Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

kotlid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σωστά, το ξεκλείδωμα πρακτικά δεν προσφέρει τίποτα το σημαντικό. Από την άλλη το Duokan προσθέτει αρκετές νέες λειτουργίες (άλλες χρήσιμες, άλλες όχι), είναι εύκολο στην εγκατάσταση αλλά -το σημαντικότερο!- και στην απεγκατάσταση. Προσωπικά το εγκατέστησα πριν αρκετό καιρό, αλλά δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα μαζί του γιατί η default ανάγνωση mobi αρχείων μου φτάνει και μου περισσεύει. Με PDF δεν ασχολούμαι στο Kindle.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τελικα μετα απο διαφορες μετατροπες και πειραματισμους,τα μοβι δεν μου βγαινουν καλα και δεν εχω μαθει να δαβαζω χωρις να βλεπω σε ποια σελιδα ειμαι.

Με το προγραμμα που εβαλε ο eAnagnostis το briss κοβω τα pdf και τα διαβαζω οριζοντια ειναι πολυ ικανοποιητικο μεγεθος για μενα τουλαχιστον.

Μιλαμε για μονοσελιδα pdf για διαβασμα,εαν καποιο ειναι 2σελιδο απλα δεν.

Τελικα μετα απο διαφορες μετατροπες και πειραματισμους,τα μοβι δεν μου βγαινουν καλα και δεν εχω μαθει να δαβαζω χωρις να βλεπω σε ποια σελιδα ειμαι.

Με το προγραμμα που εβαλε ο eAnagnostis το briss κοβω τα pdf και τα διαβαζω οριζοντια ειναι πολυ ικανοποιητικο μεγεθος για μενα τουλαχιστον.

Μιλαμε για μονοσελιδα pdf για διαβασμα,εαν καποιο ειναι 2σελιδο απλα δεν.

Τα PDF με οριζόντια την οθόνη είναι ΟΚ (όχι τέλεια, αλλά διαβάζονται)

Τα 2σέλιδα PDF δε διαβάζονται πουθενά. Ούτε στο Kindle DX, ακόμα και στα tablet με το pinch-to-zoom δε βολεύουν

Αν εχει καταφερει καποιος να φερει το kindle touch απο αγγλια θα ηθελα να το αγορασω ή εστω αν καποιος εχει το προηγουμενο μοντελο και θελει να παρει το καινουριο να μου στειλει πμ.Τωρα που αποφασισα εγω τωρα δεν μπορω να το παρω!Απο αμερικη γινεται αλλα ειναι αρκετα πιο ακριβο

υπαρχει τροπος να κοψουμε τα 2φυλλα pdf?

Ναι, το Briss http://sourceforge.net/projects/briss/

Παράλο που δεν υπάρχει πρόβλημα να επαναλαμβάνουμε πράγματα, ρίχνετε μια ματιά και στις προηγούμενες σελίδες. Το έχουμε αναφέρει το Briss μια-δυο σελίδες πιο πριν.

παιδια βρηκα το sony prs 505 83Euro, αξιζει το κοπο να το παρω?(θα ειναι ο πρωτος μου reader)

το θεμα ειναι οτι εχω βιβλια σε pdf σκαναρισμενα, .....με τα γνωστα θεματα των readers μετα pdf...

παιδια βρηκα το sony prs 505 83Euro, αξιζει το κοπο να το παρω?(θα ειναι ο πρωτος μου reader)

το θεμα ειναι οτι εχω βιβλια σε pdf σκαναρισμενα, .....με τα γνωστα θεματα των readers μετα pdf...

Όχι, βέβαια. Παλιά συσκευή, παλιά οθόνη κλπ. Με 100 ευρώ μπορείς να βρεις ένα μεταχειρισμένο Kindle 3 ή και νεότερα Sony Reader

Τα Sony είναι κάπως καλύτερα, απλά αναλογικά με τα Kindle πληρώνεις παραπάνω.

Θα σου πρότεινα ένα από Sony Reader PRS-350 ή PRS-650 Αυτά που σου λέω είναι μοντέλα Σεπτεμβρίου 2010 (η προηγούμενη γενιά Sony Reader δηλαδή), ενώ το 505 είναι μοντέλο του 2007... Και μόνο τα 3 χρόνια διαφοράς αρκούν νομίζω για να αντιληφτεί τις διαφορές τους.

Όσο για τιμές, δες π.χ. στο γερμανικό eBay τιμές για τα PRS-650. Σου προτείνω το γερμανικό ebay γιατί έχει καλύτερες τιμές και λιγότερα μεταφορικά. Η αναζήτησή μου είναι ενδεικτική. neu = καινούργιο gebraucht = μεταχειρισμένο Ό,τι δεν καταλαβαίνεις, το περνάς ένα google translate

σε ευχαριστω

εχει κανεις ιδεα ποσο κοστιζει το kindle 4 με μεταφορικα και τελωνειο

το amazon δινει για ελλαδα 102$

$109 φαντάζομαι εννοείς. Τελική τιμή: 125 ευρώ περίπου Τα έχω γράψει αναλυτικά: http://elektronikosanagnostis.blogspot.com/2011/09/amazon-kindle-ellada-greece-touch-fire.html

παιδια επειδη οικονομικα δεν με παιρνει για το kindle dx, να παω στο kindle 4?

το θεμα ειναι οτι εχω pdf εικονας(σκαναρισμενα)

η να ξεχασω τον ereader?

Λυπάμαι αλλά δεν κάνουν οι 6"(όπως τα kindle,sony prs+ κ.τ.λ.),το προσπάθησα και εγώ αλλά το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον τραγικό.

Για pdf κειμένου είναι πολύ καλά αλλά όταν είναι εικόνας(όπως αυτά του "θείου")δεν λέει.Νομίζω ότι υπάρχουν και προγράμματα μετατροπής σε άλλη μορφή αρχείου αλλά από έχω ακούσει τα αποτελέσματα διαφέρουν πολύ από αρχείο σε αρχείο.

Στις 9.7"(που είναι το dx) κάτι γίνεται αλλά όλα είναι στα ~290-400Ε.

Το kindle4 θα είναι πολύ κακό λόγω χειρισμού(δεν έχει touch οθόνη).

Για αυτό είτε μάζεψε για ένα από αυτά (Kindle DX,onyx M92,PocketBook Pro 903)είτε δες τι μπορείς να κάνεις με φορητούς ή ταμπλέτες.

υ.γ. To χειρότερο είναι το dx από τους ereaders των 9.7" γιατί δεν έχει οθόνη αφής,έχει παλιό λογισμικό(η amazon απλά το παράτησε στο 2.ΧΧΧ και ΔΕΝ το υποστηρίζει πια,μεγάλο θέμα ακόμα και στα σχόλια της ίδιας της amazon)και υπάρχουν προβλήματα με την ευαισθησία της οθόνης(φαίνεται ότι σπάει πολύ εύκολα).Το pro 903 δεν έχει την καλύτερη οθόνη και το m92 βγαίνει τον Νοέμβριο.

υ.γ.2. Εγώ άρχισα να μαζεύω για νέο ereader στις 9.7" και μάλλον θα πάρω το Μ92 λόγω καλύτερης οθόνης.Βέβαια εάν δεν βγει κάποιο άλλο ανταγωνιστικό από την pocketbook.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...