει μια νεα παραγγελλεία και για να μην χρεωθω τίποτα στο τελωνείο έκανε -refund την καρτα μου και μου την ξαναχρέωσε!. Πηγα στο λογαριασμό μου και είδα όντως την νέα παραγγελεία με αφιξη 20 - 24 οκτωβρίου.18 θα φύγει. 'Ολα καλα ,τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Φιλε υπαρχει τελικά ποιο απλη λύση. Το chat .Mόλις το έκανα .Τους είπα το προβλημα με συνδεσανε με έναν ειδικό , ο οποίος και αμεσως μου λέει > Θέλεις να σου στειλω ένα καινούργιο?? τέλεια μου ακουγεται αυτό του λέω. Συμπληρώνει μια νεα παραγγελλεία και για να μην χρεωθω τίποτα στο τελωνείο έκανε -refund την καρτα μου και μου την ξαναχρέωσε!. Πηγα στο λογαριασμό μου και είδα όντως την νέα παραγγελεία με αφιξη 20 - 24 οκτωβρίου.18 θα φύγει. 'Ολα καλα ,τελικά. Ωραία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Το Amazon πρέπει να έχει μακράν το καλύτερο support του πλανήτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ισχύει. Υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στη WSJ για το πώς ξεκίνησε το Amazon και την έμφαση που έδινε στο customer support. Για την ακρίβεια, ο Bezos έκανε και διαγωνισμό για το πόσο γρήγορα δινόταν απάντηση στα email των πελατών - και συμμετείχε και ο ίδιος http://online.wsj.com/article/SB10001424052970203914304576627102996831200.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ωραίος. Θα το στείλω στο Kindle και θα το διαβάσω άμεσα Μιας και πιάσαμε την κουβέντα για την Amazon ας ποστάρω και ένα offtopic link. Το περίφημο memo του Steve Yegge που διέρρευσε κατά λάθος πριν λίγες μέρες στο Google+ και προκάλεσε αίσθηση. Οι πρώτες αρκετές παράγραφοι αναφέρονται αποκλειστικά στο Amazon και τον τρόπο που λειτουργεί ο Bezos. Δεν υπάρχουν αναφορές σε ebooks (εξού και το "offtopic") αλλά γενικά είναι πολύ ενδιαφέρον. https://plus.google....sts/eVeouesvaVX edit: διορθώθηκε το link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ωραίος, γιατί του είχα ρίξει μια πρόχειρη ματιά και το έψαχνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα